Εκλογές 2015: Τι δείχνουν τα άστρα για τη συνεργασία Κωνσταντοπούλου - Λαφαζάνη - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 03, 2015

Εκλογές 2015: Τι δείχνουν τα άστρα για τη συνεργασία Κωνσταντοπούλου - Λαφαζάνη

 
Μαζί στη Λαϊκή Ενότητα Κωνσταντοπούλου και Λαφαζάνης. Ποιες οι προοπτικές της συνεργασίας τους;

Την απόφασή της να κατέβει ως ανεξάρτητη με τη «Λαϊκή Ενότητα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη ανακοίνωσε κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Ποια θα είναι η πορεία της σύμπραξης της πρώην προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, με το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη; Ποιες οι προοπτικές της συνεργασίας τους;

Στις 21 Αυγούστου 2015 ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ανακοίνωσε στην Πρόεδρο της Βούλης την ίδρυση μίας νέας κοινοβουλευτικής ομάδας 25 βουλευτών, υπό την επωνυμία «Λαϊκή Ενότητα».
Η «Λαϊκή Ενότητα» έχει στον γενέθλιο αστρολογικό της χάρτη τον Πλούτωνα (αναγέννηση) στον 4ο οίκο (ξεκίνημα) και τον Ουρανό (ανεξαρτητοποίηση) στον 7ο οίκο (συνεργασία), δείχνοντας μια πολιτική παράταξη που προέρχεται από μια κατάσταση ρήξης και ανασύνθεσης.Η παρουσία του Άρη στον Λέοντα στον 10ο οίκο δείχνει ένα κόμμα μαχητικό. Παράλληλα, στους κόλπους του, λόγω του ότι ο Άρης είναι κυβερνήτης του 7ου (συνεργάτες, συμπράξεις), θα αναδυθούν πρόσωπα που θα διακριθούν ή θα συνεργαστεί με σημαντικές προσωπικότητες. Έτσι, η σύμπραξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τη «Λαϊκή Ενότητα» επιβεβαιώνει την γενέθλια αστρολογική υπόσχεση για συνεργασία με σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα.
Ωστόσο, περισσότερα για την πολιτική ένωση και πορεία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της «Λαϊκής Ενότητας» δείχνει η μεταξύ τους συναστρία. Πιο συγκεκριμένα, ο Ουρανός (ξαφνική ώθηση) της Ζωής Κωνσταντοπούλου σχηματίζει όψη τριγώνου με το Μεσουράνημα (φήμη, κύρος) της «Λαϊκής Ενότητας», δηλώνοντας ότι η μεταξύ τους σύμπραξη θα δώσει πόντους στο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Συγχρόνως, όμως ο Ουρανός της πρώην Προέδρου της Βουλής είναι σε όψη συνόδου με τη Σελήνη και σε όψη τετράγωνου με τον Άρη της «Λαϊκής Ενότητας», δείχνοντας ότι η μεταξύ τους συνεργασία θα είναι βραχύχρονη και πιθανόν τον «σάλο» που δημιούργησε η είσοδός της στο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη να δημιουργήσει και η ξαφνική αποχώρησή της. Τέλος, λόγω ότι ο διελαύνων Πλούτωνας (ανασύσταση) κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα της (αργό τέλος – νέα δημιουργία) διαφαίνεται ότι η σύμπραξή της στην «Λαϊκή Ενότητα» θα δημιουργήσει τις συνθήκες, ώστε στη συνέχεια να δημιουργήσει κάτι δικό της.

*Η Λαϊκή Ενότητα ιδρύθηκε στις 21/8/2015
*Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι γεννημένη 8/12/1976

Δεν υπάρχουν σχόλια: