Θέλετε να γλιτώσετε ακόμη και το 90% της τιμής του αεροπορικού σας εισιτηρίου; Τότε αυτά τα μυστικά αεροδρόμια ίσως είναι η λύση - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2015

Θέλετε να γλιτώσετε ακόμη και το 90% της τιμής του αεροπορικού σας εισιτηρίου; Τότε αυτά τα μυστικά αεροδρόμια ίσως είναι η λύση


HuffPost Greece | Newsroom
Πετάτε πολλές ώρες και ξοδεύετε εκατοντάδες ευρώ σε αεροπορικά εισιτήρια; Θέλετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό αλλά οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων σας φαίνονται υψηλές; Μην στενοχωριέστε, γιατί τώρα μπορείτε να γλιτώσετε ακόμη και το 90% της τιμής του εισιτηρίου, εάν χρησιμοποιήσετε τα λεγόμενα «μυστικά αεροδρόμια». Ναι καλά, ακούσατε. Πρόκειται για την ιδέα που είχαν οι ιδρυτές της ιστοσελίδας Tripdelta.

Όπως μεταδίδει η Mirror, πρόκειται για ένα site το οποίο μπορεί να εντοπίζει αυτά τα «μυστικά αεροδρόμια», τα οποία δεν είναι τίποτα άλλο από παρακάμψεις. Κάποιος δηλαδή που θέλει να ταξιδέψει στο Λας Βέγκας θα γλιτώσει πολύ περισσότερα χρήματα εάν κάνει μία μικρή παράκαμψη με το να περάσει πρώτα από την Φρανκφούρτη ή το Σηάτλ.

Σύμφωνα με μάλιστα με τον ιδρυτή της, Νίκολα Λάντζες, τέτοιες παρακάμψεις μπορεί να εξοικονομήσουν ακόμη και το 90% της τιμής του εισιτηρίου.

«Αυτή τη στιγμή αυτό δουλεύει εξαιρετικά για πτήσεις με έναν προορισμό. Πρόσφατα ένας από τους πελάτες μας έψαχνε για να γυρίσει με μία απλή πτήση από την Αυστραλία στη Γερμανία και βρήκε μία μέσω του Tripdelta, η οποία κόστιζε 424 ευρώ αντί για 990», δήλωσε ο Λάντζες.

«Επίσης του έδωσε τη δυνατότητα να μείνει μία μέρα στη Μαλαισία».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ωστόσο δεν θα βρείτε πάντοτε το φθηνότερο εισιτήριο με το να σταματάτε στην Φρανκφούρτη. Απλά η ιστοσελίδα σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε τις φθηνότερες πτήσεις και της διαδρομές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να γλιτώσετε χρήματα. Με λίγα λόγια, κανείς δεν εγγυάται ότι θα γλιτώσετε σίγουρα χρήματα αλλά αξίζει να πειραματιστείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: