Την γνώρισε στο Ίντερνετ αλλά οι φίλοι του δεν πίστευαν πως είναι αληθινή. Κανείς όμως δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη… - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015

Την γνώρισε στο Ίντερνετ αλλά οι φίλοι του δεν πίστευαν πως είναι αληθινή. Κανείς όμως δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη…

Του έλεγαν πως δεν είναι αληθινή. Αποφάσισε λοιπόν να πάει να την βρει από κοντά, αλλά δεν περίμεναν με τίποτα αυτό που τελικά θα έβρισκε… 

Το 2012 ο Brandon Wagner ήταν φανατικός ακόλουθος ενός μπλογκ στο ESPN.com που ήταν αφιερωμένο στο ποδόσφαιρο και έμενε σε ένα υπόγειο.

So this is what happens when you sit in a coffee shop across from Kate and she doesn’t even try hiding the fact that she’s doing a photoshoot

Posted by Brandon Wagoner on Tuesday, 14 January 2014

Η Kate Queram ήταν επίσης φανατική σχολιάστρια στο ίδιο μπλογκ. Δεν έμενε σε υπόγειο, αλλά ήταν και οι δυο μεγάλοι φαν του Michigan. Για να μην αναφέρω ότι ήταν και οι δύο απόφοιτοι του University of Michigan.

Παρά τις ομοιότητες τους, η Kate και ο Brandon δεν γνώριζαν ο ένας τον άλλο πριν συναντηθούν στα σχόλια και γίνουν γνωστοί με το όνομα «Το μεγάλο ζευγάρι» σε όλους τους άλλους σχολιαστές εκεί περα.
Σύμφωνα με το ESPN, η Kate τους είπε ότι ο Brandon ήταν ο μόνος που δεν την κατηγόρησε ότι είναι «ένας μεσήλικας κλεισμένος σε ένα υπόγειο».

«Αν ήταν μεσήλικας, ήταν ένας μεσήλικας που με έκανε να γελάω συνέχεια», παραδέχεται ο Brandon. «Σκέφτηκα να το ρισκάρω.»

Μιλούσαν στο ίντερνετ για 6 μήνες, πριν ο Brandon μπει στο αυτοκίνητό του και οδηγήσει 12 ώρες από το Ann Arbor του Michigan στο Wilmington της Βόρειας Καρολίνα, για να τη δει. Ο φίλος του Tom Brady (όχι ο αστέρας του ποδοσφαίρου), αστειεύτηκε ότι ο Brandon πήγε μέχρι εκεί γιατί «είχε άγχος να δει αν ήταν πραγματικά ένας μεσήλικας» ή όχι.

Photo credit: Julia Wade Photography

Posted by Brandon Wagoner on Monday, 6 April 2015

Η Kate άνοιξε την πόρτα και είδε τον Brandon να τρέμει φανερά στο κατώφλι της από το άγχος, αλλά ήταν ένα «πολύ γλυκό» τρέμουλο όπως το περιγράφει η Kate.

«Άξιζε σίγουρα», θυμάται.

Τα πράγματα έγιναν πολύ γρήγορα για τον Brandon και την Kate. Αφού συναντήθηκαν από κοντά για πρώτη φορά, κανόνισαν να συναντιούνται κάθε 3 ή 4 βδομάδες το καλοκαίρι. Και οι δύο παραδέχονται ότι συνειδητοποίησαν ότι η σχέση του ήταν σοβαρή από νωρίς, και γι’ αυτό ο Brandon βρήκε μια δουλειά η οποία «ήταν καλή για την καριέρα του» στη Βόρεια Καρολίνα

Αν και ο αδερφός του, Ryan, θα σας πει ότι στην πραγματικότητα ο Brandon δέχτηκε τη δουλειά για να είναι κοντά στην Kate.

«Ήταν έρωτας με τον πρώτο χαρακτήρα», όπως περιγράφει φίλη της Kate.

Από κει και πέρα, τα υπόλοιπα είναι επιτυχία. Στις 24 Οκτωβρίου του 2015, η Kate και ο Brandon παντρεύτηκαν. Διάλεξαν με προσοχή μια ημερομηνία που η ποδοσφαιρική ομάδα του Michigan δε θα είχε αγώνα.

Αποκαλούν την ιστορία τους την καλύτερη ιστορία αγάπης που υπήρξε, και αυτό που είναι πραγματικά τέλειο σε αυτή είναι ότι ο Brandon και η Kate «βγάζουν ειλικρινά το καλύτερο ο ένας του άλλου».

Δεν ζητάμε κάτι παραπάνω από αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add