Τα ζώδια της εβδομάδας 27/7/2016 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Ιουλίου 27, 2016

Τα ζώδια της εβδομάδας 27/7/2016


ΚΡΙΟΣ

Ζητήματα χώρου (ακινήτου/σπιτιού/έδρας), οικογένειας, αλλά και πολύ προσωπικά θέματα (που σχετίζονται με τα ψυχολογικά, τις επιθυμίες, το παρελθόν σου ή τις πολύ στενές σου σχέσεις) αποτελούν το επίκεντρο της προσοχής σου αυτόν τον καιρό. Έχεις κάθε λόγο να ελπίζεις σε μια ουσιαστική βελτίωση, τόσο μέσα σου, όσο και σε επίπεδο σχέσεων με τους πολύ δικούς σου ανθρώπους. Παράλληλα, μπορείς να επενδύσεις στον εξωραϊσμό του χώρου σου, ώστε να αισθανθείς καλύτερα. Μια επαφή / σύμπτωση / ιδέα / πρόταση ίσως είναι η ευκαιρία που περίμενες, αν γεννήθηκες στις 14/4. Η διάθεσή σου παραμένει περίεργη, ενώ κάποιες καταστάσεις σε γεμίζουν με συναισθήματα ανασφάλειας, αμφιβολίας κι αβεβαιότητας, εφόσον έχεις γενέθλια στις 16-17/4. Απόφυγε ή τουλάχιστον διαχειρίσου με μαεστρία κάθε εστία έντασης, εσύ της 28-29/3. Οι εξελίξεις φαίνονται δυναμικές, αλλά και ενδιαφέρουσες για εσένα της 6/4, καθώς μέσ’ από δομικές αλλαγές (σε καριέρα / οικογένεια / ακίνητο / τρόπο ζωής ) μάλλον αναδιαμορφώνεται επί τα βελτίω η καθημερινή ρουτίνα κι εμπειρία σου. Ένα πάθος ίσως έρχεται για να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα…




ΤΑΥΡΟΣ

Αν αξίζει κάτι πραγματικά αυτήν την εποχή είναι να επενδύσεις σε οτιδήποτε σχετίζεται με την επικοινωνία, το «λόγο», τη συνδιαλλαγή, αλλά και την έννοια της μετακίνησης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να πας μια εκδρομή ή να ασχοληθείς με την επιμόρφωση ή να προβείς σε μια αγοραπωλησία (ακόμα και του μεταφορικού μέσου), να βρεις τη χρυσή τομή με ανθρώπους του περιβάλλοντος που ίσως είχες παρεξηγήσεις στο παρελθόν (ακόμα και με τα αδέλφια ή τους γείτονες) και σε κάθε περίπτωση να επικεντρώσεις σε δραστηριότητες που άπτονται του εμπορίου ή των δημοσίων σχέσεων. Ευκαιρίες, τόσο στα προσωπικά- συναισθηματικά (με μια ρομαντική συγκυρία), όσο και στα επαγγελματικά ζητήματα (με μια ανέλπιστη εξέλιξη που σε ευνοεί - προστατεύει) αναμένουν πιθανώς εσένα της 2/5. Οι έννοιες της τύχης, της δικαίωσης ή της χαράς αφορούν ξεκάθαρα εσένα που γεννήθηκες στις 6/5, οπότε κοίταξε να επωφεληθείς δεόντως σε κάθ’ επίπεδο δράσης. Απόφυγε ή τουλάχιστον διαχειρίσου με μαεστρία κάθε εστία έντασης, εσύ της 13/5.




ΔΙΔΥΜΟΙ

Έσοδα, έξοδα, ισοζύγιο: αυτές φαίνονται να είναι οι «λέξεις – κλειδιά» για την εποχή που διανύεις και μάλλον έχεις κάθε λόγο – με την Αφροδίτη στον Καρκίνο- να ελπίζεις σε καλύτερες μέρες όσον αφορά στα οικονομικά σου, αλλά και στα επίπεδα της αυτοεκτίμησής σου. Η εκμετάλλευση / αγοραπωλησία ακινήτου είναι κάτι που ίσως φέρει λύσεις για σένα. Η έννοια της «προαγωγής» τώρα σε αφορά ιδιαιτέρως κι αυτό ενδεχομένως αγγίζει είτε την καριέρα και τα πρακτικά της ζωής είτε την κοινωνική σου εικόνα / αποκατάσταση. Μια επαφή / σύμπτωση / ιδέα / πρόταση ίσως είναι η ευκαιρία που περίμενες, αν γεννήθηκες στις 15/6. Η διάθεσή σου παραμένει ενίοτε περίεργη, ενώ κάποιες καταστάσεις δημιουργούν ακόμα συναισθήματα ανασφάλειας, αμφιβολίας κι αβεβαιότητας, εφόσον έχεις γενέθλια στις πρώτες δυο-τρεις ημέρες του Ιουνίου.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η περίοδος των γενεθλίων σου σε θέλει να πρωταγωνιστείς με πνεύμα κατάκτησης σε όλους τους τομείς, με τόλμη, αλλά και με γοητεία κι ομορφιά. Από αυτήν την εβδομάδα ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο ενδεχομένως σε κάνει να λες αυτά που έως τώρα δεν εξέφραζες ανοιχτά και σε ωθεί σε περισσότερες μετακινήσεις κι επαφές. Δυναμικές κι ενδιαφέρουσες συνάμα εξελίξεις στο επίπεδο σχέσεων / συνεργασιών αφορούν πιθανότατα εσένα της 8/7. Το πάθος ως έννοια σε αφορά και σε αγγίζει ιδιαιτέρως. Ευκαιρίες, τόσο στα προσωπικά- συναισθηματικά (με μια ρομαντική συγκυρία), όσο και στα επαγγελματικά- οικονομικά ζητήματα (με μια ανέλπιστη εξέλιξη που σε ευνοεί - προστατεύει) αναμένουν πιθανώς εσένα της 4/7. Ένα ταξίδι μπορεί να σε ανανεώσει κι έτσι να δεις τις προοπτικές σου γενικότερα με άλλα μάτια. Η διάθεσή σου παραμένει περίεργη, ενώ κάποιες καταστάσεις σε γεμίζουν με συναισθήματα ανασφάλειας, αμφιβολίας κι αβεβαιότητας, εφόσον έχεις γενέθλια στις 18-19/7. Απόφυγε ή τουλάχιστον διαχειρίσου με μαεστρία κάθε εστία έντασης, εσύ που γεννήθηκες στο τέλος Ιουνίου.




ΛΕΩΝ

Περισσότερο προπαρασκευαστική κρίνεται τούτη η εποχή, ενώ ενέχει και ένα – καλώς εννοούμενο- παρασκήνιο που μπορεί να σημαίνει και δικές σου κινήσεις, οι οποίες οδηγούν στην επίτευξη των μεσοπρόθεσμων σχεδίων σου. Ψυχολογικά ηρεμείς βλέποντας ότι οι εξελίξεις είναι με το μέρος σου σε σημαντικό βαθμό. Εσύ της 15/8 απόφυγε ή τουλάχιστον διαχειρίσου με μαεστρία κάθε εστία έντασης και αποδέξου ορισμένες αλλαγές που είναι αναπόφευκτες. Μια επαφή / σύμπτωση / ιδέα / πρόταση ίσως είναι η ευκαιρία που περίμενες, αν γεννήθηκες στις 16/8. Σε πρακτικό- οικονομικό επίπεδο κάποιες καταστάσεις φέρνουν ενδεχομένως την πολυπόθητη εξισορρόπηση, κυρίως για εσένα του β’ δεκαημέρου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδιαφέρουσα και μάλλον ευνοϊκή συνολικά κρίνεται η εβδομάδα, κυρίως αν εστιάσεις σε οτιδήποτε σχετίζεται με την κοινωνικότητα, τη συλλογικότητα, τις φιλίες, τις γνωριμίες, αλλά και τους στόχους που συνεπάγονται ανανέωση για την περαιτέρω πορεία σου. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης εργασίας, έχεις κάθε λόγο να κινηθείς κάπου ανάμεσα σε ανθρώπους που προσφέρονται να βοηθήσουν, αλλά και σε εταιρίες που δείχνουν να εκτιμούν τα προσόντα σου. Ευκαιρίες, τόσο στα προσωπικά- συναισθηματικά (με μια ρομαντική συγκυρία), όσο και στα επαγγελματικά- οικονομικά ζητήματα (με μια ανέλπιστη εξέλιξη που σε ευνοεί - προστατεύει) αναμένουν πιθανώς εσένα της 4-5/9. Δυναμικές κι ενδιαφέρουσες συνάμα εξελίξεις στο επίπεδο των ερωτικών σχέσεων, αλλά και των συνεργασιών σ’ επίπεδο επιχειρηματικότητας αφορούν πιθανότατα εσένα της 8-9/9. Το πάθος, η επέκταση, το ταξίδι, αλλά και το κέρδος ως έννοιες σε αφορούν και σε αγγίζουν ιδιαιτέρως. Η διάθεσή σου δείχνει ενίοτε περίεργη, ενώ κάποιες καταστάσεις δημιουργούν συναισθήματα ανασφάλειας, αμφιβολίας / αβεβαιότητας, διλημμάτων εφόσον έχεις γενέθλια στις 3-4/9.



ΖΥΓΟΣ

Ζητήματα καριέρας, οικογένειας, αλλά και κοινωνικών υποχρεώσεων αποτελούν το επίκεντρο της προσοχής σου αυτόν τον καιρό. Ένας γάμος ή μια επισημοποίηση σ’ επίπεδο σχέσεων ή συνεργασιών είναι πιθανά σενάρια. Παράλληλα, μπορείς να υπολογίζεις στην υποστήριξη των ανωτέρων στο χώρο εργασίας με αποτέλεσμα την προαγωγή σου. Μια επαφή / σύμπτωση / ιδέα / πρόταση ή ένα ταξίδι ή ένα συμβόλαιο ίσως είναι η ευκαιρία που περίμενες, αν γεννήθηκες στις 17/10. Η διάθεσή σου παραμένει περίεργη, ενώ κάποιες καταστάσεις σε γεμίζουν με συναισθήματα ανασφάλειας, αμφιβολίας κι αβεβαιότητας, εφόσον έχεις γενέθλια στις 19-20/10. Απόφυγε ή τουλάχιστον διαχειρίσου με μαεστρία κάθε εστία έντασης, εσύ της 1/10. Οι εξελίξεις φαίνονται δυναμικές, αλλά και ενδιαφέρουσες για εσένα της 9/10, καθώς μέσ’ από δομικές αλλαγές (σε καριέρα / οικογένεια / ακίνητο / τρόπο ζωής ) μάλλον ηρεμείς κι αρχίζεις ν’ αντιμετωπίζεις τη ζωή διαφορετικά. Ένα πάθος ενδεχομένως έρχεται για να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα…




ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάτι που προέχει αυτήν την εποχή είναι να επενδύσεις σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα ταξίδια, το εξωτερικό, τις ανώτερες σπουδές, τις εκδόσεις, την ευόδωση μεγάλων ονείρων ζωής, την τεκνοποίηση, αλλά και τις νομικές υποθέσεις ή τα σημαντικά συμβόλαια. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να πας ίσως πολλά βήματα παρακάτω και να αισθανθείς ένα κύμα ουσιαστικής αισιοδοξίας βασισμένο σε ρεαλιστικά δεδομένα. Ευκαιρίες, τόσο στα προσωπικά- συναισθηματικά (με μια ρομαντική συγκυρία), όσο και στα επαγγελματικά ζητήματα (με μια ανέλπιστη εξέλιξη που σε ευνοεί - προστατεύει) αναμένουν πιθανώς εσένα της 4-5/11. Οι έννοιες της δικαίωσης ή της ικανοποίησης αφορούν ξεκάθαρα εσένα που γεννήθηκες στις 8-9/11, οπότε κοίταξε να επωφεληθείς δεόντως σε κάθ’ επίπεδο δράσης. Φίλοι, γνωριμίες, συλλογικοί χώροι, αλλά κι εταιρίες αποτελούν έννοιες-κλειδιά ως προς την υλοποίηση των πάσης φύσεως στόχων σου. Απόφυγε ή τουλάχιστον διαχειρίσου με μαεστρία κάθε εστία έντασης, εσύ της 15-16/11.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Κοινό πορτοφόλι (στο γάμο / στο συνεταιρισμό), κληρονομικά, δάνεια, κάρτες, γενικότερα θέματα χρεών, αποζημιώσεων κ.ο.κ. είναι μάλλον στο επίκεντρο αυτήν την εποχή. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, το πιθανότερο σενάριο είναι πως έχεις λαμβάνειν ή πως μπορείς αν μη τι άλλο να διαχειριστείς με το σωστό τρόπο έχοντας τουλάχιστον ικανοποιητικά αποτελέσματα και απολαμβάνοντας πιο ήρεμα το καλοκαίρι σου. Η εκμετάλλευση / αγοραπωλησία ενός ακινήτου είτε η βοήθεια από οικείους είναι κάτι που ίσως παίξει σημαντικό ρόλο για να αισθανθείς καλύτερα. Η έννοια της «προαγωγής» τώρα σε αφορά ιδιαιτέρως κι αυτό ενδεχομένως αγγίζει είτε την καριέρα και τα πρακτικά της ζωής είτε την κοινωνική σου εικόνα / αποκατάσταση, πιο πολύ εφόσον γεννήθηκες στο β’ δεκαήμερο. Μια επαφή / σύμπτωση / ιδέα / πρόταση ίσως είναι η ευκαιρία που περίμενες, αν γεννήθηκες στις 16/12. Η διάθεσή σου παραμένει ενίοτε περίεργη, ενώ κάποιες καταστάσεις δημιουργούν ακόμα συναισθήματα ανασφάλειας, αμφιβολίας κι αβεβαιότητας, εφόσον έχεις γενέθλια γύρω στις 3 Δεκεμβρίου.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Η περίοδος αυτή σε θέλει να εστιάζεις στις σημαντικές για εσένα προσωπικές σχέσεις / επαγγελματικές συνεργασίες και να επενδύεις στην ποιοτική συμπόρευση με όσους εκτιμάς ουσιαστικά. Από αυτήν την εβδομάδα ο Ερμής απέναντί σου δημιουργεί την αναγκαιότητα να συναλλάσσεσαι σε διπλωματικό, αλλά και διαλλακτικό πνεύμα. Πολύ δυναμικές, θετικές κι ουσιαστικές διαφαίνονται οι εξελίξεις κυρίως για εσένα της 6-7/1. Η επέκταση, η ικανοποίηση, αλλά και η δικαίωση μάλλον περιγράφουν την κατάσταση που βιώνεις. Το πάθος ως έννοια ενδεχομένως σε αφορά και σε αγγίζει ιδιαιτέρως. Ευκαιρίες, τόσο στα προσωπικά- συναισθηματικά (με μια ρομαντική συγκυρία), όσο και στα επαγγελματικά- οικονομικά ζητήματα (με μια ανέλπιστη εξέλιξη που σε ευνοεί - προστατεύει) αναμένουν πιθανώς εσένα της 2/1. Ένα ταξίδι μπορεί να σε ανανεώσει κι έτσι να δεις τις προοπτικές σου γενικότερα με άλλα μάτια. Η διάθεσή σου παραμένει περίεργη, ενώ κάποιες καταστάσεις σε γεμίζουν ενίοτε με συναισθήματα ανασφάλειας, αμφιβολίας κι αβεβαιότητας, εφόσον έχεις γενέθλια στις 16-17/1. Απόφυγε ή τουλάχιστον διαχειρίσου με μαεστρία κάθε εστία έντασης, εσύ που γεννήθηκες στα τέλη Δεκεμβρίου.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πλανήτες στον Καρκίνο μάλλον ξυπνούν την ανάγκη για φροντίδα σ’ επίπεδο φυσικής κατάστασης (της δικής σου ή κάποιου οικείου προσώπου). Βεβαίως, η Αφροδίτη βοηθάει δίνοντας προστασία από οτιδήποτε θα μπορούσε να σε απειλήσει σοβαρά. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να σε απασχολήσει το κατοικίδιο ζωάκι σου- εφόσον έχεις. Από την άλλη πλευρά, ενδεχομένως διάγεις μια φάση όπου διαδραματίζονται αλλαγές σ’ επίπεδο καθημερινής δουλειάς (αλλαγές στο γραφείο, στα καθήκοντα, στους συναδέλφους). Ακόμα και μέσ’ από αυτό το τοπίο αλλαγών, ωστόσο, να γνωρίζεις πως πιθανότατα θ’ ανήκεις στους κερδισμένους του παιχνιδιού με βελτίωση σ’ επίπεδο θέσεως ή / και όρων εργασίας, κυρίως αν γεννήθηκες στο β’ δεκαήμερο. Εσύ της 12/2 απόφυγε ή τουλάχιστον διαχειρίσου με μαεστρία κάθε εστία έντασης και αποδέξου ορισμένες αλλαγές που είναι αναπόφευκτες. Μια επαφή / σύμπτωση / ιδέα / πρόταση ίσως είναι η ευκαιρία που περίμενες, αν γεννήθηκες στις 13/2. Σε πρακτικό- οικονομικό επίπεδο κάποιες καταστάσεις φέρνουν ενδεχομένως την πολυπόθητη εξισορρόπηση, κυρίως για εσένα που έχεις γενέθλια στις πρώτες εννέα ημέρες του Φεβρουαρίου.




ΙΧΘΥΕΣ

Οι πλανήτες στον Καρκίνο «μιλούν» για ανανέωση, ξεγνοιασιά, χαρά της ζωής, έρωτα, τέχνη, δημιουργικότητα, επιχειρηματικότητα, αθλοπαιδιές, αλλά και τύχη, όπως και ενασχόληση με τα παιδιά. Αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης συντρόφου, έχεις κάθε λόγο να κινηθείς κάπου ανάμεσα σε φίλους ή γνωστούς που προσφέρονται να «μεσολαβήσουν», αλλά και κοινωνικές περιστάσεις που προωθούν το …στόχο! Ευκαιρίες, τόσο στα προσωπικά- συναισθηματικά (με μια ρομαντική συγκυρία), όσο και στα επαγγελματικά- οικονομικά ζητήματα (με μια ανέλπιστη εξέλιξη που σε ευνοεί - προστατεύει) αναμένουν πιθανώς εσένα της 2-3/3. Δυναμικές κι ενδιαφέρουσες συνάμα εξελίξεις στο επίπεδο των ερωτικών σχέσεων, αλλά και των συνεργασιών σ’ επίπεδο επιχειρηματικότητας αφορούν πιθανότατα εσένα της 6-7/3. Το πάθος, η επέκταση, αλλά και το κέρδος ως έννοιες σε αφορούν και σε αγγίζουν ιδιαιτέρως. Η διάθεσή σου δείχνει ενίοτε περίεργη, ενώ κάποιες καταστάσεις δημιουργούν συναισθήματα ανασφάλειας, αμφιβολίας / αβεβαιότητας, διλημμάτων εφόσον έχεις γενέθλια κοντά στην 1/3.

 Από τη Marie-DeniseΔιαμαντή
 BSc (Hons) in Psychology
 BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior
 Certificate in Astrology (Distinction)
 Για προσωπική συνεδρία καλείτε στη Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30) 213 0377165 (συνεδρία κατόπιν ρύθμισης ραντεβού)
Κάνε LIKE στο FaceBook: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: