lifenewscy.com: «Απίστευτη κτηνωδία σε χωριό της Λάρνακας. Νηπιαγωγός διοργάνωσε πασχαλινό παιγνίδι κακοποιώντας ζώο» - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016

lifenewscy.com: «Απίστευτη κτηνωδία σε χωριό της Λάρνακας. Νηπιαγωγός διοργάνωσε πασχαλινό παιγνίδι κακοποιώντας ζώο»

Το χωριό Κλαυδιά στην Λάρνακα τίμησε και φέτος τις παραδόσεις διοργανώνοντας διάφορα πασχαλινά παιχνίδια. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η κακοποίηση ενός γουρουνιού!

Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο «παιχνίδι» ήταν ιδέα μιας νηπιαγωγού στο οποίο συμμετείχαν ανήλικα παιδιά! Νικητής ήταν αυτός που θα προκαλούσε τον περισσότερο πόνο στο ζώο τραβώντας το με βία από την ουρά.

Τα ζώα είναι συναισθανόμενα πλάσματα. Νιώθουν ότι νιώθουμε. Είναι πραγματικά τρομακτικό μικρά παιδιά να διασκεδάζουν βλέποντας ένα ζώο αβοήθητο να σπαράζει από τον πόνο. Είναι αδιανόητο ο νικητής ενός άθλιου παιχνιδιού να αναδεικνύεται το παιδί που θα προκαλέσει τον περισσότερο πόνο σε ένα ζώο. 

Οι γονείς και οι δάσκαλοι είναι εκείνοι οι οποίοι οφείλουν να διδάξουν στα παιδιά το αυτονόητο. Το να αγαπούν και να σέβονται κάθε είδους ζωντανή ύπαρξη. Το πόσο «άνθρωποι» είμαστε δεν φαίνεται μόνο από τη συμπεριφορά μας απέναντι στην οικογένεια, τους φίλους ή ακόμα και στους αγνώστους. Η ανθρωπιά μας αποδεικνύεται και από το αν σεβόμαστε τα ζώα. 

Μάθετε επιτέλους στα παιδιά σας να αγαπούν τα ζώα. Είναι η καλύτερη παρακαταθήκη για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add