Οι καλύτερες Χριστουγεννιάτικες ευχές της διπλανής πόρτας! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 25, 2015

Οι καλύτερες Χριστουγεννιάτικες ευχές της διπλανής πόρτας!


Τι καλύτερο από το να δεχθείς ευχές για τις γιορτές, από απλούς, καθημερινούς ανθρώπους που τις λένε με την καρδιά τους;


Όσο πλησιάζουν οι μέρες των Χριστουγέννων, τόσο πληθαίνουν οι ανταλλαγές ευχών. Ειδικότερα στο χώρο του θεάματος το εορταστικό πρόγραμμα και τα... ευχολόγια έχουν κατακλύσει τις τηλεοράσεις και τα περιοδικά. Όπως και τον κυβερνοχώρο, όπου τα social media θυμίζουν... χωριό του Άι-Βασίλη από τις ευχές και τα στολίδια.

Πόση αξία έχουν, όμως, όλα αυτά; Αυτή η δήθεν γιορτινή διάθεση κι η επίπλαστη ψευδαίσθηση ότι όλοι... αγαπούν όλους γιατί είναι Χριστούγεννα, είναι ένα τίποτα μπροστά στις ευχές που δίνουν απλοί, καθημερινοί άνθρωποι. Ο γείτονάς σου, ο περιπτεράς σου, ένας περαστικός στον δρόμο. Θα στο πει γιατί το νιώθει. Γιατί θέλει, κι όχι γιατί πρέπει! Για αυτό κι οι ευχές αυτές έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία και το Newsbomb.gr τις παρουσιάζει.

Ας δούμε τις καλύτερες και αισιόδοξες ευχές των φετινών Χριστουγέννων:

- Σαν το Άστρο στον ουρανό, ας λάμψει η ελπίδα μας για ένα καλύτερο κόσμο.
- Όταν γεννιέται ο Χριστός γεννιέται μαζί Του και η ελπίδα για ένα κόσμο χωρίς βία, γεμάτο αγάπη και ειρήνη.
- Η Γέννησή Του ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή γεμάτη αλήθεια και φως.
- Ελπίζω οι άνθρωποι να προσπαθήσουμε αυτές τις γιορτές να ξαναβρούμε την ανθρωπιά μέσα μας και να αλλάξουμε πορεία, οδεύοντας προς μια καλύτερη προοπτική του εαυτού μας!
- Ας γίνει φέτος η ψυχή μας η φάτνη που θα γεννηθεί η αγάπη και η ειρήνη.
- Εύχομαι σε όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους που κατοικούν το θαυμαστό μας πλανήτη, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.
- Ας ευχηθούμε ότι το νέο έτος θα κάνει τα όνειρα όλου του κόσμου πραγματικότητα και θα σκορπίσει ευτυχία και υγεία.
- Δέντρο χριστουγεννιάτικο όλη η γη να γίνει και να χει για στολίδια του υγεία και ειρήνη.
- Αυτά τα Χριστούγεννα ας αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές τους και ας χαρίσουν σ’ αυτούς που αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει.
- Εύχομαι η μαγεία των Χριστουγέννων να μας αγγίξει και να μας δώσει αυτό το κάτι που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι.
- Όπως οι τρεις μάγοι ας βρούμε και΄μεις το Άστρο που θα μας οδηγήσει στο δρόμο της αγάπης.
- Ίσως να έχεις κουραστεί να δέχεσαι ευχές που ποτέ δεν πραγματοποιούνται όπως λες. Μην τις απορρίπτεις όμως γιατί η αξία τους είναι ανεκτίμητη και η ύπαρξή τους στόχος που αργά ή γρήγορα θα κατακτηθεί αρκεί να έχεις υγεία και να το θες. Καλά Χριστούγεννα...
- Καλά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο, χαρούμενο νέο έτος, με κουράγιο και συμπόνια.
- Καλά Χριστούγεννα σε εσάς και την οικογένειά σας. Ας είναι το Ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Χρόνια πολλά!
- Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες... είναι μερικές μόνο από τις ευχές μας για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα Χρονιά που πλησιάζει. Καλά Χριστούγεννα!
- Εύχομαι η αγάπη και η χαρά να φωλιάσει στις καρδιές των ανθρώπων και να τις ζεστάνει, προσθέτοντας μια νότα ευτυχίας στη δύσκολη καθημερινότητα αυτής της εποχής.
- Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες.
- Η αγία μέρα να σκορπά χαρά στο σπιτικό σας, βάλσαμο να’ ναι στο κακό και άγγελος στο πλευρό μας.
- Όσα μπορεί ο άνθρωπος αστέρια να μετρήσει τόσα καλά σου εύχομαι κανείς να μη στα στερήσει.
- Χρόνια Πολλά από καρδιάς εμείς να ευχηθούμε, τον κόσμο μας καλύτερο κάποια στιγμή να δούμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

add