Ταυτοποιήθηκε και τρίτος Έλληνας νεκρός στο Norman Atlantic - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Ιανουαρίου 01, 2015

Ταυτοποιήθηκε και τρίτος Έλληνας νεκρός στο Norman Atlantic

Σε τρεις νεκρούς ανέρχεται και επίσημα ο απολογισμός των Ελλήνων επιβατών του Norman Atlantic που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στην Αδριατική, καθώς σήμερα ταυτοποιήθηκε ένας ακόμη Έλληνας νεκρός.Πρόκειται για τον ελληνικής υπηκοότητας Νικόλαο Παράσχη, όπως επιβεβαιώθηκε από την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό άλλων 9 Ελλήνων αγνοούμενων, όπως ανακοινώθηκε από τις ελληνικές αρχές, συνεχίζονται εν μέσω του αλαλούμ που επικρατεί με τις λίστες των επιβαινόντων, ενώ συγγενείς αγνοούμενων επιβατών απευθύνουν έκκληση στις αρχές προκειμένου να μάθουν κάποιο νέο για την τύχη των αγαπημένων τους προσώπων.

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν νωρίτερα σήμερα «στο Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου το απόγευμα αφίχθησαν 107 Έλληνες διασωθέντες με αεροσκάφος της Aegean από το Μπρίντιζι. Οι Έλληνες επιβαίνοντες του Norman Atlantic, με δάκρυα στα μάτια, αντάμωσαν και πάλι με συγγενείς και φίλους και περιέγραψαν στην κάμερα τις δραματικές στιγμές που έζησαν στο φλεγόμενο πλοίο.

«Δεν υπήρχαν άνθρωποι (μέλη του πλοίου να βοηθήσουν). Επιβάτης μοίραζε τα σωσίβια. Επιβάτης», ανέφερε ένας Έλληνας διασωθείς. «Το ρυμουλκό ήρθε να μας τραβήξει, κατέβηκε ο οδηγός, νταλικέρης συνάδελφος, από μπροστά κρεμάστηκε με το σκοινί λες και ήταν κομάντο, για να ρίξει κάβους στο ρυμουλκό», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι άλλοι 21 Έλληνες διασωθέντες καταφθάνουν το βράδυ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το Πρίντιζι με C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add