Σταματήστε την αιμορραγία μέσα σε 15 δευτερόλεπτα - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Οκτωβρίου 09, 2015

Σταματήστε την αιμορραγία μέσα σε 15 δευτερόλεπτα

Μπορεί να συμβεί να έχετε κοπεί ή γρατσουνιστεί σε ένα δύσκολο σημείο, και απλά να μην μπορείτε να σταματήσετε την αιμορραγία. Τίποτα δεν βοηθάει σε αυτές τις περιπτώσεις, ακόμα και αν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα έμπλαστρο, ή να πιέσετε ένα μαντήλι σταθερά στην πληγή .. Αλλά, μην απελπίζεστε, γιατί υπάρχει μια λύση. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να χειριστείτε την κατάσταση, γιατί θα αποκαλύψει μια απλή λύση για να σταματήσει η αιμορραγία

Πρώτα απ 'όλα, για γρήγορη επούλωση του τραύματος θα πρέπει να έχετε ένα πηκτικό. Το καλύτερο πηκτικό είναι η θεραπευτική σκόνη αργίλου. 
Ωστόσο, αν δεν την έχετε στο σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκόνη πάπρικας για την ίδια αιτία, αλλά δεν θα πρέπει να είναι πολύ ζεστή. 
Θα ήταν καλύτερα αν μπορείτε να βρείτε οργανική πάπρικα.
Η πάπρικα σε σκόνη είναι η ιδανική λύση σε περιπτώσεις σοβαρών κοψιμάτων, αιμορραγίας από τη μύτη, ακόμα και αρτηριακής αιμορραγίας, επειδή μπορεί να σταματήσει την αιμορραγία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Μέθοδος:
Πρέπει απλά να πασπαλίσουμε λίγη σκόνη πάπρικας στην πληγή και να πιέσουμε με ένα λεπτό ύφασμα.
Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, στεγνώνει. 
Η αιμορραγία θα σταματήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. 


Μπορείτε να κάνετε την ίδια διαδικασία με άργιλο σε σκόνη στο σπίτι, και να επιτύχετε τα ίδια αποτελέσματα.
Οι δύο αυτές ουσίες, σκόνη κόκκινου πιπεριού και σκόνη αργίλου είναι επίσης ευεργετικές στην περίπτωση της εσωτερικής αιμορραγίας. 
Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει απλά να πιείτε ένα φλιτζάνι που να περιέχει ένα κουταλάκι του γλυκού του μίγματος σκόνης με ζεστό νερό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: