Τα 11 πιο απίθανα φεστιβάλ στον κόσμο! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Απριλίου 11, 2015

Τα 11 πιο απίθανα φεστιβάλ στον κόσμο!

Από την αρχή του πολιτισμένου κόσμου, οι άνθρωποι άρχισαν να κάνουν θρησκευτικές τελετές ως ένδειξη λατρείας προς τον Θεό. Πεποιθήσεις, θρησκείες και πιστεύω είτε άλλαξαν είτε εξελίχθηκαν με την πάροδο του χρόνου. Σήμερα, όλοι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκείας και κοινωνικής τάξης, απολαμβάνουν και γιορτάζουν μαζί την εορταστική περίοδο. Το γέλιο, η διασκέδαση και ο ενθουσιασμός είναι μερικά από τα πράγματα που βρίσκουμε στα φεστιβάλ. Υπάρχουν διάφορα φεστιβάλ που διοργανώνονται κάθε χρόνο στον κόσμο.

Εδώ είναι μια λίστα με μερικά καταπληκτικά φεστιβάλ από όλο τον κόσμο που πρέπει να δείτε.

Φεστιβάλ Yi Peng Lantern, Τσιάνγκ Μάι, Ταϊλάνδη


Το φεστιβάλ Yi Peng Lantern, γιορτάζεται σε όλη την Ταϊλάνδη, κατά το οποίο οι άνθρωποι τοποθετούν δοχεία μέσα στο νερό για να εκπληρωθούν οι επιθυμίες τους. Ωστόσο, στην Chiang Mai, οι άνθρωποι εκτελούν τη γιορτή με διαφορετικό τρόπο. Αντί να βάζουν δοχεία μέσα στο νερό, οι άνθρωποι εκεί τοποθετούν αναμμένα φανάρια στον ουρανό και κάνουν μια ευχή.

Φεστιβάλ Electric Forest Music, Μίσιγκαν


Το συγκεκριμένο φεστιβάλ το οποίο πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο, είναι ένα event που διαρκεί τέσσερις ημέρες, με έμφαση στις jam μπάντες και στην electronica. Ο περιβάλλων χώρος και το εντυπωσιακό φως λέιζερ δένουν μαζί για να δημιουργήσουν μια σουρεαλιστική εμπειρία της άγριας φύσης. Ένα μέρος των εσόδων από το φεστιβάλ δόθηκαν ως δωρεά σε ένα κοντινό δήμο.

Καρναβάλι, Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία


Το καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο θεωρείται το μεγαλύτερο καρναβάλι του κόσμου με δύο εκατομμύρια ανθρώπους να γιορτάζουν στους δρόμους. Παρελάσεις, samba μουσική και πολύχρωμα κοστούμια είναι το σκηνικό του καρναβαλιού. Αυτό το παγκοσμίου φήμης φεστιβάλ, λαμβάνει χώρα πριν από τη Σαρακοστή κάθε χρόνο.

Kanamara Matsuri, Ιαπωνία


Το φεστιβάλ Kanamara Matsuri είναι μια γιορτή της γονιμότητας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι άνθρωποι παρελαύνουν πάνω σε τεράστιο φαλλικό σχήμα mikoshi...

Χειμερινό Φεστιβάλ Φωτός, Ιαπωνία


Όταν έρχεται ο χειμώνας, ο βοτανικός κήπος Nabana no Sato στο νησί της Nagashima στην Ιαπωνία αλλάζει σε ένα εξαιρετικό light show για να διασχίσετε, με οθόνη που διαθέτει έως 7 εκατομμύρια LEDs. Το πάρκο είναι γνωστό ως ένα από τα καλύτερα χειμερινά light show στην Ιαπωνία, το οποίο διαρκεί από τα μέσα Νοεμβρίου έως τα μέσα Μαρτίου.

Agitagueda Art Festival, Agueda, Πορτογαλία


Το Agitagueda είναι ένα φεστιβάλ τέχνης που αποτελείται από δημιουργίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, παραστάσεις και συναυλίες. Λαμβάνει χώρα στην Agueda και διαρκεί από τις 6 έως τις 28 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια αυτού του φεστιβάλ, οι άνθρωποι κρεμούν, ομπρέλες σε έντονα χρώματα στους δρόμους της πόλης.

La Tomatina, Bunol, Ισπανία


Το La Tomatina είναι ένα φεστιβάλ αγώνα τροφίμων που λαμβάνει χώρα στην Bunol της Ισπανίας τον Αύγουστο κάθε χρόνο. Σε αυτό το φεστιβάλ, οι άνθρωποι συμμετέχουν σε αγώνα ντομάτας για διασκέδαση. Οι ντομάτες για το φεστιβάλ Tomatina προέρχονται από την Extremadura, όπου είναι πιο φθηνές.

Tomorrowland, Boom, Βέλγιο


Το Tomorrowland είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό φεστιβάλ μουσικής που πραγματοποιείται στο Βέλγιο. Κάθε χρόνο περίπου 100.000(!) άνθρωποι συρρέουν στο Βέλγιο για να χορεύουν όλη μέρα και όλη νύχτα.

Songkran Φεστιβάλ Νερού, Ταϊλάνδη


Το φεστιβάλ Songkran είναι η παραδοσιακό Πρωτοχρονιά της Ταϊλάνδης. Το φεστιβάλ ονομάζεται επίσης ως Φεστιβάλ νερού ή Νέο Έτος της Ταϊλάνδης. Ο πιο προφανής εορτασμός αυτού του σημαντικού φεστιβάλ Ταϊλάνδη είναι η ρίψη νερού. Οι άνθρωποι περιφέρονται στους δρόμους με νεροπίστολα ή δοχεία νερού και μπουγελώνουν ο ένας τον άλλο και τους επισκέπτες.

Wanderlust Φεστιβάλ Γιόγκα, Χαβάη


Το Wanderlust Festival είναι μια τετραήμερη γιορτή της υγείας, της μουσικής, της γιόγκα και της φύσης. Το φεστιβάλ συγκεντρώνει χιλιάδες ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα για να βιώσουν το μετασχηματισμό. Το Wanderlust παρέχει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να ακολουθήσουν το πνεύμα της περιπέτειας, να απολαύσουν την ελευθερία της ζωντανής μουσικής και να φέρουν την τεχνική της γιόγκα σε ανώτερα επίπεδα.

Ultra Music Festival, Μαϊάμι, Ηνωμένες Πολιτείες


Το Ultra Music Festival είναι ένα ηλεκτρονικό μουσικό φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα στο Μαϊάμι τον Μάρτιο. Ξεκίνησε το 1999 από τον Alex Omes και τον Russell Faibisch, και έχει πάρει το όνομά του από το άλμπουμ των Depeche Mode, Ultra. Άνθρωποι από όλες τις γωνιές του κόσμου, συρρέουν στο Μαϊάμι για να ακούσουν τη μουσική από τους καλύτερους DJs του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add