Ο ΟΣΕ της... μισάωρης καθυστέρησης. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 18, 2016

Ο ΟΣΕ της... μισάωρης καθυστέρησης.


Έχουν γονατίσει τον τελευταίο καιρό οι επιβάτες του ΟΣΕ, καθώς οι καθυστερήσεις είναι κάτι παραπάνω από αρκετές στη συντριπτική πλειοψηφία των δρομολογίων, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να οπλιστεί με αρκετή υπομονή όποιος-α θέλει να ταξιδέψει από Λάρισα προς οποιοδήποτε προορισμό. 
Είτε προς Αθήνα, είτε προς Θεσσαλονίκη, ή ακόμη και προς Βόλο και Παλαιοφάρσαλα, οι καθυστερήσεις των δρομολογίων ξεπερνούν σε αρκετές περιπτώσεις ακόμη και τη μισή ώρα, χωρίς λόγο και αιτία, που να εξηγούνται τουλάχιστον στους επιβάτες.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός που μας ανέφερε επιβάτης που ταξίδευε προς Βόλο πριν από κάμποσες ημέρες: Περιμένοντας πάνω από μισή ώρα αυτός και άλλα 100 περίπου άτομα, είδαν τελικά την αυτακινητάμαξα να έρχεται. Με ένα μόλις βαγόνι!
Αποτέλεσμα; Για μία διαδρομή 50 περίπου λεπτών οι μισοί επιβάτες έμειναν όρθιοι στον διάδρομο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις αντοχές τους, αλλά και για την ασφάλειά τους.
Επίσημη απάντηση από τους υπαλλήλους στη Λάρισα ή στον Βόλο πάντως δεν λαμβάνει κανείς, καθώς όλοι παραπέμπουν τους παραπονούμενους στην Αθήνα και στα κεντρικά και κανείς δεν παίρνει θέση. Κάποιος πάντως προσπάθησε να αστειευτεί ότι φταίνε οι αγρότες, για να συγκεντρώσει τις αντιδράσεις επιβατών οι οποίοι σε έντονο τόνο του επισήμαναν ότι οι αγρότες δεν έχουν αποκλείσει καμία σιδηροδρομική γραμμή και με τη σειρά του να αποσύρεται διακριτικά!
Σίγουρα το φαινόμενο των καθυστερήσεων δεν είναι νέο στον ΟΣΕ. Αλλά όπως λένε και επιβάτες το κακό έχει παραγίνει. 


Συντάκτης: Χρυσόστομος Τρίμμης
Πηγή: thessaliatv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: