Το μέτωπό της ΕΞΕΡΡΑΓΗ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης – Δείτε τι «έκρυβε» και ΣΟΚΑΡΕ τους γιατρούς - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Ιανουαρίου 29, 2016

Το μέτωπό της ΕΞΕΡΡΑΓΗ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης – Δείτε τι «έκρυβε» και ΣΟΚΑΡΕ τους γιατρούς


Η Sam Davies δεν είχε ιδέα για το τι «παραμόνευε» κάτω από ένα εκ γενετής σημάδι στο μέτωπό της, με το οποίο ζούσε όλη της τη ζωή.
Και αυτό γιατί, εκτός από το γεγονός ό,τι είχε πέσει θύμα bullying στο σχολείο από τους συμμαθητές της, οι οποίοι τη φώναζαν «μονόκερο», δεν την είχε ενοχλήσει ποτέ, μέχρι που… εξερράγη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης στο πέμπτο παιδί της!
«Ξαφνικά το εξόγκωμα που είχα άρχισε να μεγαλώνει ανεξέλεγκτα, όπως και το εκ γενετής σημάδι μου. Είχε γίνει σαν τέρας. Οι γιατροί μου ωστόσο υποστήριζαν πως έφταιγαν οι ανδρικές ορμόνες επειδή θα γεννούσα αγοράκι», εκμυστηρεύεται η Βρετανίδα από το δυτικό Lancashire που είχε ήδη δώσει ζωή σε τέσσερα κοριτσάκια.

Και μπορεί κατά τη διάρκεια των προηγούμενων εγκυμοσύνων, το σημάδι της απλά να «φούντωνε», ωστόσο στην 32η εβδομάδα κύησης του γιου της, το μέτωπό της εξερράγη, πλημμυρίζοντάς την στο αίμα!
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί απλά της έραψαν την πληγή, παρακολουθώντας την μέχρι να γεννηθεί ο μικρός o Paul Jnr το Μάρτιο του 2013.


Ένα χρόνο μετά σε μία επανεξέταση, οι γιατροί διαπίστωσαν έντρομοι πως στο μέτωπο της Sam κρύβονταν τρεις θανατηφόροι όγκοι! Υποβλήθηκε έτσι άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, η οποία μπορεί να της άφησε εκτεθειμένο το κρανίο (!), ωστόσο της έσωσε τη ζωή.
Πλέον, περιμένει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση επανόρθωσης χωρίς να ταλαιπωρείται από φρικτούς πόνους, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να μείνει ξανά έγκυος μήπως και «ξυπνήσει και πάλι το τέρας»…

Newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add