Γρανίτα ροδάκινο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2016

Γρανίτα ροδάκινο

Τι χρειαζόμαστε:
5-6 ροδάκινα
5 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
100 ml. χυμό πορτοκάλι
λίγη βανίλια (προαιρετικά) 
Πώς το κάνουμε:
Ξεφλουδίζουμε τα ροδάκινα, τους βγάζουμε το κουκούτσι και τα κόβουμε στα 4 για να τα αλέσουμε χωρίς προβλήματα.
Τα βάζουμε στο μπλέντερ και τα λιώνουμε. Ύστερα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μίγμα σε πλαστικό σκεύος στην κατάψυξη για περίπου 1-1 ½ ώρα ανάλογα με τη θερμοκρασία της κατάψυξης.
Την βγάζουμε από την κατάψυξη και την αλέθουμε ξανά. Την ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για άλλη 1 ώρα και είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε επίσης, αντί για πορτοκαλάδα, να προσθέσουμε οποιοδήποτε ποτό της αρεσκείας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add