Ο Γιάννης Καλιάνος ξεσπά για τη στήριξη του στον Β. Λεβέντη: Δεν υπήρξα κηφήνας στην ΕΡΤ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Αυγούστου 07, 2015

Ο Γιάννης Καλιάνος ξεσπά για τη στήριξη του στον Β. Λεβέντη: Δεν υπήρξα κηφήνας στην ΕΡΤ

  Δίνει απαντήσεις σε όσους απορούν με την επιλογή του για την Ένωση Κεντρώων που κατακρίνει τις παθογένειε του ΔημοσίουΓια αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ο Γιάννης Καλλιάνος ήταν το πρόσωπο που έλεγε τον καιρό στην ΕΡΤ και στη συνέχεια στη ΝΕΡΙΤ καταφέρνοντας να κερδίσει τις εντυπώσεις με τη συνέπεια και τον ιδιαίτερο τρόπο παρουσίασης του δελτίου καιρού. 
Λίγο πριν την αρχή του καλοκαιριού η σύμβασή του με την ΕΡΤ δεν ανανεώθηκε με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός τηελεόρασης. 

Δραστήριος ων, όμως, εκτός από το τραγούδι στο οποίο δραστηριοποιείται το τελευταίο διάστημα, θέλησε να αναμιχθεί και με την πολιτική βρίσκοντας χώρο έκφρασης στην Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις έχει μία μεγάλη δυναμική. 

Οι βολές που δέχτηκε όμως για την επιλογή του αυτή, του προκάλεσαν εκνευρισμό και έτσι αποφάσισε να δώσει μία αιχμηρή απάντηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. 

«Σε κάποιους δημιουργήθηκε η απορία πως γίνεται και ως πρώην εργαζόμενος της ΕΡΤ προσχώρησα στην Ένωση Κεντρώων, μιας και που το συγκεκριμένο κόμμα εκφράζει τη μη στήριξη των παθογενειών του παρελθόντος στο δημόσιο. Η απάντηση μου είναι απλή και σαφής: Στην ΕΡΤ μπήκα με διαδικασία σκληρού ΑΣΕΠ (μόρια βάση πτυχίων), με συμβάσεις ορισμένου χρόνου με διακοπές ενδιάμεσα και με λιγοστά χρήματα. Εργάστηκα ατελείωτα όλα αυτά τα χρόνια για να σας παρέχω ένα αξιοπρεπές δελτίο καιρού και είμαι υπερήφανος για αυτό».

«Δεν με απασχολεί ποιος ήταν κηφηνας και ποιος όχι. Και ούτε η Ένωση Κεντρώων υποστηρίζει πως όλοι οι εργαζόμενοι του δημοσίου είναι αργόσχολοι. Προς Θεού! Εγώ κοιτούσα να εργάζομαι σκληρά και εδώ είναι όλοι οι πρώην διευθυντές μου η συνάδελφοι μου ώστε να γνωστοποιήσουν το αντίθετο», καταλήγει στο μήνυμά του. 

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του αυτή: «Τα τελευταία χρόνια θεωρώ ότι η μεταξύ μας σχέση έχει περάσει από τη φάση του κοινού μας ενδιαφέροντος για τον καιρό, και την πρόγνωσή του, στη φάση των πραγματικών ανθρώπινων σχέσεων. Με πολλούς φίλους έχουμε τακτική επικοινωνία, με αρκετούς είχα κατ' ιδίαν συναντήσεις συζητώντας από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα ζητήματα. Μοιραία αυτές οι συνομιλίες περιστρέφονται γύρω από τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας. Πάντοτε θεωρούσα την πολιτική ένα απαιτητικό πεδίο το οποίο δεν τύγχανε της αρμόζουσας εκπροσώπησης, λόγω κυρίως ενός συστήματος που εξέθρεψε ο παλαιοκομματισμός με τη συνεπικουρία των Μέσων Ενημέρωσης. Θύμα αυτής της συμπαιγνίας υπήρξε κι ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Η καθαρότητα των θέσεων του, οι προβλέψεις του οι οποίες εκ των υστέρων δικαιώθηκαν πανηγυρικά και κυρίως η αρτιότητα των προτάσεών του με οδήγησαν στην ένταξή μου στον συγκεκριμένο χώρο. Επικοινωνώ μαζί σας, όπως άλλωστε σας έχω συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, για να σας ανακοινώσω αυτή μου την απόφαση προκειμένου να εγκαινιάσουμε έναν εποικοδομητικό πολιτικό διάλογο. Σας ευχαριστώ. Αγάπη να υπάρχει, στα εύκολα και στα δύσκολα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add