ΣΟΚ: Ο Χατζηνικολάου στήνει τη Real Tv… Στην Τουρκία! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Φεβρουαρίου 06, 2016

ΣΟΚ: Ο Χατζηνικολάου στήνει τη Real Tv… Στην Τουρκία!

Σε μια κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα στην Ελλάδα προχωρά ο Νίκος Χατζηνικολάου, επικεφαλής του Real Group, που ανακοίνωσε πριν από λίγο στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο, ότι την Δευτέρα προχωρά στην κατάθεση αιτήματος στην κυβέρνηση Ερντογάν, για την χορήγηση τηλεοπτικής άδειας στην Real tv.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, ανακοίνωσε ότι έχει ήδη πάρει την απόφαση μαζί με τον συνεταίρο του Ανδρέα Κουρή, για να καταθέσουν την Δευτέρα την αίτηση για κανάλι ψυχαγωγικού περιεχομένου στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα.

“ Γιατί ο Τούρκος διεκδικεί κανάλι στην Ελλάδα; Θα διεκδικήσουμε και εμείς στην Τουρκία, να δούμε πως θα αντιδράσει η τουρκική κυβέρνηση στο αίτημα ενός Έλληνα “, είπε στον αέρα ο Νίκος Χατζηνικολάου, διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται για τρυκ αλλά για σοβαρή και ειλημμένη απόφαση.

Ο ίδιος εξήγησε ότι ” η κίνηση αυτή μόνο θετική εξέλιξη θα έχει για την Ελλάδα καθώς το νόημά της είναι εθνικό “…

Ο Νίκος Χατζηνικολάου που σύμφωνα με το ρεπορτάζ στις επαφές του δεν έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις που περίμενει για την χορήγηση άδειας στο νέο τηλεοπτικό πεδίο, έχει ενταχθεί στο στρατόπεδο των επικριτών της κυβέρνησης Τσίπρα, πιέζοντας εδώ και πολύ καιρό προς την κατεύθυνση της ” Οικουμενικής ” λύσης.


Δείτε παρακάτω σχετικό βίντεο ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: