Τα ζώδια σήμερα 30//7/2016 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Ιουλίου 30, 2016

Τα ζώδια σήμερα 30//7/2016


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Όσο κι αν ο Άρης θέλει να «τρέξεις» γρήγορα ένα σχέδιο που θεωρείς σημαντικό, ο ενεργός Πλούτωνας σου συνιστά να κινηθείς πιο προσεκτικά, αφού υπάρχουν κάποιες «κακοτοπιές» που δεν μπορείς να παρακάμψεις χωρίς να έρθεις σε συνεννόηση με ένα ισχυρό πρόσωπο ή με τους κύκλους που… ευθύνονται γι’ αυτές! Από την άλλη πλευρά όμως, αν αποδεχθείς τους όρους που σου θέτουν, τότε ανοίγει διάπλατα ο δρόμος των επιτυχιών.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε προσκαλεί να ενδώσεις σε έναν «γλυκό πειρασμό» που όμως τελικά μπορεί να σου αφήσει και μια… πικρή γεύση, στην περίπτωση που αποβλέπεις σε κάτι σταθερό ή διαρκές. Το καλοκαιράκι προσφέρεται για αισθηματικές περιπέτειες κι… εκεί να μείνεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να δρομολογήσει εντάσεις και διαφωνίες σχετικά με τον χειρισμό ενός οικογενειακού θέματος σου αλλά το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι «να ρίξεις λάδι στην φωτιά», αφού σίγουρα υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στα οικονομικά σου, ίσως όμως να σου δώσει και μια «έμπνευση της στιγμής» που θα αποδειχθεί εξαιρετικά εύστοχη.

Ερωτικά
Οι σχέσεις σου διανύουν μια φάση αβεβαιότητας, εκείνο όμως που δεν πρέπει να κάνεις είναι το να παρασυρθείς σε σπασμωδικές ενέργειες, που θα σε εκθέσουν αφού όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ τελικά μπορεί «να γίνεται πολύς λόγος για το τίποτα»!


ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή, αφήνοντας πίσω σου το παρελθόν. Καλό είναι όμως σε αυτήν την φάση να αποφύγεις τα μακροπρόθεσμα σχέδια αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι στην πορεία θα βαρεθείς και θα τα… αφήσεις όλα στη μέση! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας δείχνει πρόθυμος να σου προσφέρει μια οικονομική ευκαιρία από αυτές που σπανίζουν, όχι όμως χωρίς σημαντικές δεσμεύσεις από την πλευρά σου.

Ερωτικά
Είσαι «άσσος» στην στρατηγική της προσέγγισης και είναι αλήθεια ότι αν θέλεις κάποιον/α πολύ είναι δεδομένο ότι θα του/της τραβήξεις το ενδιαφέρον. Το ουσιαστικό ερώτημα ωστόσο είναι «για πόσο;», αφού οι διαθέσεις σου μπορεί να αλλάξουν γρήγορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, ίσως μάλιστα να σου δώσει μια… καλή αφορμή για να πάρεις αποφάσεις, που έπρεπε να έχεις υλοποιήσει εδώ και καιρό. Παράλληλα, θα πρέπει να κινηθείς αποφασιστικά για να αντιμετωπίσεις ή να προλάβεις κάποιες «ενοχλητικές» παρεμβάσεις στα οικονομικά σου, που ενδεχομένως συνδέονται με ένα συνεργάτη ή ένα πολύ κοντινό σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Ο δρόμος της… περιπέτειας είναι ανοικτός κι αν έχεις ελευθερία κινήσεων είναι βέβαιο ότι δεν θα αφήσεις αναξιοποίητες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τα συναισθήματα σου μπορεί να περάσουν «διά πυρός και σιδήρου»!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φαίνεται πως βαδίζεις… ολοταχώς για μια ρήξη που θα «αλλάξει το τοπίο» στην ζωή σου κι αν δεν θες να σου συμβεί κάτι τέτοιο, πριν πάρεις αποφάσεις «εν θερμώ», αναζήτησε τρόπους συμβιβασμού. Ενώ όμως οι καιροί είναι δύσκολοι για συνεργασίες, αντίθετα στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα μπορεί να επωφεληθείς από τις γενικότερες εξελίξεις, βλέποντας κάποιους ανταγωνιστές να «σου αδειάζουν την γωνιά»!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου εξακολουθεί να προσελκύει πρόσωπα που συγκεντρώνουν πολλά από αυτά που επιθυμείς, ίσως όμως αυτήν την φορά να προκύψει μια «εμπλοκή» με κάποιον/α που σε ζηλεύει ή θεωρεί ότι «του χαλάς την πιάτσα»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Πολλά είναι αυτά που πάνε «ανάποδα», φαίνεται μάλιστα ότι περιστοιχίζεσαι από πρόσωπα που είτε δεν σε καταλαβαίνουν, είτε –ακόμα χειρότερα- προσπαθούν να «σου σκάψουν τον λάκκο». Τελικά όμως με την συνδρομή του Δία στο ζώδιο σου έχεις τον τρόπο για να μετατρέψεις το όποιο στρατηγικό μειονέκτημα σου, σε πλεονέκτημα, με συνέπεια, η Σελήνη στους Διδύμους να ορίσει την έναρξη ενός νέου κύκλου διακρίσεων.

Ερωτικά
Απωθημένες επιθυμίες ή καταστάσεις που δεν ευδοκίμησαν στο παρελθόν, αλλά τώρα σου προσφέρονται απλόχερα, μπορεί να σε βάλουν σε πειρασμό και να καταπατήσεις κάποιες από τις «πάγιες» αρχές σου, προβαίνοντας σε «απίστευτες» για τα δεδομένα σου κινήσεις.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η ημέρα έχει αυξημένες επικοινωνιακές απαιτήσεις, ίσως μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις να χρειαστεί η άμεση ανταπόκριση σου σε αιτήματα που πρέπει να υλοποιηθούν «εδώ και τώρα». Μπορείς ωστόσο να επικεντρωθείς και σε ένα χόμπι ή ενδιαφέρον, βρίσκοντας και άξιους συνοδοιπόρους. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να εκμεταλλευτείς τα νέα δεδομένα που προκύπτουν σε σχέση με τα περιουσιακά σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα δημιουργεί αμφίσημες καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον κι ίσως χρειαστεί να αποφασίσεις για το αν θα κρατήσεις μια σχέση σε καθαρά φιλικό επίπεδο ή αν θα τις δώσεις άλλες διαστάσεις. Όπως κι αν έχει πάντως, καλά θα περάσεις!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης ενδέχεται να συμβάλλει στο ξέσπασμα μιας κρίσης στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και σε μια τέτοια περίπτωση είτε θα κληθείς «να βγάλεις το φίδι από την τρύπα», είτε θα «κόψεις» τα πολλά πάρε-δώσε με τους διαφωνούντες. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου προσφέρει μια «καίρια» λύση για το οικονομικό σου μέλλον, μέσω της δικτύωσής σου με κύκλους «ισχυρών».

Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου απελευθερώνει τις ερωτικές σου επιθυμίες, στην παρούσα φάση όμως μπορεί να… πέσεις και σε τοίχο, οπότε καλό είναι να αφήσεις τις απ’ ευθείας «επιθέσεις» προτιμώντας τις έμμεσες προσεγγίσεις, που είναι πολύ πιο ασφαλείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια τόσο στις προσωπικές σου διαθέσεις, όσο και σε εκείνες των άλλων. Κι επειδή πολλά πράγματα θα αλλάζουν καθώς θα προχωρά η μέρα, καλό είναι να μην βιαστείς να κρίνεις πρόσωπα και καταστάσεις, ούτε να πάρεις «ζεστά» κάποιες αναποδιές που μπορεί να σου τύχουν. Παράλληλα, ο Δίας στην Παρθένο δείχνει πρόθυμος να σου εξασφαλίσει επαγγελματικά και οικονομικά οφέλη.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση είναι δύσκολο να τα έχεις όλα κι όπως τα θέλεις, οπότε ακόμα και στην περίπτωση ενός προσωπικού «θριάμβου» σε μια ερωτική υπόθεση, να περιμένεις και την συνέχεια που μπορεί να μην είναι το ίδιο ενθαρρυντική.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αν κάποιες πρωτοβουλίες σου φαίνεται να μην αποδίδουν, αυτό δεν οφείλεται σε μια δική σου ανεπάρκεια αλλά στην αντίθεση κάποιων κύκλων που έχουν διαφορετικά συμφέροντα. Σε κάθε περίπτωση όμως το «χάσμα» δεν είναι αγεφύρωτο, ίσα-ίσα που μέσα από μια διαπραγμάτευση μπορεί να προκύψουν λύσεις που συμφέρουν αμφότερες τις πλευρές. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να επινοήσεις έξυπνες «πατέντες» στην δουλειά σου.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας έντονης διαφωνίας που θα μπορούσε να παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να αλλάξουν όλα στην προσωπική ζωή σου, μέσα σε ένα «παρεΐστικο» κλίμα!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία είναι εύκολο να μοιραστείς τα ενδιαφέροντα σου, ίσως μάλιστα σου δοθεί η αφορμή να υλοποιήσεις άμεσα μια δημιουργική σου έμπνευση. Πέρα όμως από όλα αυτά που συνιστούν μια σίγουρα ενδιαφέρουσα καθημερινότητα, καλό είναι να έχεις τον νου σου και τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο, ώστε να μην μείνεις «εκτός νυμφώνος» σε κάτι «μεγάλο» που δρομολογείται στον επαγγελματικό τομέα.

Ερωτικά
Είσαι περίπου… περιζήτητος/η και εννοείται ότι είναι μια κατάσταση που μπορείς να εκμεταλλευτείς στον μέγιστο βαθμό, ίσως όμως να υπάρξουν και εκδηλώσεις αντιζηλίας που θα σε «ταράξουν». Επίσης αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε είναι βέβαιο πως θα χάσεις την… ησυχία σου!


ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Μια σημαντική όσο και θετική εξέλιξη στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου, σου δίνει και σένα το δικαίωμα να ελπίζεις πως θα βρεθεί ένας τρόπος για να καρπωθείς κάποια υλικά οφέλη. Να θυμάσαι όμως ότι πρόκειται για μια διαδικασία στην οποία δεν χωρούν ημίμετρα ή λάθη, ενώ επιπλέον μπορεί να έχει και κάποιες «ύποπτες» πλευρές. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή το γραφείο σου.

Ερωτικά
Κάθε τι έχει το κόστος του… Ο Δίας στην Παρθένο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια «μοναδική» όσο και επωφελή οικονομικά σχέση, πρόσεξε όμως μήπως τελικά, μόλις κλείσει η «πόρτα» πίσω σου, διαπιστώσεις ότι έχεις παγιδευτεί σε ένα «χρυσό κλουβί»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: