Θεσσαλονίκη: Η επιληπτική κρίση της στοίχισε τη ζωή - Οργή για τον θάνατο της 29χρονης κοπέλας! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2016

Θεσσαλονίκη: Η επιληπτική κρίση της στοίχισε τη ζωή - Οργή για τον θάνατο της 29χρονης κοπέλας!



Η άτυχη κοπέλα έμεινε αβοήθητη και πέθανε μπροστά στους γονείς της. Οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή...


Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά το μεσημέρι, όταν η νεαρή γυναίκα, έχασε την ζωή της μέσα στο κέντρο φιλοξενίας των Διαβατών στη Softex από επιληπτική κρίση. Η τραγωδία εξαγρίωσε τους πρόσφυγες, καθώς στο κέντρο φιλοξενίας δεν υπήρχε γιατρός για να βοηθήσει την 29χρονη και να της σώσει τη ζωή. Η κοπέλα έπαθε ανακοπή καρδιάς και όταν στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και γιατρός, διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Μετά το τραγικό συμβάν, ορισμένοι από τους πρόσφυγες άρχισαν να σπάνε πράγματα και αργότερα πάρθηκε η απόφαση να βγουν στους δρόμους.

Περίπου 100 πρόσφυγες από το κέντρο φιλοξενίας βγήκαν το μεσημέρι από τις εγκαταστάσεις του και πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας. Οι πρόσφυγες έφτασαν μέχρι την ΠΑΘΕ. Με κάδους έκλεισαν τον δρόμο κοντά στις φυλακές των Διαβατών. Αμέσως σχηματίστηκαν ουρές οχημάτων και για λίγο απειλήθηκαν επεισόδια. Λίγο πριν τις 18.00 η πορεία των προσφύγων κατέληξε στη Συμμαχική Οδό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: