«Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα»: Σάρωσε σε τηλεθέαση η έγχρωμη έκδοση - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Μαΐου 05, 2016

«Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα»: Σάρωσε σε τηλεθέαση η έγχρωμη έκδοση


Στα ύψη η τηλεθέαση για το έγρωμο «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα»!
Αν και είχε αρκετό ανταγωνισμό από τα υπόλοιπα κανάλια, η ελληνική κλασική ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» η οποία προβλήθηκε χθες για πρώτη φορά στην έγχρωμη έκδοσή της, κατέγραψε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Αν και η συγκεκριμένη ταινία είναι ούτως ή άλλως μια από τις αγαπημένες ελληνικές ταινίες των τηλεθεατών, το χθεσινό ρεκόρ τηλεθέασης έσπασε κάθε προηγούμενο.

Όπως λοιπόν ήταν αναμενόμενο η πρώτη της τηλεοπτική προβολή ως έγχρωμη μέσα από την συχνότητα του Ant1 τράβηξε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης και υψηλά ποσοστά στου πίνακες της Nielsen.

Συγκεκριμένα «Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα» μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 που βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα. Έτσι ο μέσος όρος τηλεθέασης στο γενικό σύνολο ήταν 30,1%, ενώ ο μέσος όρος στο δυναμικό κοινό (15 - 44) ήταν ακόμη υψηλότερος 37, 9%.

Μάλιστα, λάποια στιγμή η τηλεθέαση άγγιξε το 47,9%!

Ετσι, οι Ελληνες τηλεθεατές απόλαυσαν για ακόμα μια φορά τον Αντωνάκη και την Ελενίτσα, αυτή τη φορά με χρώμα στα ρούχα τους, τα μαλλιά τους και όλο το περιβάλλον γύρω τους...

Υπέροχη ταινία, όπως κι αν τη δει κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: