Ζώδια και Έρωτας: Πώς αποκαλεί κάθε ζώδιο το άλλο του μισό; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015

Ζώδια και Έρωτας: Πώς αποκαλεί κάθε ζώδιο το άλλο του μισό;

 

Το χαϊδευτικό που χρησιμοποιεί κάθε γυναίκα για τον αγαπημένο της ανάλογα με το ζώδιό του

Από τα πιο γλυκούλικα μέχρι τα πιο σοβαρά, τα χαϊδευτικά σε μια σχέση δηλώνουν αγάπη κι οικειότητα, πασπαλισμένη πολλές φορές με μια δόση χιούμορ.
Οι περισσότεροι από εμάς αποκαλούμε το αγαπημένο μας πρόσωπο με ένα χαϊδευτικό το οποίο συνήθως, προέρχεται από το πραγματικό του όνομα. Ωστόσο, αν είναι το αμόρε σου, ίσως θέλεις κάτι πιο ρομαντικό και αισθησιακό.
Για κάθε ένα από τα ζώδια που παραθέτω, έχει προστεθεί μια σύντομη περιγραφή, έτσι ώστε να μπορείς να επιλέξεις ανάλογα με την προσωπικότητά του ή το στοιχείο που νομίζεις ότι περιγράφει καλύτερα το ζώδιο του.
Αφού διαβάσεις το θέμα σκέψου πως αποκαλείς εσύ τον αγαπημένο σου και θα βγάλεις συμπέρασμα για το πως τον βλέπεις, ερωτικά, τρυφερά, παθιασμένα, κ.α.


ΚΡΙΟΣ ~ «Ταρζάν»
Ο Ταρζάν είναι αυτός με τα λίγα λόγια και με τα ακόμη λιγότερα ρούχα, όμως αρκετά κύριος. Αλλά, είσαι η ανήμπορη Τζέιν και αυτός ο αγριάνθρωπος που κατοικεί στην ζούγκλα; Σίγουρα!


ΤΑΥΡΟΣ ~ «Γλυκέ μου»
Οι αισθήσεις είναι πάρα πολύ σημαντικές για αυτόν, έτσι σίγουρα μέσα στο λεξιλόγιο του, υπάρχει μια λέξη όλο γλύκα. Είναι γεγονός, ότι αυτό το χαϊδευτικό χρησιμοποιείται απ' όσους απολαμβάνουν τα καλύτερα σε πράγματα και ανθρώπους.


ΔΙΔΥΜΟΙ ~ «Λιακάδα μου»
Είστε ένα παιχνιδιάρικο ζευγάρι. Μπορεί πιθανότατα να γελάτε τις πιο ακατάλληλες στιγμές, να μην φοβάστε μια δημόσια χειρονομία αγάπης και να κάνετε αστεία κατά τη διάρκεια του σεξ. Οπότε αυτό είναι το τέλειο χαϊδευτικό για τον σύντροφο σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ ~ «Αρκουδάκι μου»
Ο Καρκίνος, λατρεύει να σε κρατά αγκαλιά κοντά του κι εφόσον κι εσύ το απολαμβάνεις, μπορείς να τον προσφωνήσεις άνετα έτσι.


ΛΕΩΝ ~ «Μνηστήρα μου»
Γιατί απλά είσαι μια πριγκίπισσα με μια αρκετά μεγάλη προίκα, βγαλμένη από ένα παραμύθι. Και πάνω απ' όλα έχεις class!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ ~ «Άγγελέ μου»
Σίγουρα, ένας Παρθένος σου δίνει την εντύπωση ότι είναι τέλειος, έτσι το χαϊδευτικό θα πρέπει να ταιριάζει απόλυτα. Δεν θέλει να κάνει κανένα λάθος και για εσένα είναι σαν ένα μικρός άγγελος.


ΖΥΓΟΣ ~ «Αδελφή ψυχή μου»
Το λεκτικό ισοδύναμο του να κοιταζόσαστε με λαχτάρα στα μάτια ο ένας του άλλου δημόσια, για πάνω από ένα λεπτό!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ ~ «Σέξι διαβολάκι»
Αν θέλεις να τον αποκαλέσεις κάπως και να του δώσεις να καταλάβει ότι θέλεις να τον πας κατευθείαν στο κρεβάτι, τότε να χρησιμοποιήσεις αυτό το χαϊδευτικό. Επίσης ότι κοιτάξεις με μια σαγηνευτική ματιά, κουνώντας το δάχτυλό σου που τον καλεί στο κρεβάτι. Και μείνε ήσυχη: Ο Σκορπιός θα περάσει στο παρασύνθημα αμέσως!


ΤΟΞΟΤΗΣ ~ «lover boy»
Αν το σκέτο «αγάπη» δεν είναι αρκετό, μπορείς να κάνεις μια δοκιμή φωνάζοντάς τον «lover boy» που ενέχει, εκτός από την αίσθηση της λατρείας κι ένα μικρό σέξι στοιχείο, δημιουργώντας του και άτακτες σκέψεις που ταιριάζουν στην πειρακτική φύση του.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ~ «Ο άνθρωπος μου»
Ένα χαϊδευτικό που δηλώνει την πραγματικότητα. Είναι το στήριγμά σου, άρα «ο άνθρωπός σου».


ΥΔΡΟΧΟΟΣ ~ «Φιλαράκι μου»
Είναι το καλύτερο χαϊδευτικό που θα μπορούσες να δώσεις στον παρτενέρ σου, καθώς εσείς οι δύο στο θέμα "σχέση" έχετε ανεβάσει πολύ τον πήχη σε σύγκριση με εμάς τους υπόλοιπους. Ο λόγος; Εμφανίζεστε στον κόσμο και μπορείτε να είστε μέσα στα μέλια, ενώ ταυτόχρονα γίνεστε συνένοχοι πάνω από ποτήρια μπύρας και πάνω απ' όλα είστε τα καλύτερα φιλαράκια! Ουφ! Κι εμείς, οι άλλοι, μένουμε να ζηλεύουμε αυτήν τη φιλική αύρα της σχέσης σας....


ΙΧΘΥΣ ~ «Άντρα των ονείρων μου»
Αν θέλεις να το παίξεις εκ του ασφαλούς, τότε αυτό είναι το κατάλληλο για εσένα. Δεν υπάρχουν κρυφά νοήματα, δεν υπάρχουν πιθανές παρεξηγήσεις, απλά δεν το χρησιμοποιείς σ' ένα άντρα Ιχθύ που μόλις γνώρισες, καθώς δεν θα φανεί αληθινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: