Το trendy Κόβεντ Γκάρντεν του Λονδίνου γέμισε με 100.000 μπαλόνια ! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Αυγούστου 30, 2015

Το trendy Κόβεντ Γκάρντεν του Λονδίνου γέμισε με 100.000 μπαλόνια !






Ο Γάλλος καλλιτέχνης Charles Pétillon δημιούργησε ένα σκηνικό παραμυθιού στο κέντρο του Λονδίνου. Γέμισε το κτίριο της αγοράς του 19ου αιώνα στο Covent Garden με 100.000 λευκά μπαλόνια. Η απίστευτη εγκατάσταση, με τίτλο Heartbeat, έχει 54 μέτρα μήκος και 12 μέτρα πλάτος, και ξεκινάει από τη στέγη της αγοράς στηριζόμενο στις καμάρες του αρχιτεκτονήματος.

Ο Pétillon λέει:

«Επιθυμώ να δημιουργήσω εσκεμμένα «επιδρομές μπαλονιών» τις οποίες χρησιμοποιώ μεταφορικά . Ο στόχος μου είναι να αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα και την καθημερινότητα γύρω μας. Με την εγκατάσταση Heartbeat συνδέω το παρελθόν με το σήμερα στην κεντρική αγορά του Λονδίνου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να επανεξετάσουν τον ρόλο της στο επίκεντρο της ζωής του Λονδίνου».




Κάθε μπαλόνι έχει τη δική του διαστάση και όμως είναι μέρος μίας γιγαντιαίας αλλά εύθραυστης σύνθεσης η οποία δημιουργεί ένα κινούμενο σύννεφο πάνω από την αγορά. Το άσπρο χρώμα των μπαλονιών τονίζει τη λεπτότητα και την εύθραυστη φύση της όμορφης εγκατάστασης.







Δεν υπάρχουν σχόλια: