ΙΤΑΛΙΑ: Francesca Michielin, η εκπρόσωπος της χώρας για τη Eurovision 2016! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2016

ΙΤΑΛΙΑ: Francesca Michielin, η εκπρόσωπος της χώρας για τη Eurovision 2016!


Δεν έχουν συμπληρωθεί 24 ώρες από την ολοκλήρωση του 66ου Φεστιβάλ μουσικής του Σαν Ρέμο, στο οποίο νικητές αναδείχθηκαν οι Stadio, αρνούμενοι να παραλάβουν το χρυσό εισιτήριο για την Στοκχόλμη. Οι νικητές του Campioni δήλωσαν «θα θέλαμε πολύ να συμμετέχουμε όμως έχουμε σχεδιάσει περιοδεία. Αν ήμασταν νέοι, θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι».

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, ανακοινώθηκε ότι η Francesca Michielin που κατατάχθηκε 2η στο μεγάλο τελικό του Campioni, με το τραγούδι “Nessun grado di separazione“, δέχθηκε την πρόταση που της έκανε ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας RAI και θα αποτελέσει την 42η εκπρόσωπο της Ιταλίας για την Eurovision 2016. Δεν υπάρχουν ακόμα καταληκτικές πληροφορίες για το τραγούδι, καθώς θα μπορούσε να είναι μία πιο σύντομη έκδοση της συμμετοχής της στο Sanremo, η ένα εντελώς διαφορετικό.

Η Francesca Michielin γεννήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου το 1995, είναι στιχουργός και τραγουδίστρια. Αναδείχθηκε μέσα από την πέμπτη σειρά του Ιταλικού Χ Factor, που επικράτησε ως η μεγάλη νικήτρια. Το πρώτο της σινγκλ Distratto έκανε το ντεμπούτο του στο Ιταλικό chart FIMI, έχοντας γίνει δύο φορές πλατινένιο. Το πρώτο της άλμπουμ Riflessi di me, κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2012 με το σινγκλ Solaνα προηγείται.


Ιωάννης Ελ. Πασχαλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: