Μιλφέιγ σε 10'. Η νοστιμιά του θα σας γλυκάνει - Magazino1

Breaking

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

28 Μαΐου 2016

Μιλφέιγ σε 10'. Η νοστιμιά του θα σας γλυκάνει



1η ομαδα
Για την κρέμα της επικάλυψης χρειαστήκαμε:

  • 1 κουτι σαντιγί μορφατ
  • 2 κουταλιές ζαχαρούχο γάλα

2η ομαδα
Για την κρέμα της γέμισης βάλαμε:

  • 2 φακελακια ανθος αραβοσιτου (βανιλια)
  • και το υπολοιπο ζαχαρουχο γαλα που περισεψε απο την κρεμα επικαλυψης

Εκτελεση:

  1. Χτυπαμε στο μιξερ για 5' ξεχωριστα την 1η ομαδα και μετα τα υλικα της 2ης ομαδας.
  2. Σε ενα ταψι, βαζουμε 2 πακετα σφολιατινια (τα κοβουμε στη μεση).
  3. Πρωτη στρωση σφολιατινια.
  4. Προσθετουμε την κρεμα της 2ης ομαδας.
  5. Βαζουμε νεα στρωση με τα υπολοιπα σφολιατινια.
  6. Τα καλυπτουμε με την σαντυγι (1η ομαδα). 
  7. Βαζουμε τριμενα σφολιατινια, πασπαλιζουμε με αχνη ή και κανελα. 
  8. Το αφηνουμε στο ψυγειο για τουλαχιστον 3 ωρες

Δεν υπάρχουν σχόλια: