3 κοριτσάκια βρίσκουν τον υιοθετημένο αδελφό τους κάτω απ'το δέντρο! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τρίτη, Δεκεμβρίου 08, 2015

3 κοριτσάκια βρίσκουν τον υιοθετημένο αδελφό τους κάτω απ'το δέντρο!

 Ένα ζευγάρι έκανε έκπληξη στις κόρες του βάζοντας κάτω από το δέντρο ένα δώρο που τις έκανε να κλάψουν από χαρά... Τον υιοθετημένο αδελφό τους!
 Μια μαμά και ένας μπαμπάς δίνουν στις τρεις κόρες τους το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο του κόσμου: Τον υιοθετημένο αδελφό τους, τον οποίο έχουν τοποθετήσει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ παράλληλα μαγνητοσκοπούν τις αντιδράσεις των κοριτσιών.
Η μητέρα των τριών κοριτσιών, η Courtney Solstad ανέβασε το βίντεο στο Facebook, όπου αναφέρει ότι η 5μελής οικογένεια καλωσόρισε τον Νέιθαν την περασμένη εβδομάδα.
Ανέβασε το βίντεο στο facebook, και έγινε viral με εκατοντάδες likes και κοινοποιήσεις.
Η μαμά έγραψε ότι τρία κορίτσια τους ήθελαν πολύ έναν αδελφό, μάλιστα η μικρότερη τον είχε ζητήσει ως το χριστουγεννιάτικο δώρο της.

Τελικά, η χριστουγεννιάτικη ευχή της Χλόης έγινε πραγματικότητα.

«Τα κορίτσια δεν ήξεραν τίποτα για τον Νέιθαν μέχρι εκείνη τη στιγμή»,έγραψε στο facebook. Οταν έφτασαν στο σπίτι από το σχολείο, τους είπαν ότι τους είχαν πάρει ένα δώρο το οποίο βρισκόταν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η αντίδρασή τους όταν είδαν το δώρο τους ήταν απίστευτη. Η μία από τις 3 άρχισε να κλαίει από ευτυχία, η μικρή χοροπηδούσε από τη χαρά της.

Το βίντεο σύντομα εξαπλώθηκε μέσω του Facebook, με πολλά θετικά σχόλια για την πράξη της υιοθεσίας.

«Η υποδοχή του Νέιθαν στην οικογένειά μας ήταν μια από τις πιο μαγικές εμπειρίες στη ζωή μας» έγραψε η ευτυχισμένη μαμά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

add