Οι πραγματικοί λόγοι που ήρωες θανατώθηκαν στα σήριαλ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2015

Οι πραγματικοί λόγοι που ήρωες θανατώθηκαν στα σήριαλ

Κάποιοι αποχώρησαν γιατί ήθελαν να κάνουν κάτι άλλο στην καριέρα τους, άλλοι γιατί ήταν δύσκολοι συνεργάτες και μερικοί γιατί είχαν τσακωθεί είτε με το καστ είτε με τον παραγωγό. Δες μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές αποχωρήσεις.
Charmed

Η Shannen Doherty στο ρόλο της Prue Halliwell, μια από τις τρεις αδελφές μάγισσες, σκοτώνεται από τον δαίμονα Shax, στην τρίτη σεζόν της σειράς. Ο λόγος που ο ρόλο της Shannen έφτασε πρόωρα στο τέλος του αφού η ηθοποιός είχε έναν άσχημο τσακωμό με την συμπρωταγωνίστριά της, Alissa Milano.

Two And A Half Men
O Charlie Sheen στο ρόλο του Charlie Harper της σειράς Two And A Half Men πέθανε όταν τον πάτησε τρένο. Στην πραγματικότητα, ο Charlie Sheen εκδιώχθηκε άρον άρον από την πασίγνωση αμερικανική σειρά. Ο Charlie το 2011 έχασε το έλεγχο. Τα έβαλε με τον δημιουργό της σειράς Chuck Lorre ενώ η κακή του συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων σε συνδυασμό με την έντονη προσωπική του ζωή που είχε βγει πρώτο θέμα στα tabloids, είχε ως αποτέλεσμα να διωχτεί από το Two And A Half Men.

The O.C.
Στο τέλος της 3ης σεζόν, η Mischa Barton στο ρόλο της Marissa Cooper, πεθαίνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο λόγος που πάρθηκε αυτή η απόφαση ήταν η επιθυμία της Mischa να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο.

Teen Wolf
Από δαίμονα πέθανε και η Crystal Reed στο ρόλο της Allison Argent για τη σειρά Teen Wolf. Η Crystal προτίμησε να ψαχτεί και αλλου όσον αφορά τις υποκριτικές της ικανότητες.

Grey's Anatomy
Ο T.R. Knight που υποδυόταν τον George O'Malley στη σειρά Grey's Anatomy "πέθανε" στην 5η σεζόν. Ο T.R. Knight αποφάσισε να αποχωρήσει από την σειρά και να σπάσει το συμβόλαιο ύψους 14 εκατομμυρίων ευρώ. Ο λόγος; Είχε έντονες διαφωνίες με τη δημιουργό Shonda Rhimes και θέματα με τον ρόλο του.

Downton Abbey
Τα υπέροχα μάτια του Dan Stevens πάψαμε να τα βλέπουμε στη σειρά Downton Abbey, καθώς ο ήρωας σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο κούκλος Dan ήθελε να "ψαχτεί" στην καριέρα του κι έτσι αποφάσισε να φύγει.

Cheers

Ο Jay Thomas εκδιώχθηκε από τη σειρά Cheers καθώς μιλούσε με απαξιωτικά λόγια για την συμπρωταγωνίστριά του, Rhea Perlman, όπως ότι ήταν αηδία να τη φιλά. Αποτέλεσμα; Ο Jay Thomas ως Eddie να πεθάνει σε τροχαίο ατύχημα.

Law & Order
Η Jill Hennessy το 1996 ως Claire Kincaid πεθαίνει σε δυστύχημα. Η ηθοποιός σταμάτησε να παίζει στη σειρά αφού μια ασυνενοησία του παραγωγού Dick Wolf με τον ατζέντη της, την έφερε εκτός καστ.

Desperate Housewives

Η Nicollette Sheridan στο ρόλο της Edie Britt είχε ένα τραγικό τέλος στη σειρά Desperate Housewives (Νοικοκυρές σε απόγνωση). Ο δύσκολος χαρακτήρας της ως συνεργάτιδας έκανε του υπεύθυνους να αποφασίσουν την απομάκρυνσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: