«Μπράβο Αλέξη», αυτό με τα «θερινά τμήματα» δεν θα το σκεφτόταν ούτε ο Βενιζέλος! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Αυγούστου 20, 2015

«Μπράβο Αλέξη», αυτό με τα «θερινά τμήματα» δεν θα το σκεφτόταν ούτε ο Βενιζέλος!

Τελικά το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει «σχολή», τη μεγάλη σχολή της πολιτικής απάτης την οποία ακολούθησαν πιστά τόσο ο Σαμαράς, όσο και ο Αλέξης. Κλείνει σήμερα 18/08/2015 την ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να περάσουν οι δύσκολοι εφαρμοστικοί νόμοι από τα θερινά τμήματα - Αν τελικά πάει σε μια τέτοια λύση ο Alexis, θα πέσει το γέλιο της αρκούδας...
Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι αυτό δεν θα μπορούσε να το σκεφτεί ούτε ο... μάγος της πολιτικής απάτης, Βαγγέλης Βενιζέλος.

Ποιο;
Αυτό που κάνει σήμερα ο Τσίπρας.
Κλείνει την ολομέλεια της Βουλής και με αυτό τον τρόπο πετυχαίνει δυο πράγματα:

1ον. Μεταθέτει για αργότερα την ψήφο εμπιστοσύνης που δήθεν θα ζητούσε τις επόμενες ημέρες, αλλά και το ενδεχόμενο των εκλογών - εξπρές μέσα στον Σεπτέμβρη.

2ον. Περνάει από τα θερινά τμήματα με δικούς του βουλευτές όλους τους δύσκολους εφαρμοστικούς νόμους χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. 
Είναι αυτό που λέμε: «Πρώτη φορά Αριστερά!».
Με κέφι και μπρίο, πρώτη φορά αριστερά και θερινό σινεμά...

Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα. Θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες πολιτικές πονηριές προκειμένου η κυβέρνηση Τσίπρα - και όχι ΣΥΡΙΖΑ πλέον - να παραμείνει με νύχια και με δόντια στην εξουσία και να μπορέσει να εφαρμόσει με απόλυτη υποτακτικότητα όλες τις εντολές των δανειστών. 
Με όλα τα παραπάνω βεβαίως, εξηγούνται και όλοι αυτοί οι... γέλωτες του Alexis στις Συνόδους Κορυφής, οι αγκαλιές και οι ασπασμοί με τους δανειστές και τη Μέρκελ την οποία ο Τσίπρας προεκλογικά διαβεβαιώνε ότι δεν θέλει ούτε να τη βλέπει. 

Πάντως στο χωρίο μου λένε πως γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add