Βόμβα Snowden! Ο Μπιν Λάντεν είναι ζωντανός στις Μπαχάμες - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Φεβρουαρίου 20, 2016

Βόμβα Snowden! Ο Μπιν Λάντεν είναι ζωντανός στις Μπαχάμες



Σύμφωνα με τον Snowden, δεν είναι μόνο ζωντανός, αλλά ζει με πολυτελή τρόπο στις Μπαχάμες, χάρη στις τακτικές πληρωμές από τη CIA.

“Έχω έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Μπιν Λάντεν είναι ακόμα στο μισθολόγιο της CIA», υποστηρίζει ο Edward Snowden. “Αυτός εξακολουθεί να λαμβάνει πάνω από $ 100.000 το μήνα, τα οποία μεταφέρονται μέσω μερικών από τις επιχειρήεις και οργανισμούς της CIA, απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό του, στο Nassau. Δεν είμαι σίγουρος πού είναι τώρα, αλλά το 2013, ζούσε ήσυχα στη βίλα του με πέντε από τις συζύγους του και πολλά παιδιά.”

Ο κ Σνόουντεν, λέει ακόμα ότι η CIA οργάνωσε το ψεύτικο θάνατο του πρώην ηγέτη της Αλ Κάιντα, ενώ ήταν στην πραγματικότητα μεταφέρονται με την οικογένειά του σε μια άγνωστη τοποθεσία στις Μπαχάμες.

“Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν ήταν ένας από τους πιο αποτελεσματικούς πράκτορες της CIA για μεγάλο χρονικό διάστημα,” υποστηρίζει ο Snowden. “Τι είδους μήνυμα θα έστελνε η CIA στους πράκτορές της αν άφηναν να τον σκοτώσουν? Οργάνωσαν τον ψεύτικο θάνατό του με τη συνεργασία των πακιστανικών μυστικών υπηρεσιών, και αυτός απλά εγκατέλειψε το Πακιστάν. Δεδομένου ότι ο καθένας πιστεύει ότι είναι νεκρός, κανείς δεν ψάχνει γι ‘αυτόν, έτσι ήταν αρκετά εύκολο να εξαφανιστούν. Χωρίς τη γενειάδα και το στρατιωτικό σακάκι, κανείς δεν τον αναγνωρίζει. ”

Δεν υπάρχουν σχόλια: