Επηρεάζονται τα μαλλιά μας από τις φάσεις του φεγγαριού? - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Μαΐου 31, 2015

Επηρεάζονται τα μαλλιά μας από τις φάσεις του φεγγαριού?

Γνωρίζετε ότι υπάρχουν γυναίκες στον κόσμο που ελέγχουν πρώτα το σεληνιακό ημερολόγιο πριν κανονίσουν την επόμενη επίσκεψή τους στο κομμωτήριο? Η Αυστραλή Stacey Demarco, μία από τις πιο γνωστές μεταφυσικούς και πνευματίστριες της μακρινής χώρας, υποστηρίζει ότι οι φάσεις της σελήνης επηρεάζουν την ανάπτυξη των μαλλιών, με τον ίδιο τρόπο που επηρεάζουν και τις παλίρροιες: οι τρίχες μας αποτελούνται από πρωτεΐνες, αλλά ο επιθηλιακός ιστός αποτελείται από υδρογόνο και οξυγόνο, τα δύο στοιχεία που δημιουργούν το νερό. Έτσι, η Demarco λαμβάνοντας υπόψη ότι και το σώμα μας αποτελείται κυρίως από νερό, υποστηρίζει ότι όχι μόνο τα μαλλιά, αλλά ολόκληρο το σώμα μας επηρεάζεται!

Ειδικότερα για τα μαλλιά:

Αν θέλετε να μεγαλώσουν γρηγορότερα:
Κουρέψτε ελαφρά τις άκρες τις μέρες που έχει πανσέληνο και τις αμέσως προηγούμενες. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, κουρέψτε τα όταν η σελήνη βρίσκεται στα ζώδια της γης και του νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθείς και Ταύρος και πάλι στις ίδιες φάσεις (πανσέληνο και τις αμέσως προηγούμενες ημέρες)

Για πιο γεμάτα μαλλιά:
Η καλύτερη περίοδος είναι η πανσέληνος όταν η σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα.

Για πιο δυνατά μαλλιά:
Εφαρμόστε θεραπείες όταν η σελήνη είναι νέα ή πριν την πανσέληνο. Η καλύτερη περίοδος είναι η πανσέληνος όταν η σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο.

Χρωματικές και χημικές εργασίες:
Η καλύτερη περίοδος είναι μετά την πανσέληνο, και στα ζώδια: Ιχθείς, Σκορπιός, Ζυγός και Ταύρος.

Για να μην μακρύνουν γρήγορα τα μαλλιά:
Αν θέλετε να διατηρήσετε τη φράντζα ή ένα κοντό κούρεμα για περισσότερο καιρό, κουρευτείτε τις μέρες μετά την πανσέληνο. Ειδικά όταν η σελήνη βρίσκεται στα ζώδια: Κριός, Δίδυμοι, Ζυγός, Τοξότης και Υδροχόος.

Αν θέλετε να βλέπετε τις φάσεις της σελήνης καθώς και τα ζώδια από τα οποία περνάει, μπορείτε να επισκεφθείτε αυτή την ιστοσελίδα και να επιλέξετε την τοποθεσία και τον μήνα που σας ενδιαφέρει!


Πηγές:

Δεν υπάρχουν σχόλια: