Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν λόγω του ποδηλατικού αγώνα - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26, 2015

Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν λόγω του ποδηλατικού αγώνα


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αυτό το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, λόγω του διασυλλογικού ποδηλατικού αγώνα δρόμου (αντοχής) 134 χλμ.. 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, για το διήμερο, Σάββατο 26-09-2015 και Κυριακή 27-09-2015, θα ισχύσουν τα ακόλουθα:
(1) Το Σάββατο 26-09-2015, λόγω τέλεσης διασυλλογικού ποδηλατικού αγώνα δρόμου (αντοχής) 134 χλμ., θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
- Από ώρα 11.00΄ και μόνο για τον απολύτως αναγκαίο για την τέλεση του ανωτέρω ποδηλατικού αγώνα χρόνο, δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση, εκεί όπου αυτή δεν απαγορεύεται και η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων στον εξής οδικό άξονα : Πλατεία Λαγκαδά (εκκίνηση αγώνα) – Αγροτική οδός Λαγκαδά-Ασσήρου - Ε.Ο. Θεσ/νίκης Σερρών (από Δ.Ε. Ασσήρου προς Δ.Ε. Δορκάδος) - Επ.Ο 12 (από Δ.Ε. Δορκάδος μέσω Δ.Ε. Νικόπολης, προς Δ.Ε. Όσσας) – Επ.Ο. 11 (από Δ.Ε. Όσσας, μέσω Δ.Ε. Αυγής και Σοχού, προς Δ.Ε. Σκεπαστού) – Επ.Ο. 18 (από Δ.Ε. Σκεπαστού, μέσω Δ.Ε. Λίμνης, προς Δ.Ε. Βαμβακιάς) - Επ.Ο. 15 (από Δ.Ε. Βαμβακιάς εώς Δ.Ε. Ρεντίνας) - Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Καβάλας (από Δ.Ε. Ρεντίνας μέχρι 58ο χλμ. φωτεινών σηματοδοτών Δ.Ε. Απολλωνίας) - Επ.Ο. 32 (από Δ.Ε. Απολλωνίας προς Δ.Ε. Ν. Απολλωνίας) – Επ.Ο. 23 (από διασταύρωση Νέας Απολλωνίας εώς Δ.Ε. Ν. Καλινδοίων / Καλαμωτό, τερματισμός κεντρική Πλατεία χωριού).
(2) Την Κυριακή 27-09-2015, λόγω της τέλεσης του Διασυλλογικού Ποδηλατικού Αγώνα Σιρκουί και της Λαϊκής ποδηλατοδρομίας, θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
- Από ώρα 09.00΄ και μόνο για τον απολύτως αναγκαίο για την τέλεση του ανωτέρω ποδηλατικού αγώνα χρόνο δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις οδούς Ν.Γερμανού – Τσιμισκή – Πολυτεχνείου - Σαλαμίνος – Ν. Κουντουριώτη – Λεωφ. Νίκης, κατά μήκος του δρομολογίου του ποδηλατικού αγώνα και καθ’ όλο το πλάτος αυτών. Επίσης, από ώρα 04.00΄ δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, κατά μήκος του δρομολογίου του ποδηλατικού αγώνα.
- Ο Ο.Α.Σ.Θ. έχει προγραμματίσει κατάλληλα τη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών που επηρεάζονται.
- Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
- Ιδιαίτερα και όσον αφορά την ημέρα της Κυριακής (27-09-2015), εφιστάται η προσοχή των πεζών που θα κινούνται στο κέντρο της πόλης να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να μην εισέρχονται στο δρομολόγιο των ποδηλατικών αγώνων.
- Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν εκδοθεί σχετικές Αποφάσεις από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
- Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η ανωτέρω Υπηρεσία θα λάβει αυξημένα μέτρα τροχαίας και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.
- Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add