Θεσσαλονίκη: Φαντασμαγορική έναρξη για τα 50α Δημήτρια με πάρτι στο λιμάνι! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26, 2015

Θεσσαλονίκη: Φαντασμαγορική έναρξη για τα 50α Δημήτρια με πάρτι στο λιμάνι!

Η Θεσσαλονίκη αύριο γιορτάζει την έναρξη των 50ων Δημητρίων διοργανώνοντας μια μοναδική τελετή εμπνευσμένη από τη συγκυρία του Παγκόσμιου Έτους Φωτός. Μια τελετή που ενοποιεί με video mappings, εναλλαγές σχημάτων και χρωμάτων, φωταγωγήσεις μνημείων και διαδραστικές εγκαταστάσεις φωτός τοΛευκό Πύργο, το Maison Chrystal και το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Το ραντεβού δίνεται στο Λευκό Πύργο όπου τα πλοιάρια "ARABELLA" και "ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ" θα μεταφέρουν δωρεάν τους πολίτες από τις 20:30 μέχρι τις 22.30 από το Λευκό Πύργο προς τον Επιβατικό Σταθμό του Οργανισμού Λιμένος. Εκεί θα πραγματοποιούν ολιγόλεπτη στάση εν πλω, προκειμένου να παρακολουθήσουν μια φαντασμαγορική προβολή που θα αναδείξει αρχιτεκτονικά το κτίριο. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς την Προβλήτα Α΄ όπου θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο πάρτι έναρξης των 50ων Δημητρίων, στο οποίο οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Republic 100,3: Ελένα Αγγελίδου, Εβίτα Φωτίου, Δημήτρης Τσουκαλάς, Κωστής Καρατζιάς θα αυτοσχεδιάσουν χρησιμοποιώντας ήχο, φως και εικόνα. 

Παράλληλα, στις 20.30 θα ξεκινήσει από το Λευκό Πύργο μουσική διαδρομή με την Agios Lavrentios Brass Band. Πρόκειται για ένα μουσικό σχήμα που γεννήθηκε στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου και αποτελείται από 9 μουσικούς χάλκινων πνευστών και κρουστών από τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, τον Καναδά, την Ελλάδα, την Πορτογαλία, τη Γερμανία και την Ιταλία. Ένα μουσικό πανηγύρι από την καρδιά της Σερβίας έως το Mardi Gras της Νέας Ορλεάνης! Η παραπάνω διαδρομή θα καταλήξει επίσης στο χώρο του πάρτι στην Προβλήτα Α΄.

Η νύχτα προβλέπεται να είναι μεγάλη, χαρούμενη και φωτεινή…..αν δεν τα «χαλάσει» ο καιρός!

Και για να πάρετε μια ιδέα 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

add