Μεγάλη παραγωγή της Nova για τον ΠΑΟΚ – ΑΕΚ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2015

Μεγάλη παραγωγή της Nova για τον ΠΑΟΚ – ΑΕΚ


ΚώσταςΚεφαλογιάννης Κώστας Κεφαλογιάννης

Σαράντα εργαζομένους, 15 κάμερες και την αιχμή της σύγχρονης τεχνολογίας επιστρατεύει η Nova για την κάλυψη του πρώτου φετινού ντέρμπι της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (Τετάρτη 23/9).


Από τις 17.00, όταν αρχίζει το pre game , στο πλαίσιο της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα», μέχρι αργά μετά τα μεσάνυχτα όταν και θα ολοκληρωθεί το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι, η Nova υπόσχεται στους συνδρομητές την καλύτερη δυνατή ενημέρωση για όσα συμβούν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι ξεκινάει στις 20.30 (Novasports 1 και Novasports 1 HD η μετάδοση) και θα το περιγράψουν ο Άγγελος Στυλιάδης και ο Ηλίας Βλάχος. 

Ποτέ νίκη η ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ με Σιδηρόπουλο διαιτητή!

5 άρθρα
2 ομάδες

Σε τεχνικό επίπεδο όπως ήδη αναφέραμε, θα γίνει μια υπερπαραγωγή για την οποία θα εργαστούν τουλάχιστον 40 άτομα και θα χρησιμοποιηθούν 15 κάμερες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η χρησιμοποίηση της κάμερας ultra high speed, με εξαπλάσια ταχύτητα καταγραφής σε σχέση με τις κανονικές και με μοναδική ευκρίνεια και λεπτομέρεια στο replay. Επίσης, η κάλυψη περιλαμβάνει 2 super slow motion (κάμερες που καταγράφουν με τριπλάσια ταχύτητα από τις κανονικές), 2 crane cameras (κάμερα – γερανός πίσω από τα τέρματα) και ασύρματη steady cam. 

Απεργία στον «BHMA FM 99,5»

Εικοσιτετράωρη απεργία προκήρυξε η Ένωση των τεχνικών στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM 99,5. H αιτία είναι οι οφειλές δυο μηνών στους εργαζομένους. Η ανακοίνωση της ΕΤΕΡ αναφέρει:  

«Μετά την αρνητική κατάληξη του Δημοσίου Διαλόγου στον Ο.ΜΕ.Δ με τον εκπρόσωπο της διοίκησης του ραδιοσταθμού«ΒΗΜΑ FM 99,5» το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την πραγματοποίηση της εξαγγελθείσας 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για αύριο Τετάρτη 23/09/2015 από τις 06:00 π.μ. έως τις 06:00 π.μ. της Πέμπτης 24/09/2015 με αίτημα: την εξόφληση των δεδουλευμένων των μηνών Ιουλίου 2015 και Αυγούστου 2015 στους εργαζόμενους Τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) του ραδιοσταθμού. Καλούμε την Διοίκηση του ραδιοσταθμού «ΒΗΜΑ FM 99,5» να προχωρήσει στην άμεση αποπληρωμή όλων των δεδουλευμένων».

Επιστροφές

Επιστρέφουν τη Δευτέρα στις τηλεοράσεις μας τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 (καθημερινά 10 με 1). Μια Δευτέρα νωρίτερα, στις 28 Σεπτεμβρίου επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη στον Alpha (καθημερινά 1 με 4 το μεσημέρι). Τέλειωσαν οι εκλογές, γυρίζουν οι συνταγές και τα άστρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add