Τραγωδία στη Σαντορίνη: Γαϊδούρι σκότωσε τουρίστρια - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Οκτωβρίου 08, 2015

Τραγωδία στη Σαντορίνη: Γαϊδούρι σκότωσε τουρίστρια

Τραγικό θάνατο βρήκε την Τετάρτη (7/10) το πρωί μία 67χρονη Γερμανίδα τουρίστρια στη Σαντορίνη, η οποία ποδοπατήθηκε από γαϊδούρι που ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του και άρχισε να τρέχει αφηνιασμένο στο μονοπάτι που οδηγεί στο παλιό λιμάνι των Φηρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα έκανε διακοπές στην Ελλάδα με κρουαζιερόπλοιο μαζί με τον σύζυγό της και ακόμη ένα ζευγάρι συμπατριωτών τους.

Το κρουαζιερόπλοιο έδεσε σήμερα στα Φηρά και το βράδυ θα συνέχιζε το ταξίδι του με προορισμό τη Μύκονο. Τα δύο ζευγάρια Γερμανών τουριστών απολάμβαναν πεζή τη βόλτα τους στα Φηρά, όπου κάποιος μπορεί να ανέβει από το παλιό λιμάνι και με τελεφερίκ ή με γαϊδουράκι. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ξαφνικά ένα αφηνιασμένο γαϊδουράκι κατευθύνθηκε προς την παρέα των τουριστών, χτύπησε την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια την ποδοπάτησε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο ιδιοκτήτης του ζώου το κυνηγούσε από πίσω για να το προλάβει. Ο ιδιοκτήτης βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα Θήρας, όπου καταθέτει για το τραγικό περιστατικό στο πλαίσιο της προανάκρισης.
Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της 67χρονης, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που τους βρήκε στις διακοπές τους. Μάλιστα, μόλις χθες γιόρταζαν τα γενέθλια της άτυχης συζύγου του.

Ο άνδρας σε κατάσταση σοκ μετά την κατάθεσή του στην αστυνομία, μεταφέρθηκε υποβασταζόμενος από τους φίλους του στο κρουαζιερόπλοιο, κρατώντας στα χέρια του το ρολόι και τα κοσμήματά της. Αστυνομικοί του Α.Τ. Θήρας μετέβησαν στο σημείο της τραγωδίας αλλά και στο Κέντρο Υγείας, ενώ μερίμνησαν προκειμένου ψυχολόγος να παρέχει υποστήριξη στον απαρηγόρητο σύζυγο.

Πηγή - Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add