17 DIY Χριστουγεννιάτικα κεράκια για να φτιάξεις μόνη σου! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Νοεμβρίου 07, 2015

17 DIY Χριστουγεννιάτικα κεράκια για να φτιάξεις μόνη σου!

Ψάχνεις πρωτότυπες DIY ιδέες για την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου, αλλά αποτέλεσμα κανένα; Δες τις προτάσεις μου για χριστουγεννιάτικα κεράκια και ίσως αλλάξεις γνώμη!

Τα Χριστούγεννα είναι μια άκρως δημιουργική γιορτή, τόσο για τους μεγάλους όσο και για τους μικρούς.

Οι πρωτότυπες ιδέες είναι εκείνες που έχουν την τιμητική τους, καθώς κάθε χρόνο κυκλοφορούν όλο και περισσότερες έξυπνες ιδέες για το σπίτι.

Μια εξίσου όμορφη ιδέα θα ήταν να τα φτιάξεις ώστε να τα κάνεις δώρο σε κάποιο πολύ δικό σου άτομο τώρα στις γιορτές.

Αν θέλεις όμως μία ρομαντική και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένη διακόσμηση για το σπίτι σου, δοκίμασε να φτιάξεις μόνη σου μερικά από αυτά τα εκπληκτικά χριστουγεννιάτικα κεράκια.


17 Έξυπνες ιδέες για χριστουγεννιάτικα κηροπήγια

Μέσα στις προτάσεις μου μπορείς να βρεις όμορφα retro φαναράκια διακοσμημένα από καθημερινά υλικά που συναντάμε στην φύση, ή ακόμη και φινετσάτα διακοσμημένα κηροπήγια από γυαλί.

Σημασία έχει ότι τα φετινά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά σου θα πρέπει να είναι ξεχωριστά και πιο εντυπωσιακά από κάθε άλλη χρονιά.

Φτάνουν όμως τα λόγια, ας περάσουμε σιγά σιγά στην πράξη!


Τα κουκουνάρια και τα βελανίδια είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά διακοσμητικά στοιχεία, που μας θυμίζουν απευθείας Χριστούγεννα.

Όπως βλέπεις μπορείς είτε να παντρέψεις το μοντέρνο στυλ με το παραδοσιακό, ντύνοντας το επάνω μέρος από ένα βαζάκι με δαντέλα και διακοσμητικάκουκουνάρια, είτε να φτιάξεις από χαρτόνι μία βάση για το κερί σου και να κολλήσεις επάνω τα κουκουνάρια.

Βέβαια, για όσες προτιμούν το πιο μινιμαλιστικό στυλ, μπορούνε απλά να βάλουν μέσα στο βαζάκι που έχει το κερί τους, μερικά βελανίδια ή ακόμη και νερό με μύρτιλλα ή κλαδάκια.



Μπορείς επίσης, να χρησιμοποιήσεις σαν βασικό υλικό σου το ξύλο, καθώς μπορείς να κάνεις τρύπες σε έναν κορμό ώστε να βάλεις μέσα τα ρεσό σου, ή ακόμη και να κόψεις πολλά μικρά κομμάτια από έναν κορμό, για κηροπήγια.

Αυτό όμως που έβλεπα πολύ συχνά την μητέρα μου να κάνει, είναι το να γεμίζει το κέλυφος από τα καρύδια με λιωμένο κερί και στο τέλος να τοποθετεί μέσα φυτιλάκι.


Η επόμενη ιδέα είναι να διακοσμήσεις τα βαζάκια σου με πολύχρωμο glitter και κορδέλες, ή ακόμη και χάρτινες παραστάσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι λαμπερό και σίγουρα θα το λατρέψουν τα παιδιά.


Τέλος, μπορείς να τυλίξεις τα κεράκια σου με sticks κανέλας, ώστε να δίνουν και ένα ιδιαίτερο άρωμα στον χώρο σου ή απλά να ντύσεις το κηροπήγιο μου με κλαδάκια.

Το πιο απλό από όλα όμως είναι να χρησιμοποιήσεις ένα καλό ψηλό ποτήρι σαν βάση για το κερί σου.

Τώρα φαντάσου να κάθεσαι δίπλα στο δέντρο σου και να θαυμάζεις τον γλυκό φωτισμό από αυτά τα πανέμορφα χριστουγεννιάτικα κεράκια. Απλά μοναδική αίσθηση, έτσι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: