Yπάρχουν αρχαίες κατασκευές από πέτρες που εκπέμπουν υπερήχους. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Αυγούστου 06, 2015

Yπάρχουν αρχαίες κατασκευές από πέτρες που εκπέμπουν υπερήχους.

Yπάρουν αρχαίες κατασκευές από πέτρες που άλλες λέγονται ντολμέν και άλλες μενίρ. Φωτο κατω . Λέμε και τι έγινε ; Ήταν αμόρφωτοι πριν 10.000 χρόνια και λάτρευαν οι ανόητοι πέτρες και τις κουβαλούσαν από του διαολ την μάνα.

Ένας ζωολόγος όμως που μελετούσε τις πτήσεις των νυχτερίδων στην περιοχή που είχαν μενιρ με ένα φορητό δέκτη υπερήχων, διαπιστώσε ότι σε ορισμένες ώρες της ημέρας οι μεγαλίθοι εκπέμπουν υπερήχους που έκαναν τις νυχτερίδες να τσιρίζοντας. Ξέρουμε ότι οι νυχτερίδες με τους υπερήχους κινούνται . Ανέφερε λοιπόν το φαινόμενο αυτό στους επιστήμονες του Πανεπιστήμιου της Οξφόρδης.Με δυο λόγια γιατί γράφουν πολλά. 

Οι επιστήμονες βρήκαν ότι εκπέμπουν αυτοί οι ογκόλιθοι υπερήχους . Μπορούν αυτοί οι υπέρηχοι να επιδράσουν σε ζωντανούς οργανισμούς και στον άνθρωπο βεβαία και μπορούν να τον κάνουν να αισθάνεται δυσφορία ως και να προκαλεσουν και τον θάνατο . Μπορεί πάλι να θεραπευσουν αρρώστιες. Ποιος τα ήξερε αυτά; Μα οι ιερείς .Τι αμόρφωτοι που ήταν εεε. Μπορούσαν να επικοινωνούν και μεταξύ τους ασυρματως . Στα ντολμεν όταν κάθονταν οι άνθρωποι μπροστά στην οπή τότε μέσα σχηματίζονταν η φιγούρα του αλλά σε διαύλους σε γραμμές που διαπερνούν το σώμα του ανθρώπου και οι σημερινοί γιατροί τους ξέρουν και θεραπεύουν τον άνθρωπο με τον βελονισμό .Σε ολα τα ντολμεν οι οπές ήταν στραμμένες στους Δελφούς . Γι αυτό οι Δελφοί ήταν και το κέντρο της γης . Εκεί στους Δελφούς έρχονταν τα μηνύματα από τον γύρο κόσμο . Μπορούσαν να απωθήσουν τους εχθρούς κάνοντας να αισθανθούν φόβο ,πανικό , γενικά άσχημα .





Δεν υπάρχουν σχόλια: