Θεμελίωση Ναού του Αγίου Παϊσίου από τον Λαρίσης Ιγνάτιο (ΦΩΤΟ) - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Νοεμβρίου 30, 2015

Θεμελίωση Ναού του Αγίου Παϊσίου από τον Λαρίσης Ιγνάτιο (ΦΩΤΟ)



Τον θεμέλιο λίθο στο νέο Ιερό Ναό που είναι αφιερωμένος στον Άγιο Παΐσιο έθεσε ο ΣεβασμιώτατοςΜητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος στο στρατόπεδο “Παπαβασιλοπούλου”, στην όμορφη κωμόπολη του Αμπελώνος.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης αφού τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό παρουσία του Στρατηγού Διοικητού της 1ης Στρατιάς κ. Ιωάννου Ηλιόπουλου, του Δημάρχου Τυρνάβου, εκπροσώπου της Περιφέρειας Θεσσαλίας και πολλών ευλαβών προσκυνητών τόσο από τον Αμπελώνα όσο και από την Λάρισα, τόνισε στην προσλαλιά του την σπουδαιότητα που έχει στην εποχή της κρίσης η κατασκευή ενός ναού, όταν τα άλλα δόγματα στις Ευρωπαικές πόλεις ξεπουλάνε τους ιερούς τους χώρους τους εν αντιθέσει με τους Ορθοδόξους που διαρκώς χτίζουν Εκκλησίες και προέτρεψε τους πιστούς να προσεύχονται καθημερινά στο νέο Άγιο της Εκκλησίας μας, τον Άγιο Παίσιο τον Αγιορείτη, ο οποίος καθημερινά επιτελεί θαύματα και αποτελεί στήριγμα για τον Ελληνικό λαό και για σύμπασα την Ορθόδοξη Οικουμένη.
Ακολούθως μαζί με τον Διοικητή του Στρατοπέδου κ. Κωνσταντίνο Κωστόπουλο, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία ανεγέρσεως του ναού, έθεσαν τον θεμέλιο λίθο και όλοι μαζί δοξολόγησαν τον Άγιο Τριαδικό Θεό για την μεγάλη δωρεά και ευεργεσία. Ακολούθησε δεξίωση η οποία παρετέθη από τον ευλαβέστατο κύριο Διοικητή και εν ενί στόματι όλοι ανανέωσαν την από κοινού παρουσία τους στο στρατόπεδο για τα μελλοντικά θυρανοίξια και εγκαίνια του ναού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: