10 αντρικές συνήθειες που εκνευρίζουν κάθε γυναίκα! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Νοεμβρίου 25, 2015

10 αντρικές συνήθειες που εκνευρίζουν κάθε γυναίκα!

«Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε»: ο λαός, μέσα σε μία μόνο φράση, κατάφερε, ν' αποδώσει τις σχέσεις των δύο φύλων. Δεν είναι κακό, παραδεχτείτε το: όσο και αν αγαπάτε τον σύντροφό σας, όσο ευτυχισμένη και αν σας κάνει καθημερινά, άλλο τόσο σας εκνευρίζει! Δεν χρειάζεται να κάνει κάτι σημαντικό ή εξεζητημένο. Κάποιες απλές, καθημερινές του συνήθειες είναι ικανές για να σας βγάλουν εκτός εαυτού. Έχετε να προσθέσετε κάποια άλλη; Εξάλλου, η λίστα είναι ατελείωτη....

Αλλάζουν συνεχώς τα κανάλια της τηλεόρασης
Είναι Παρασκευή βράδυ, τα παιδιά έχουν επιτέλους κοιμηθεί, εσείς απολαμβάνετε την αγαπημένη σας εκπομπή και κάποια στιγμή σηκώνεστε για να πάτε τουαλέτα. Μήπως θα έπρεπε να το σκεφτείτε διπλά; Με το που γυρνάτε, βλέπετε τον άντρα σας να ζητωκραυγάζει για το γκολ που έβαλε η ομάδα του. Ούτε λόγος να σας ρωτήσει αν μπορούσε ν' αλλάξει κανάλι!Όσο και αν τον παρακαλέσετε να ξαναβάλει την εκπομπή που βλέπατε, ακούτε συνεχώς την ίδια φράση: «Σε δύο λεπτά αγάπη μου.», τα οποία φυσικά καταλήγουν να γίνουν δέκα, είκοσι ή και τριάντα... Μέχρι να τελειώσει ο αγώνας! Μην το προσπαθείτε άλλο, η λύση είναι μία: να πάρετε μια δεύτερη τηλεόραση.

Ξεχνούν πολύ εύκολα
Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, έχουν μνήμη «ξυράφι» όταν πρόκειται να θυμηθούν το σκορ της ομάδας τους σε ένα σημαντικό αγώνα πέντε χρόνια πριν, ή τις τρέλες που έκαναν με τους φίλους τους στην πενταήμερη δεκαπέντε χρόνια πριν - ή και παραπάνω. Όταν, όμως, έρθει η μέρα των γενεθλίων ή της επετείου σας, με ένα μαγικό τρόπο η μνήμη τους εξασθενεί. Η επιστήμη μάλλον σηκώνει τα χέρια ψηλά!

Το μάτι τους... παίζει!
Έχετε φτιαχτεί, βαφτεί και φορέσει το πιο sexy φόρεμα που έχετε στη ντουλάπα σας για να βγείτε σε ένα κανονικό ραντεβού με τον άντρα σας, χωρίς τα παιδιά. Στην περίπτωση που το παρατηρήσει και σας κάνει κάποιο κοπλιμέντο, είστε από τις τυχερές, γιατί το πιθανότερο είναι να μην το προσέξει καν! Ακόμα και έτσι, όμως, το μάτι του θα παίξει... Διακριτικά ή αδιάκριτα, κρυφά ή απροκάλυπτα, όταν πλησιάσει το επόμενο «ενδιαφέρον» θηλυκό από δίπλα σας, πιθανότατα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Τρώνε τα πάντα
«Δεν έβαλες αρκετό αλάτι στο κρέας» ή «Το γαλακτομπούρεκο σού βγήκε στεγνό» είναι φράσεις που ενδεχομένως ακούτε από τον σύντροφό σας. Τότε, αναρωτιέστε για ποιο λόγο μπαίνει καν στον κόπο να σας κάνει τέτοιες παρατηρήσεις, αφού στο τέλος, τρώει τα πάντα, και δεν μένει μόνο στη δικιά του μερίδα!

Δεν θεωρούν τις δουλειές του σπιτιού απαραίτητες
Το σκεπτικό των αντρών για τις δουλειές του σπιτιού και την καθαριότητα συνοψίζεται σε μία μόνο φράση: Ποιες δουλειές του σπιτιού; Γιατί θα πρέπει να βγάζουν έξω τα σκουπίδια κάθε βράδυ; Γιατί θα πρέπει να πλύνουν το πιάτο τους, ενώ έχει μόνο λίγα ψίχουλα;Είτε τους πάρετε με το καλό, είτε με το κακό, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη! Αν καταφέρετε και βρείτε το «μυστικό» για να τους πείσουμε έστω να συμμετέχουν στις δουλειές του σπιτιού, μην διστάσετε να το μοιραστείτε μαζί μας!

Δεν δίνουν σημασία
Τι και αν έχετε ένα πρόβλημα στη δουλειά που θέλετε να μοιραστείτε με τον αγαπημένο σας, τι και αν θέλετε να του μιλήσετε για κάποιο θέμα που αφορά τα παιδιά, τι και αν απλά θέλετε να του πείτε πόσο ευτυχισμένη είστε δίπλα του, δεν πρόκειται να σας ακούσει για παραπάνω από έξι λεπτά- αν και προσωπικά, κι αυτό φαντάζει πολύ!Σχετική έρευνα, επιβεβαιώνει τους επίμονους και μακροχρόνιους ισχυρισμούς των γυναικών... Οι άντρες δεν είναι καλοί ακροατές! Ωστόσο, αποδεικνύεται από την ίδια έρευνα ότι η διάρκεια της προσοχής τους για θέματα όπως τα αθλητικά, το σεξ ή τις γυναίκες διπλασιάζεται! Επομένως, αν θέλετε να τους προσεγγίσετε, επιλέξτε να τους εξάψετε το ενδιαφέρον με κάποιο απ' αυτά τα θέματα- αν μπορείτε βέβαια.

Πιάνουν πολύ... χώρο
Μόνο στην περίπτωση που βγαίνετε στα πρώτα ρομαντικά ραντεβού με τον σύντροφό σας, δεν θα καταλάβετε τι εννοούμε.Γιατί πρέπει πάντα να καταλαμβάνουν τόσο χώρο; Στον καναπέ, στο κρεβάτι, ακόμα και στο τραπεζάκι του σαλονιού, λατρεύουν ν' απλώνουν τα πόδια τους. Το γιατί παραμένει ένα μυστήριο. Φυσικά, για εσάς μένει μόνο μια γωνιά στην οποία θα πρέπει να βολευτείτε αφού, ακόμα και αν τους κάνετε μια σχετική παρατήρηση, σε λίγο θα την ξεχάσουν. Εξάλλου, το λένε και οι έρευνες!

Ποτέ δεν φέρνει αυτό που ζητάτε
Είτε μιλάμε για τα ψώνια του σούπερ-μάρκετ είτε για ένα δώρο που του έχετε ζητήσει «εμμέσως», είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σας φέρει το ακριβώς αντίθετο και θ' αναγκαστείτε να γυρίσετε πίσω στο μαγαζί με την απόδειξη ή την κάρτα αλλαγής. Γιατί;

Κοιμούνται αμέσως μετά το σεξ
... το αιώνιο πρόβλημα των γυναικών! Για εμάς, το φυσικό μετά το σεξ είναι τα γλυκόλογα και οι αγκαλιές, αλλά για εκείνους ο ύπνος. Και το χειρότερο; Δεν μπορούμε να τους προσάψουμε καμία κατηγορία γι' αυτό γιατί σχετικές έρευνες τούς δικαιώνουν. Σύμφωνα με τα ευρήματά τους, με το που φτάσει ένας άντρας σε οργασμό, ο εγκέφαλός του αυτομάτως «κλείνει», μη μπορώντας να κάνει τίποτε άλλο μετά. Φύση, σου λέει μετά!

«Εκφράζονται» ελεύθερα!
Κατανοούμε ότι σε μια μακροχρόνια σχέση ή ακόμα περισσότερο σ' ένα γάμο, η οικειότητα που αναπτύσσεται ανάμεσα στο ζευγάρι είναι απίστευτη, ωστόσο κάποιες φορές θα μπορούσε ν' αποφευχθεί. Τα σκήπτρα στην κατηγορία αυτή κρατούν οι σωματικές ανάγκες των αντρών, τις οποίες δεν έχουν πρόβλημα να εκδηλώνουν χωρίς συστολές μπροστά σας, όσο και αν γνωρίζουν ότι αυτή τους η συνήθεια μπορεί να σας ενοχλεί.

Πιθανή, αλλά όχι με 100% εγγυημένη επιτυχία, λύση; Ν' απειλήσετε με «αντίποινα»!Τι μπορείτε να κάνετε για όλα αυτά; Ενδεχομένως τίποτα! Εξάλλου, να είστε σίγουρη ότι και εκείνοι έχουν κάποια παράπονα από εσάς, απλώς δεν τους συμφέρει να τα εκφράσουν...

- See more at: http://www.ingossip.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: