Κως: Συνθήματα, αυγά και ντομάτες κατά Αβραμόπουλου και Τίμερμανς (photos&video) - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 05, 2015

Κως: Συνθήματα, αυγά και ντομάτες κατά Αβραμόπουλου και Τίμερμανς (photos&video)


Συγκεντρωμένοι κάτοικοι, που από το πρωί βρίσκονται κάτω από το Δημαρχείο περίμεναν την αναχώρηση του Έλληνα Επίτροπου Δημήτρη Αβραμόπουλου και του Αντιπορέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Frans Timmermans, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα, βρισιές, ενώ κάποιοι πέταξαν και αβγά, προς το μέρος τους.


Πολύ γρήγορα και άμεσα η αυτοκινητοπομπή διέσχισε την Ακτή Κουντουριώτου, αφού τις επόμενες ώρες ο Έλληνας επίτροπος αναχωρεί για τις Βρυξέλλες.

Αντιμέτωποι με τους αγανακτισμένους πολίτες της Κω ήρθαν για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ωρών ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Φρανς Τίμερμανς που επισκέφθηκαν το νησί.

Οι δύο Επίτροποι του μεταναστευτικού αντιμετώπισσαν τους αγανακτισμένους πολίτες για πρώτη φορά όταν στις 10 περίπου το πρωί της Παρασκευής (4/9/2015) εισήλθαν στο δημαρχείο προκειμένου να συναντηθούν με τις τοπικές Αρχές και με εκπροσώπους ΜΚΟ, συγκεκριμένα με εκπροσώπους της υπηρεσίας των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες, των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και του Ερυθρού Σταυρού.

Οι δεκάδες πολίτες παρέμειναν έξω από το δημαρχείο και όταν οι δύο επίτροποι βγήκαν οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να τους βρίζουν ενώ κάποιοι πέταξαν προς το μέρος τους αυγά και ντομάτες, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τους συγκρατήσουν ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του kostoday.com από το περιστατικό.
Read more: http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add