Αν κρατήσουν οι αγρότες και η κοινωνία είναι στο πλευρό τους υπάρχει ελπίδα - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Ιανουαρίου 29, 2016

Αν κρατήσουν οι αγρότες και η κοινωνία είναι στο πλευρό τους υπάρχει ελπίδα


Μία κυβέρνηση χαβούζα και ένας δοτός πρωθυπουργός προσπαθούν να διχάσουν το λαό. Από τη μια ο Τσίπρας καλεί σε διάλογο, και από την άλλη υπουργοί επιχειρούν να εμφανίσουν τους αγρότες ως φοροφυγάδες και να τους εκθέσουν στην κοινωνία.

Παράλληλα επισείουν και τον κίνδυνο... Grexit αν δεν εφαρμοστούν τα συμφωνηθέντα.

Κάνουν δηλαδή ότι ακριβώς έκαναν οι προκάτοχοι τους. Όμως ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του είναι εγκληματίες γιατί με την προδοσία τους στέρησαν την ελπίδα από το λαό.
Καθώς οι αγρότες κλιμακώνουν τον αγώνα τους και προειδοποιούν ότι δεν θα υποχωρήσουν, η κυβέρνηση επιστρατεύει τον προπαγανδιστικό της μηχανισμό για την απαξίωση των αγροτικών κινητοποιήσεων και αιτημάτων ενώ παράλληλα κάνει έκκληση για διάλογο σε όλα τα επίπεδα. 
Το Μέγαρο Μαξίμου που επιχειρεί να εμφανιστεί ψύχραιμο ζητά επιμόνως διάλογο ενώ παράλληλα επιχειρεί να εμφανίσει τους αγροότες σαν ευνοημένους από τις προηγούμενες κυβερνήσεις που θέλουν να εξαιρεθούν από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και να τους φέρει αντιμέτωπους με το σύνολο της κοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό προβάλλει την άρνησή τους να φορολογηθούν σαν ελεύθεροι επαγγελματίες, προκειμένου να “διαιωνιστεί η φοροδιαφυγή”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add