Νέο Πρόσωπο-Κλειδί Στην Υπόθεση Γιακουμάκη. Η Γυναίκα Που Έσβησε Τα Στοιχεία Του Bullying Από Τη Γαλακτοκομική Σχολή - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Μαρτίου 05, 2016

Νέο Πρόσωπο-Κλειδί Στην Υπόθεση Γιακουμάκη. Η Γυναίκα Που Έσβησε Τα Στοιχεία Του Bullying Από Τη Γαλακτοκομική Σχολή

Με την υπόθεση Γιακουμάκη καταπιάστηκε στην εκπομπή της Παρασκευής η Αγγελική Νικολούλη, φέρνοντας νέα στοιχεία στην πολύκροτη υπόθεση. Από την έρευνα του Φως Στο Τούνελ, προκύπτει πως πέραν του σκληρού πυρήνα των σπουδαστών που ασκούσαν βία στον νεαρό από την Κρήτη, υπήρξε και μια γυναίκα, “πρόσωπο-κλειδί” όπως την αποκαλεί η δημοσιογράφος.
“Καλά να πάθει, μίλαγε πολύ…”
Τα όσα είπε η νεαρή σπουδάστρια που ήταν τα μάτια και τα αυτιά του «κλειστού» γκρουπ, προκάλεσαν ανατριχίλα… Η φράση της για τον Βαγγέλη “Καλά να πάθει, μίλαγε πολύ…” εξόργισε τους τηλεθεατές. Σύμφωνα με μαρτυρία και κατάθεση σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής φέρεται να εξαφάνισε στοιχεία-ντοκουμέντα πριν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων ερευνήσουν στα δωμάτια τους. Πιστεύεται ότι σε αυτό είχαν καταγράψει βίαιες και εξευτελιστικές επιθέσεις εναντίον του άτυχου Βαγγέλη, που ενδεχομένως να ενοχοποιούν την ίδια και τους φίλους της.

Συνέχεια εδώ: http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add