ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Σήμερα ο αγώνας. Δείτε εδω - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2015

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Σήμερα ο αγώνας. Δείτε εδω

Τετάρτη 23-09-15


Ολοι οι υπόλοιποι αγώνες για σήμερα εδώ channel 1, channel 2





Μάχη… Δικεφάλων, έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια, φιλοξενεί η Τούμπα, το βράδυ της Τετάρτης (23/9), καθώς στις 20:30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ.

Η απουσία της Ένωσης από την Super League με την… περιπέτειά της στην Γ’ Εθνική και την Football League δεν… βοήθησε για να συνεχιστεί το μεγάλο ντέρμπι των δύο «Δικεφάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης (23/9) όλα αυτά θα ανήκουν στο παρελθόν, μια και οι «ασπρόμαυροι» θα κοντραριστούν με τους «κιτρινόμαυρους».

Χωρίς Γκολάσα

Έναν ισχυρό… πονοκέφαλο έχει ο Ίγκορ Τούντορ για την αναμέτρηση κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» μια και δεν μπορεί να υπολογίζει στον Εγιάλ Γκολάσα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Όλσεν, Γλύκος, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Μαλεζάς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Σάμπο, Τζιόλης, Χαρίσης, Μυστακίδης, Μακ, Πέλκας, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ.

Χωρίς… απουσίες

Μοναδικός απών για την Ένωση είναι ο Ραφίκ Τζιμπούρ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Ντιντάκ, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Κορδέρο, Σιμόες, Βάργκας, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Αραβίδης, Μπουονανότε, Κρισάντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add