Η ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝOY! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Αυγούστου 27, 2015

Η ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝOY!


Ο δράστης του φονικού και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση γυναίκας δημοσιογράφου και ενός άνδρα εικονολήπτη του τηλεοπτικού δικτύου «WDBJ7» στη πόλη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, δημοσιοποίησε το δικό του βίντεο από την δολοφονία. Εν συνεχεία ο δράστης αυτοκτόνησε όπως ανακοίνωσε η αστυνομία

Στο βίντεο φαίνεται ο ψυχικά ασθενής δράστης να πλησιάζει την ανύποπτο δημοσιογράφο και τον κάμεραμαν του τηλεοπτικού σταθμού στη Βιρτζίνια να βγάζει το όπλο του για πρώτη φορά στη συνέχεια να το κρύβει και τη δεύτερη φορά να πυροβολεί.

Ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια πάντως δήλωσε πως ο δολοφόνος είναι «δυσαρεστημένος» πρώην υπάλληλος του τηλεοπτικού σταθμού, ενώ οι αστυνομικές αρχές τον έχουν ταυτοποιήσει από την πινακίδα του αυτοκινήτου του.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, λίγες ώρες μετά την τραγωδία, ο δράστης αυτοπυροβολήθηκε, καταδιωκώμενος από την αστυνομία, βάζοντας τέλος στη ζωή του. Παράλληλα, σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται και η γυναίκα από την οποία έπαιρνε συνέντευξη η Πάρκερ. Ο πρόεδρος του τηλεοπτικού δικτύου WDBJ, Τζέφρι Μαρκς, μιλώντας σε εκπομπή του σταθμού επιβεβαίωσε το θάνατο των Πάρκερ και Γουάρντ.

«Ακούσαμε κραυγές και μετά δεν ακούσαμε τίποτα. Είναι λυπηρή υποχρέωσή μου να αναφέρω τους θανάτους», δήλωσε ο Μαρκς, ο οποίος επισήμανε πως διενεργείται έρευνα για το φονικό περιστατικό.

Η αστυνομία τόνισε ότι ο δράστης ονομάζεται Βέστερ Λι Φλάναγκαν και εργαζόταν στο κανάλι παλαιότερα με το όνομα Μπρους Ουίλιαμς. Μάλιστα, τόνιζαν ότι ήταν δυσαρεστημένος από την αποχώρηση του από το κανάλι και για αυτό οδηγήθηκε στην διπλή δολοφονία την ώρα της ζωντανής μετάδοσης.

Αρκετή ώρα μετά το ανθρωποκυνηγητό η αστυνομία ενημέρωσε ότι ο δράστης αυτοκτόνησε με το πιστόλι του.

Συγκλονίζει η προσωπική ιστορία της Πάρκερ, η οποία είχε πρόσφατα γιορτάσει τα 24α γενέθλιά της. Ο αρραβωνιαστικός της, Κρις Χερστ, ο οποίος εργάζεται ως παρουσιαστής στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό συντετριμμένος από τον χαμό της ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter φωτογραφία του με την αγαπημένη του. Στη λεζάντα αναφέρεται: «Δεν το είχαμε μοιραστεί δημόσια, αλλά η Αλισον Πάρκερ και εγώ ήμασταν πολύ ερωτευμένοι.

Μόλις μετακομίσαμε μαζί. Είμαι μουδιασμένος». Σε άλλη ανάρτησή του γράφει: «Ήμασταν μαζί περίπου εννέα μήνες. Ήταν οι καλύτεροι εννέα μήνες της ζωής μας. Θέλαμε να παντρευτούμε. Είχαμε μόλις γιορτάσει τα 24α γενέθλιά της. Ήταν η πιο λαμπερή γυναίκα που συνάντησα ποτέ. Για κάποιο λόγο με αγαπούσε. Αγαπούσε την οικογένειά της, τους γονείς της και τον αδελφό της».


Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add