ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα - Σήμερα ο μεγάλος ημιτελικός Κυπέλλου - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2016

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα - Σήμερα ο μεγάλος ημιτελικός Κυπέλλου

Εφτασε η μέρα του μεγάλου ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας (19:30, OTE Sport 3), στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και θα ψάξει μια νίκη, η οποία θα εξασφαλίσει τις πιθανότητές του για πρόκριση στον τελικό.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται απόψε στην κατάμεστη Τούμπα, σε μια ημιτελική μάχη, η οποία θυμίζει αυτή του Απριλίου του 2014. Μόνο που τώρα ο Δικέφαλος του βορρά θα είναι γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στα προημιτελικά του 2011, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει ξανά την πρόκριση έχοντας τη ρεβάνς στο γήπεδό του.

Ο Ιγκόρ Τούντορ απέκλεισε από την αποστολή τους Ροντρίγκες, Γλύκο, Μπερμπάτφ, Ζάιρο, Σκόνδρα και Κωνσταντινίδη ενώ σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Αθανασιάδης, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής αναλόγως και με την έκβαση του αγώνα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βελλίδης, με τους Χατζηϊσαΐα, Βίτορ και Τζαβέλλα στην άμυνα. Κίτσιου και Λέοβατς θα αγωνιστούν στα άκρα με τους Χαρίση και Τσίμιροτ στον άξονα ενώ ο Πέλκας θα αγωνιστεί πίσω από τους Μυστακίδη και Μακ στην επίθεση.


Από την πλευρά του ο Ολυμπικός ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη έχοντας προβλήματα. Ο Μάρκο Σίλβα απέκλεισε από την αποστολή τους Ντουρμάζ, Πάρντο και Ζντιέλαρ και αναμένεται να παρατάξει ένα ιδιαίτερα επιθετικό σχήμα.

Ο Ρομπέρτο θα πάρει θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια, με τους Ντα Κόστα, Μποτία, Σαλίνο και έναν εκ των Βούρο, Τσιμίκα στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο με τον Φορτούνη πίσω από τον Ιντέγε και τον Φουστέρ στο ένα άκρο ενώ για μια θέση μονομαχούν οι Σεμπά και Πουλίδο.

Εξαφανίζονται τα τελευταία εισιτήρια

Περίπου 6.500 εισιτήρια είχαν μείνει απούλητα μέχρι χθες το βράδυ και τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν απόψε μέχρι και λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μάλιστα μετέτρεψε χθες σε μικρή «Τούμπα» το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» στο οποίο είχε καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ, θέλοντας να εμψυχώσει τους παίκτες της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: