Σοκ! Γουρούνι με Μπλε Σάρκα (ΦΩΤΟ) - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2015

Σοκ! Γουρούνι με Μπλε Σάρκα (ΦΩΤΟ)

Όταν ένα ζευγάρι έξω στο ράντσο τους στο Morgan Hill της Καλιφόρνια, είδε ένα αγριογούρουνο να περιφέρεται, αποφάσισε να το πυροβολήσει και να το πάρει σπίτι για το κρέας του. Μετά τη μεταφορά του χοίρου πίσω στο σπίτι και την αποστράγγιση του αίματος του, το ζεύγος άνοιξε το γουρούνι για να το γδάρει και να το τεμαχίσει. Τότε είναι που ανακάλυψαν ότι αυτό το αγριογούρουνο έκρυβε κάτι αρκετά ασυνήθιστο κάτω από το δέρμα του.


Οι εικόνες εστάλησαν στο Imgur 13 ημέρες πριν από τον χρήστη GlendilTEK

Το ζευγάρι συγκλονίστηκε όταν είδε ότι το λίπος του αγριόχοιρου ήταν φωτεινό μπλε.

Το κρέας έχει φυσιολογικό χρώμα, αλλά το λίπος είναι χρωματισμένο φωτεινό μπλε σε όλο το σώμα του χοίρου.

Σύμφωνα με την αρχική δημοσίευση, όλο το λίπος μέσα στο σώμα είχε μπλε χρώμα. Το κρέας και το αίμα του, ωστόσο, είχε κανονικό χρώμα.
Το ζευγάρι κυνηγάει και τρώει άλλους άγριους χοίρους στο ράντσο τους και ισχυρίζονται ότι ποτέ δεν έχουν ξαναδεί ένα γουρούνι με τέτοιο λίπος.

Τέθηκε το ερώτημα κατά πόσον ένα παλιό ορυχείο χαλκού στη γύρω περιοχή μπορεί να προκάλεσε το μπλε χρώμα, αλλά σύμφωνα με τη δημοσίευση υπάρχουν μόνο παλιά, χρησιμοποιημένα ορυχεία υδραργύρου στην κοντινή περιοχή.

Δείγματα του χοίρου εστάλησαν στο Πανεπιστήμιο Davis της Καλιφόρνια, ώστε οι εργαστηριακές αναλύσεις να αποκαλύψουν την πηγή του ασυνήθιστου χρωματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: