Όλο το παρασκήνιο της απομάκρυνσης Σφακιανάκη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2016

Όλο το παρασκήνιο της απομάκρυνσης Σφακιανάκη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος


Γιατί τον μεταθέτουν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενώ θέλει να παραμείνει


Πλήθος αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ξαφνική απόφαση του νέου αρχηγού της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνου Τσουβάλα να μετακινηθεί χωρίς αιτιολογία από τη θέση του επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο υποστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης, ένας από τους πιο πετυχημένους και μάχιμους αξιωματικούς.

Ο άνθρωπος που έστησε και ανέδειξε την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τοποθετείται στον κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού του υπουργείου, μία επί της ουσίας «μη ενεργή» υπηρεσία και ως εκ τούτου η μετάθεσή του στη συγκεκριμένη υπηρεσία θεωρείται σαφής υποβάθμιση.

Όπως αναφέρουν κύκλοι της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και έμπειροι πολιτικοί αναλυτές πίσω από την απομάκρυνση του Μανώλη Σφακιανάκη υπάρχει έντονο παρασκήνιο που αρκετοί αξιωματούχοι την συνδέουν με τον έλεγχο του διαδικτύου με την πλήρη συμμετοχή του Μαξίμου.

Μάλιστα, η μετάθεση του «Πουαρό του διαδικτύου», όπως συχνά τον αποκαλούν, έγινε μια μέρα μετά τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγα Γεροβασίλη, ότι η κυβέρνηση θέλει να βάλει τάξη στο Διαδίκτυο και την ώρα που κυβερνητικές πηγές επιβεβαιώνουν ότι επιδιώκεται από την κυβέρνηση να ελέγξουν δια νόμου πλήρως το διαδίκτυο.

Από αστρολογικής πλευράς, ο πιο διάσημος αστυνομικός της Ελλάδας έχει τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (παρασκήνιο) σε αντίθεση με τον γενέθλιο Πλούτωνα (καταστάσεις που σιγόβραζαν εδώ και καιρό) στην Παρθένο (παροχή υπηρεσίας στο κόσμο) δείχνοντας μια «απομάκρυνση» που είναι αποτέλεσμα περίεργων μεθοδεύσεων.

Πολύ πιθανόν όμως τις προσεχείς εβδομάδες, λόγω του ότι θα έχει την ευεργεσία του διελαύνοντα Δία (ο νόμος, το ηθικό και το δίκαιο) αφού ο εν λόγω πλανήτης θα κάνει θετική όψη με τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα του, η μετακίνηση του να μην ευδοκιμήσει και τελικά να επιστρέψει στην θέση του.

*Ο Μανώλης Σφακιανάκης είναι γεννημένος 9 Φεβρουαρίου 1963


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add