Κολυμπούσε όταν ένιωσε κάτι παράξενο δίπλα του... - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Μαΐου 04, 2016

Κολυμπούσε όταν ένιωσε κάτι παράξενο δίπλα του...


Ο 32χρονος Angelo Mondragon έκανε την κυριακάτικη βόλτα του στην λίμνη Windsor στο Colorado. Ήταν μέσα στο νερό μέχρι τη μέση, όταν ακούμπησε με το πόδι του κάτι ασυνήθιστο.

Είπε: “Το ένιωσα σαν κάτι που κανονικά δεν συναντάς στο νερό. Το κλότσησα κάπως για να το βγάλω προς τα πάνω και μετά είδα να επιπλέει το πόδι ενός μωρού.” Αυτό που ανακάλυψε ήταν το άψυχο σώμα της 4χρονης Sitlali Hernandez.

“Την άρπαξα και την τράβηξα ως την παραλία. Το κορίτσι ήταν ήδη μπλε. Δεν ανέπνεε”, είπε ο Mondragon στους δημοσιογράφους. Εκεί κοντά ήταν δύο νοσοκόμες οι οποίες άκουσαν τις φωνές του Mondragon και μαζί της έκαναν τεχνητή αναπνοή μέχρι να έρθουν οι διασώστες.

Σήμερα η Sitlali αναρρώνει στο νοσοκομείο παίδων της Aurora και λένε ότι τα πάει πολύ καλά. Ο Mondragon την επισκέφθηκε για πρώτη φορά μετά την διάσωση, λέγοντας “Ήρθα για να της πω ότι την αγαπώ και ότι είναι μέρος της οικογένειας μου τώρα.”

Η Sitlali δεν έπρεπε να πάει κοντά στη λίμνη χωρίς σωσίβιο, λέει ο Mondragon. Τώρα συνεργάζεται με κατοίκους και επιχειρήσεις της περιοχής για να συγκεντρώσει σωσίβια για όσους δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν στα παιδιά τους.

Ο Mondragon λέει, “Αν δεν ήμουν στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή, μπορεί να είχε γίνει επιχείρηση αναζήτησης και διάσωσης. Όπως είπα στην μαμά της μικρής, όταν είδα τα δαχτυλάκια του ποδιού της, έγινε παιδί μου.”

Πραγματικά απίστευτη ιστορία…

Δεν υπάρχουν σχόλια: