Η Αστρολογία σήμερα 29 Ιουλίου 2016: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Ιουλίου 29, 2016

Η Αστρολογία σήμερα 29 Ιουλίου 2016: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη.

 Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

 Τα αστρολογικά φαινόμενα της ημέρας για τα ζώδια από την Αστρολόγο Νάνσυ Πατμάνογλου. Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές της ημέρας σύμφωναμε το Αστρολογικό ημερολόγιο του μήνα. Διαβάστε πως θα κυλήσει η μέρα σας στην αναλυτικήημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.


Η Αστρολογία σήμερα 29 Ιουλίου 2016. Tα αστρολογικά φαινόμενα κάθε ημέρας για τα ζώδια.
 Οργανώστε τα σχέδια και το πρόγραμμά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές της σημερινής ημέρας για το ζώδιό σας.

 29 Ιουλίου 2016: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη (επιρροή +/- 7 ημέρες)
Κυριαρχούν τώρα ισχυρές παρορμητικές αντιδράσεις και οι ενέργειές μας κινούνται σε γρήγορους ρυθμούς. Δημιουργούνται προβλήματα και συγκρούσεις εξαιτίας άστοχων ενεργειών και αποφάσεων. Γινόμαστε οξύθυμοι, υπερευαίσθητοι, αδιάλλακτοι, ισχυρογνώμονες και με τη συμπεριφορά μας αποξενώνουμε τους άλλους, προβάλλοντας καυστικά επιχειρήματα. Ενδεχομένως να υπάρξουν μηχανικές βλάβες ή ατυχήματα.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα είστε αρκετά νευρικοί και επιρρεπείς σε αυθόρμητες ενέργειες, αιχμηρά και καυστικά λόγια. Αν δεν συγκρατηθείτε, να περιμένετε αντιπαραθέσεις και εχθρότητα. Αποφύγετε τις διαπραγματεύσεις τώρα αλλά και να προβάλλεστε στις συζητήσεις, διότι θα εκδηλώνετε σκληρά συναισθήματα. Έχετε την τάση να είστε αδιάλλακτοι και θα μπορούσατε να προσβάλετε ή να αποξενώσετε τους ανθρώπους γύρω σας. Η γρήγορη και απότομη συμπεριφορά σας μπορεί να σας κάνει να μιλάτε χωρίς σκέψη και να πείτε πράγματα που δημιουργούν συγκρούσεις στη ζωή σας και που μπορεί να μετανιώσετε αργότερα. Να είστε προσεκτικοί κατά την οδήγηση ή το χειρισμό αιχμηρών αντικείμενων. Ίσως έρθετε σε επαφή με κάποιο δημόσιο όργανο ή τις αρχές.
 Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 29 Ιουλίου 2016: Ο Ουρανός στον Κριό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 29 Δεκεμβρίου)

Αυτή την χρονική περίοδο που ο Ουρανός κινείται σε ανάδρομη πορεία, μας δίνεται η ευκαιρία να σκεφτούμε κάποια πράγματα σχετικά με την αντίδρασή μας στις αλλαγές. Επίσης τείνουμε να επανεξετάσουμε και να οργανώσουμε την ανάγκη μας για αλλαγές. Τώρα επιθυμούμε περισσότερο την ελευθερία και την περιπέτεια ενώ η δημιουργικότητά μας είναι αυξημένη. Ασχολούμαστε με πράγματα που μας κάνουν δημιουργικούς και προβάλουν τις σκέψεις μας. Μεγάλες ιδέες έρχονται στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Δεν είναι καλή χρονική περίοδος για να απομακρυνθούμε από σχέσεις ή συνεργασίες.

29 Ιουλίου 2016: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο είναι η κατάλληλη ημέρα να λάμψουμε κοινωνικά, να σμίξουμε με τους αγαπημένους μας, να συμμετέχουμε σε επαγγελματικές συναντήσεις. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αισθανόμαστε άγχος, πίεση και έλλειψη θέλησης και δημιουργούμε κάποια σύγχυση στους άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: