ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 03, 2014

ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ



ΚΡΙΟΣ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Πόσο έχετε κυνηγήσει την αγάπη; Η μαγνητική Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, της σταθερότητας και του μακροπρόθεσμου σχεδιασμού, στρέφουν την προσοχή σας στη δουλειά σας, είστε ερωτευμένοι με ένα έργο σας και όχι με τον έρωτα. Τώρα επωφελείστε στο να πάρετε μια μικρή δόση της πραγματικότητας της ερωτικής σας ζωής, αλλά μήπως αυτό είναι κουραστικό; Επειδή ο δέκατος οίκος κυβερνά τις φιλοδοξίες, μπορεί να αναλωθείτε περισσότερο με θέματα σταδιοδρομίας ή ακόμα και με ένα ειδύλλιο στο χώρο της εργασίας σας. Οι πιθανότητες είναι, ωστόσο, ότι θα αισθάνεστε την ερωτική σας ζωή περισσότερο σαν δουλειά και υποχρέωση παρά σαν διασκέδαση, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό νιώθετε επιβαρυμένοι με πολλές ευθύνες. Τα πρότυπά σας θα είναι τόσο υψηλά που ίσως να μη δίνετε σε κανέναν την ευκαιρία να σας πλησιάσει. Ή ίσως θα είστε τόσο απασχολημένοι με τη δουλειά και τις υποχρεώσεις σας, που δεν θα έχετε και πολύ χρόνο για έρωτες. Μήπως όμως έχετε ανάγκη μια μικρή περιπέτεια; Ο Άρης, ο πλανήτης του πάθους, στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, σας βοηθά να ανακάμψετε συναισθηματικά μέσω των φίλων σας. Ίσως ζήσετε ένα πάθος με τη συμμετοχή σας στην ευρύτερη κοινότητα. Να είστε σε επιφυλακή για μια νέα γνωριμία μέσω των φίλων σας, θα δώσει στη ζωή σας χρώμα και ενδιαφέρον.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Καλά νέα σας φέρνει το σύμπαν! Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, και η νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, σας πάνε ένα ταξίδι στο φεγγάρι με τον αγαπημένο σας, καθώς τώρα αναζητάτε να καθορίσετε νέους κοινούς στόχους και σας βοηθούν να φυτέψετε μερικούς στέρεους σπόρους. Το μειονέκτημά σας είναι ότι αναζητάτε πάση θυσία τη σταθερότητα και την ασφάλεια σε σημείο που χάνετε τις στιγμές. Αντί να αναλώνετε τις σκέψεις σας, σχεδιάζοντας το γάμο σας, δεν θα ήταν πολύ καλύτερο να απολαύσετε τη γλυκιά ευδαιμονία του παρόντος; Σε αυτό σας βοηθά ο Άρης στο φιλικό και φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας, και σας παροτρύνει να κάνετε περισσότερα σχέδια με τους φίλους σας στην προσπάθειά σας να μη νιώθετε εξαρτημένοι από τον αγαπημένο σας. Ναι, θέλετε το ενδιαφέρον της αγάπης σας αλλά δεν πρέπει να έχετε εμμονή με το άτομο αυτό. Ο Άρης συνδράμει θετικά στο να αναμιχθείτε με τους φίλους σας, να απολαύσετε μια έντονη κοινωνική δραστηριότητα, να βρείτε νέες ομάδες με τις οποίες έχετε κοινές ιδέες. Οι φίλοι σας είναι το κλειδί για τη διατήρηση της ισορροπίας στη σχέση σας. Δεν θέλετε να πάθει ασφυξία ο αγαπημένος σας ή, ακόμα χειρότερα, να βαρεθείτε εσείς. Έτσι, αφήστε να μπει λίγος φρέσκος αέρας στο δωμάτιο της σχέσης σας. Η ανεξαρτησία είναι τόσο …σέξι.


ΤΑΥΡΟΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Στο ρομαντικό σας ταξίδι, το ζώδιό σας θέλει να ρίξει άγκυρα, αλλά αυτό δεν θα γίνει  σύντομα, τουλάχιστον όχι αυτό το μήνα. Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, κινείται στον ένατο οίκο σας, της περιπέτειας, της επέκτασης και των ταξιδιών και βρίσκεται αγκαλιά με τη νέα Σελήνη. Για το σταθερό και ασφαλές ζώδιό σας, η αγάπη παίρνει ένα ασυνήθιστα ελεύθερο πνεύμα. Αναζητάτε τώρα περισσότερο την περιπέτεια, αν και ίσως να μην είναι και ο πιο σέξι μήνας για σας. Τώρα μένετε μακριά από τη δέσμευση, ο έρωτας είναι για σας ένα παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, η περιέργειά σας να γνωρίσετε νέο κόσμο θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε νέες και αρκετές ερωτικές επιλογές. Ίσως και να μην αναγνωρίζετε τώρα τον εαυτό σας, αφού νιώθετε ενθουσιασμένοι με κάποιον/α που είναι διαφορετικός/η από το συνηθισμένο τύπο σας. Λοιπόν, τώρα με μεγάλη ευκολία βγαίνετε ​​από τη ζώνη της άνεσής σας, είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και δεν σκέφτεστε το αύριο. Η Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας, σας κάνει να είστε λιγότερο επιρρεπείς στο να αναρωτιέστε: «Λοιπόν, πού θα πάει αυτή η σχέση»; Τώρα απολαμβάνετε τα ταξίδια και σας αρέσει νε μιλάτε και να φλερτάρετε με ανθρώπους όχι μόνο διαφορετικούς από το συνηθισμένο τύπο σας αλλά με διαφορετικό πολιτισμικό ή κοινωνικό υπόβαθρο από το δικό σας. Ο έρωτας είναι για σας περιπέτεια και εμπειρία.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αφήστε το πάθος και το ρομαντισμό να τυλίξουν την καρδιά σας, βάλτε λίγη περιπέτεια στη σχέση σας και περιμένετε: αργά και σταθερά θα μεταμορφωθεί η ερωτική σας ζωή. Τόσο η Αφροδίτη, όσο και η νέα Σελήνη στο φιλελεύθερο και χαρούμενο ένατο οίκο σας, σας κάνουν πιο ανοιχτόμυαλους, τώρα είστε λιγότερο ζηλιάρηδες και κτητικοί, βρίσκεστε στο ανεξάρτητο βασίλειο της αγάπης. Αντί να σκέφτεστε το μέλλον της σχέσης σας, είστε περισσότερο απασχολημένοι με τη δική σας διασκέδαση. Η ζωή είναι πολύ μικρή, θέλετε να ζήσετε! Βγαίνετε από το συναισθηματικό αδιέξοδο, συμπεριφέρεστε με περισσότερη ευγένεια και κατανόηση στον αγαπημένο σας και ξέρετε πολύ καλά ότι δεν μπορούν όλα να είναι τέλεια σε μια σχέση, από εσάς εξαρτάται το πόσο μπορείτε να προσαρμόζεστε στις μεταβαλλόμενες καταστάσεις. Η Πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας καλεί να βάλετε σε τάξη και να αναδιαμορφώσετε τις τωρινές συνήθειες των εξόδων σας, αν νιώθετε έτοιμοι για μια βαθύτερη δέσμευση. Συζητήστε με τον αγαπημένο σας την κατανομή των εξόδων τώρα, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων αργότερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Είστε έτοιμοι να σκάψετε κάτω από την επιφάνεια, δεν είστε ικανοποιημένοι τώρα με επιφανειακές σχέσεις, καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη διασχίζουν τον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και της αποπλάνησης. Πόσο βαθιά μπορείτε να φτάσετε;  Μόνο εάν αισθάνεστε μια πραγματική σύνδεση ψυχής, είστε πρόθυμοι να δώσετε την καρδιά σας και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να είναι πιο ευάλωτος. Ίσως και να νιώθετε αρκετά βαριά συναισθήματα ή ακόμα και εμμονή με κάποια παλιά αγάπη.  Δεν θέλετε τώρα τη διασκέδαση, ούτε και να είστε το επίκεντρο της παρέας, θα περάσετε αρκετές βραδιές κλεισμένοι στο σπίτι σας για να αναζωογονήσετε την ψυχή σας. Το σύμπαν σας δίνει την τέλεια ευκαιρία για να κάνετε συναισθηματική αποτοξίνωση και να δώσετε στον εαυτό σας λίγο χώρο για να αφήσει τις βαριές συναισθηματικές αποσκευές. Χρειάζεστε τώρα περισσότερο από ποτέ την ψυχολογική και συναισθηματική κάθαρση, προτού καλωσορίσετε μια νέα αγάπη. Μήπως ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας τους συναισθηματικούς καταναγκασμούς και τις εμμονές για έναν/ μια πρώην που σας κρατάει δέσμιους σε μια φυλακή; Συμβουλή: Μείνετε μακριά από τις παράλληλες σχέσεις, το αποτέλεσμα θα είναι απογοήτευση και δυσαρέσκεια.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μήπως υπάρχουν κατάλοιπα δυσαρέσκειας και μνησικακίας που δεν σας αφήνουν να δώσετε την καρδιά σας; Αν ναι, μιλήστε με τον αγαπημένο σας, σίγουρα δεν μπορείτε να υποφέρετε στη σιωπή. Τόσο η Αφροδίτη, όσο και η νέα Σελήνη στον έντονα φορτισμένο συναισθηματικά όγδοο οίκο σας, παίρνουν τη σκυτάλη και αναδεικνύουν ακραία συναισθήματα, ζητώντας από εσάς να τα κατανοήσετε και να τα εξαλείψετε. Τώρα έρχεστε σε επαφή με τη διαισθητική σας φωνή, που συνήθως έχετε την τάση να αγνοείτε. Αν υποφέρετε σωματικά ή ψυχικά εδώ και αρκετό καιρό, μπορεί απλά να σημαίνει ότι έχετε αγνοήσει σημαντικές ανάγκες σας που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Δεν υπάρχουν μαγικά χάπια και η άρνηση δεν είναι και η καλύτερη στρατηγική για τη μακροπρόθεσμη ευτυχία της σχέσης σας. Το σύμπαν σας βοηθά να αντιληφθείτε, τώρα περισσότερο από ποτέ, ότι αν δεν αποκαλύψετε τον αληθινό εαυτό σας στο σύντροφό σας, δεν θα έχετε ποτέ την ασφάλεια που πραγματικά ποθείτε. Επειδή ο όγδοος οίκος κυβερνά το σεξ, το πάθος σας αναφλέγεται, είστε έτοιμοι να φτάσετε στις υπόγειες, πνευματικές σφαίρες της ψυχής του αγαπημένου σας. Έρχεστε πιο κοντά από ποτέ, εκδηλώνετε τα πιο μύχια συναισθήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Διαλύστε τα τυχόν λιμνάζοντα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και σπάστε τους περιοριστικούς κανόνες στην αγάπη. Ο Άρης στο επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου και στο σέξι όγδοο οίκο σας, σας πλημμυρίζει με ένα κύμα εμπιστοσύνης, κάνετε την απαιτούμενη εσωτερική διεργασία, προκειμένου να νιώσετε το πάθος και την αγάπη. Ίσως ασχοληθείτε με μια απώλεια, τη ζήλια, την προδοσία, και όλα τα είδη των έντονων συναισθημάτων. Αλλά έχετε μάθει επίσης πως «ό, τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό». Μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις σας; Τελικά συνειδητοποιείτε ότι έχετε λατρέψει ανθρώπους που δεν τους χρειάζεστε πραγματικά στη ζωή σας και δεν νιώθετε ολοκληρωμένοι μαζί τους. Ο Άρης σας βοηθά να αισθάνεστε σέξι ως αυτόνομο άτομο, μπορείτε να έχετε εμπιστοσύνη στη δική σας εσωτερική δύναμη. Αν υπάρχει ένα ερωτικό ενδιαφέρον, αναμένετε η απουσία του να κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατότερα. Ίσως συναντήσετε κάποιον/α διαφορετικό από το συνηθισμένο σας τύπο, ίσως μέσω του διαδικτύου, καθώς ο Άρης στον Υδροχόο κυβερνά την καινοτομία και την τεχνολογία. Μήπως ήρθε η ώρα να ενδώσετε επιτέλους σε αυτό το άτομο που σας φλερτάρει καιρό τώρα στο διαδίκτυο; Ή να ανανεώσετε το προφίλ σας στο Facebook για να συναντήσετε τον έρωτα;

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μήπως νιώθετε να ταξιδεύετε σε φουρτουνιασμένη θάλασσα; Ο Άρης στο επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου και στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και του σεξ, ανοίγει τις συναισθηματικές πύλες, οπότε μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά αναρωτιέστε: «Από πού προέρχονται αυτά τα αρνητικά συναισθήματα;»  Κρυμμένα ζητήματα γύρω από τη ζήλια, την προδοσία και τη δυσαρέσκεια θα μπορούσαν να εκραγούν σαν ηφαίστειο. Το ζώδιό σας είναι επιρρεπές σε κυκλοθυμικές και συναισθηματικές εξάρσεις και κατ’ επέκταση σε αντιδραστικές κινήσεις. Τα πάντα μπορούν να συμβούν, από το να διαλύσετε ξαφνικά τη σχέση σας μέχρι να μείνετε έγκυος ή να βάλετε δαχτυλίδι. Έχετε μια σειρά από επιλογές. Όσο αισθάνεστε ανεξήγητα δύσκολα συναισθήματα, προσπαθήστε, όσο μπορείτε, να μην είστε βιαστικοί. Αυτή δεν είναι ίσως και η καλύτερη στιγμή για σας να κάνετε συζήτηση για το μέλλον της σχέσης σας, παρά την πίεση της Αφροδίτης και της νέας Σελήνης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, για δέσμευση. Αυτά τα δυο ουράνια σώματα προβάλλουν την ανάγκη σας για ένωση και συναισθηματική δέσμευση αλλά θα πρέπει πρώτα να κάνετε βαθιές σημαντικές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να πλεύσετε προς τα εμπρός και να ζήσετε την αγάπη.

ΛΕΩΝ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τη στρατηγική σας αλλά και τα ερωτικά πρότυπά σαςΜε τον Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, που κυβερνά την τεχνολογία και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα μπορούσατε να αισθανθείτε το «κλικ» με κάποιον από το διαδίκτυο ή μέσω των φίλων σας. Ανανεώστε το προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα, αποδράστε μαζί με τους φίλους σας ή πηγαίνετε να συναντήσετε κάποιον που σας προτείνουνόσο ντεμοντέ κι αν ακούγεται, ένα μεγάλο πάθος ίσως γεννηθεί σύντομα μεταξύ σας. Από την άλλη πλευρά, τόσο η Αφροδίτη όσο και η νέα Σελήνη στον έκτο οίκοσας, της ευεξίας και της υγείας, εφιστούν την προσοχή σας στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Αυτή βέβαια δεν είναι και η καλύτερη τοποθέτησητης Αφροδίτης και της νέας Σελήνης για την αγάπη, καθώς σας ζητούν να αναλύσετε την ερωτική σας ζωή και να ασχοληθείτε με το σώμα σας και την ευεξία σας, αποβάλλοντας τις συνήθειες που στερούν την αγάπη. Πώς θα έχετε δίπλα σας την αγάπη που ονειρεύεστε, αν δεν νιώθετε καλά με τον εαυτό σας; Ίσως και να νιώθετε επιβεβαρυμμένο το πρόγραμμα στην εργασία σας ή έχετε παρασυρθεί από μια ρουτίνα που δεν σας αφήνει περιθώρια για να απολαύσετε τον έρωταΌλα εξαρτώνται από το πώς θααλλάξετε την καθημερινότητά σας.
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Το να είστε αγκαλιά στον καναπέ με την αγάπη σας, είναι όλα καλά καιωραίααλλά όχι εις βάρος του πάθους και του σεξΟ Άρης στο επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αφυπνίζει τα αρχέγονα πάθη σας, ζείτε τις πιο τρελές σεξουαλικές φαντασιώσεις σας αλλά θα μπορούσατε να νιώσετε και μερικές στιγμές αβεβαιότητας ή ακόμη και να αισθανθείτε κλειστοφοβία για τη  δέσμευσηΊσως να υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει νααλλάξετε ριζικά, που σας πιέζουν και ξεσηκώνετε μια μικρή επανάστασηπροκειμένου να αντιμετωπίσετε άμεσα αυτά τα θέματαΕλέγξτε τηνψυχραιμία σας, καθώς ο Άρης μπορεί να σας κάνει απαιτητικούς καιαντιδραστικούςΕνώ ένα μικρό μέρος της μάχης σας μπορεί να βοηθήσει να καθαρίσετε τον αέραδεν υπάρχει καμία ανάγκη να κολλήσετε τον αγαπημένο σας στη γωνία. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον εξυπηρετικό έκτο οίκο σας, σας βάζουν σε προβληματισμό: Μήπως προσπαθείτε να σώσετε τον αγαπημένο σας; Μήπως τρέχετε εσείς για δικά του θελήματα και σπεύδετε να τον βοηθήσετε στα προβλήματά του; Αν έχετε αισθανθεί τη σχέση σας περισσότερο σαν μια παροχή υπηρεσίαςκαλωσορίστε μια νέα αλλαγή. Συμβουλή: Τώρα θα είστε υπερβολικά αναλυτικοί και κριτικοί, αλλά πιστέψτε με, κανείς δεν συμπαθεί κάποιον που γκρινιάζει συνεχώς

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Αν ο θεός Έρωτας έχει καιρό να χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας, τώρα, έστω και  καθυστερημένα, κάνει την επανεμφάνισή του, χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Εάν είστε ακόμα μόνοι, χρησιμοποιείστε την ενέργεια της νέας Σελήνης για να αποσαφηνίσετε το τι θέλετε πραγματικά από ένα σύντροφο. Απλά μη μείνετε σε χειμερία νάρκη, ελπίζοντας ότι κάποιος/α θα εμφανιστεί στο κατώφλι σας και θα σας παρακαλέσει. Φορέστε το πιο γλυκό σας χαμόγελο, βγείτε έξω να διασκεδάσετε και η τύχη θα είναι δίπλα σας. Με την Πανσέληνο στο δέκατο οίκο σας, που κυβερνά την καριέρα και τη σταθερότητα, αναζητάτε τώρα μια σχέση που έχει διάρκεια, έχετε ιδιαίτερη διάθεση για σοβαρές συνομιλίες, διασφαλίζοντας ότι υπάρχει μέλλον μεταξύ σας. Μπορεί να σας προσελκύσει κάποιος μεγαλύτερος στην ηλικία από εσάς ή κοινωνικά πιο καταξιωμένος. Ένα επαγγελματικό συνέδριο θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια καυτή ερωτική βραδιά. Κάποιος συνεργάτης σας θα μπορούσε να έχει ερωτικούς λόγους για να σας προσκαλέσει σε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Μια απλή συζήτηση θα μπορούσε να οδηγήσει σε έντονο πάθος, και εσείς νιώθετε κάτι παραπάνω από ευτυχισμένοι, πετάτε στον έβδομο ουρανό!
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Αφήστε την αγάπη να βασιλέψει! Τόσο η Αφροδίτη, όσο και η νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας, του πάθους και της διασκέδασης, φέρνουν μια νέα αρχή στη σχέση σας, καθώς τώρα έρχεστε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας, χαρίζετε την καρδιά σας, αναζωπυρώνεται η σπίθα του έρωτά σας. Κρατήστε τα χέρια ο ένας του άλλου, κοιταχτείτε βαθιά στα μάτια, απολαύστε μια βόλτα κάτω από τον γκρίζο ουρανό, είναι αυτά τα μικρά πράγματα που δίνουν χαρά στη ζωή. Ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη γονιμότητα, έτσι το σύμπαν θα μπορούσε να σας στείλει το δώρο του πελαργού. Είστε, επίσης, περισσότερο εστιασμένοι στο μέλλον της σχέσης σας, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει το δέκατο οίκο σας, του μακροπρόθεσμου σχεδιασμού και της φιλοδοξίας. Τώρα θέλετε να ξέρετε πού πηγαίνουν τα πράγματα και αν υπάρχει προοπτική μιας σταθερής δέσμευσης. Νιώθετε έτοιμοι να κάνετε σχέδια για το μέλλον, θέλετε το καλύτερο για τη σχέση σας αλλά και να βεβαιωθείτε ότι έχετε περισσότερα κοινά μεταξύ σας. Δεν θέλετε μια περιστασιακή σχέση, κάνοντας απλά ρομαντικές βόλτες στη θάλασσα ή βαθιές, φιλοσοφικές  συζητήσεις σχετικά με τη ζωή. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την πραγματικότητα της ζωής;

ΖΥΓΟΣ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Αισθάνεστε πιο συναισθηματικοί, επικεντρώνεστε σε παλιές αγάπες του παρελθόντος, ίσως ξεσπάσετε σε δάκρυα και θυμό, καθώς ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, αγκαλιά με τη νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας και του παρελθόντος, εντείνουν τα συναισθήματά σας. Η φροντίδα του εαυτού σας είναι αυτή που θα σας οδηγήσει στην αγάπητώραΜπορεί να αποφασίσετε ακόμη να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από το φλερτ, προκειμένου να φροντίσετε τον εαυτό σαςνα θεραπεύσετε την καρδιά σας και να ξαναγεμίσετε τις συναισθηματικές δεξαμενές σας. Όμως, προσέξτε την Πανσέληνο στον ειλικρινή ένατο οίκο σας, καθώς σας πιέζει να κάνετε τον ορό της αλήθειας σε κάποιον από το παρελθόν, για τον οποίο κρατάτε ακόμα εχθρότητα και κακεντρέχειαΤα καλά νέα τώρα:Ο Άρης θα βρίσκεται στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σαςκαι εκφράζετε αυθεντικά τον αισθησιασμό σας, κάνετε οτιδήποτε σας φέρνει σε επαφή με τις ενδόμυχες σεξουαλικές επιθυμίες σας. Δεν βλέπετε τις σχέσεις δεσμευτικά, νιώθετε σαν να μπορείτε να έρχεστε και να φεύγετε όποτε εσείς θέλετε, ακόμα κι αν είναι να μιλήσετε με έναν άγνωστο, μόνο για την απόλαυση της στιγμής. Σας χρειάζεται να ζήσετε κάποιες ανέμελες στιγμές.
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Έχετε μήπως σκεφτεί να δώσετε το κλειδί του σπιτιού σας στον αγαπημένο σας, να μετακινηθείτε από κοινούνα αγοράσετε σπίτι ή να επεκτείνετε την οικογένειά σας; Με την Αφροδίτη αγκαλιά με τη νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού, της  οικογένειας και των σταθερώνθεμελίωνο έρωταςη αγάπη και το σπίτι πάνε χέρι-χέρι. Μαγειρέψτε το δείπνο μαζίφιλοξενήστε τους στενούς φίλους σας και την οικογένειά σας,περάστε τις κρύες νύχτες του χειμώνα αγκαλιά στον καναπέΖήστε τον ερωτικό πυρετό, γαλουχώντας τον εαυτό σας και καλλιεργώντας τη σχέσησας. Είστε τώρα περισσότερο προστατευτικοί με τον αγαπημένο σας και εντείνονται τα μητρικά σας ένστικτα, αν είστε γυναίκα, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να σας οδηγήσει να σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να επεκτείνετε την οικογένειά σας. Ο Άρης στο αλτρουιστικό ζώδιο του Υδροχόου και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, ίσως σας ωθήσει να συμμετέχετε μαζί σε μια φιλανθρωπική αποστολή ή να αποφασίσετε να δημιουργήσετε μια κοινή επιχείρηση ή να συγκεντρώσετε τους φίλους σας σε μια κοινωνική συγκέντρωσηΠειραματίζεστε στο σεξ και εκδηλώνετε την …άγρια ​​πλευρά σας. Ίσως και να αποφασίσετε να κάνετε ένα μωρό.ΠροειδοποίησηΑν δεν το έχετε καταλάβει ακόματα όρια και η σαφής επικοινωνία θα πρέπει να είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Αφήστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας ελεύθερα να αποκαλυφθούν, σε αυτό σας βοηθά η Πανσέληνος στον όγδοο οίκο σας, των μυστικών και των καταπιεσμένων συγκινήσεων. Εάν ήδη νιώθετε μέσα σας φόβους ή ανεπίλυτα ζητήματα του παρελθόντος, το φεγγάρι φέρνει τα πάντα στο φως. Να ξέρετε ότι όσο περισσότερο τα καταστέλλετε, τόσο περισσότερο κινδυνεύετε από συναισθηματικές ρωγμές. Ξεκινήστε τη διαδικασία επεξεργασίας, αποκαλύπτοντας αυτά τα κρυμμένα μοτίβα που η δυναμική τους λειτουργεί κάτω από την επιφάνεια και καταστρέφει την αγάπη. Βέβαια, ίσως να φοβάστε λίγο, αλλά μια μικρή ενόχληση είναι ένα μικρό τίμημα για να νιώσετε ψυχικά ισορροπημένοι. Από την άλλη πλευρά, ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, του παρελθόντος και του τέλους, σας δίνει το θάρρος και τη δύναμη να διαλύσετε όλα τα μπλοκαρίσματα ή τις περιορισμένες πεποιθήσεις που έχετε κληρονομήσει από την ανατροφή σας. Επειδή οι γονείς σας βλέπουν την αγάπη κάτω από το δικό τους πρίσμα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μεταφέρετε τις απόψεις τους στη δική σας ερωτική ζωή. Οι αγαπημένοι μας δικαιούνται να έχουν τις δικές τους απόψεις, αλλά εσείς είστε αυτοί που πρέπει να ενεργήσετε για τη δική σας ευτυχία.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Πάθος και δύναμη, ζήλια και κακεντρέχεια αποκαλύπτει η Πανσέληνος στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Βαθιά συναισθήματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν πρόκειται να εμφανιστούν, να φωνάξουν για να ακουστούν. Όχι μόνο εκδηλώνετε τώρα στον αγαπημένο σας τα υπόγεια συναισθήματά σας, αλλά και τις πιο σκιώδεις πλευρές της προσωπικότητάς σας. Εάν η αγάπη σας, σας έχει προκαλέσει ένα ψυχικό τραύμα στο παρελθόν, κάνετε επίθεση. Θα είστε και οι δυο σας πολύ πιο ευτυχείς, αν εκφράσετε τη συμπονετική πλευρά σας. Ωστόσο, αυτή η εσωτερική συναισθηματική ένταση θα μπορούσε πραγματικά να μειώσει τα ενεργειακά σας αποθέματα, ειδικά αν, καιρό τώρα, θάβατε σιωπηλά τις ανησυχίες και τον πόνο σας. Ευτυχώς το φεγγάρι σας βοηθά να αποδεσμευτείτε από αυτά τα αρνητικά συναισθήματα πιο εύκολα τώρα. Παράλληλα, ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, σας υπενθυμίζει ότι εσείς είστε υπεύθυνοι για τη δική σας ευτυχία και όχι η οικογένειά σας ή τα άλλα προσφιλή σας πρόσωπα. Λοιπόν, τι θα κάνετε με αυτό; Μην κατηγορείτε την οικογένειά σας για ό, τι αρνητικό συμβαίνει στη σχέση σας αλλά σκάψτε βαθιά στις δικές σας περιοριστικές πεποιθήσεις. Μην τις αφήσετε να σας νικήσουν.
ΤΟΞΟΤΕΣ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Παθιασμένα ρομαντικά σκιρτήματα φέρνει στη ζωή σας ο Άρης στον επιπόλαιο τρίτο οίκο σας αλλά και δράμα. Αν έχετε έντονα συναισθήματα για κάποιον που έρχεται και φεύγει ξαφνικά από τη ζωή σας, ο Άρης στο επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου θα μπορούσε να σας φέρει κάποια έντονα ξεσπάσματα. Ίσως νιώθετε μια ακαταμάχητη σεξουαλική έλξη που δεν μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό, ενώ κατά βάθος γνωρίζετε την ασυνέπεια αυτού του ατόμου. Ίσως και πάλι επανεμφανιστεί. Σκεφτείτε δύο φορές, πριν αφήσετε αυτό το άτομο να διαταράξει τη ζωή σας. Ναι, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Δίας, είναι τώρα στο παθιασμένο ζώδιο του Λέοντα, οπότε γιατί να μην αναζητήσετε τον ενθουσιασμό, κάνοντας ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο αντί να είστε εξαρτημένοι από ένα κακό ειδύλλιο; Και, παράλληλα, έχετε σύμμαχό σας την Πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων που σας κάνει να νιώθετε τόσο δυνατοί και ακαταμάχητα γοητευτικοί, είστε στην κορυφή του κόσμου. Μέσα στους προσεχείς έξι μήνες θα καυχιέστε σε όλο τον κόσμο ότι έχετε στο πλάι σας τον έρωτα της ζωής σας. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, εκδηλώνοντας τη χαρούμενη και ενθουσιώδη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Κάντε μια στροφή 180 μοιρών στο μέλλον.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Νιώθετε πιο ευτυχισμένοι στη σχέση σας, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Επαναξιολογείτε τώρα τη σχέση σας, είναι πραγματικά για «πάντα»; Μπορείτε να αισθάνεστε πιο σίγουροι στις εκτιμήσεις σας τώρα. Αν η σχέση είχε περάσει από σαράντα κύματα, τώρα κινείται και πάλι προς τα εμπρός και αποκτά μεγαλύτερη δυναμική. Αν είχατε χάσει το ενδιαφέρον σας για τον αγαπημένο σας ή απλά δεν είχατε τον απαιτούμενο χρόνο, πιθανώς λόγω του πολυάσχολου προγράμματος της σταδιοδρομίας σας, τώρα ανακτώνται και πάλι ο ερωτισμός και το ενδιαφέρον σας. Το φεγγάρι σας στέλνει σε ένα ταξίδι χαράς και διασκέδασης, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μαζί και πάλι. Από την αντίθετη πλευρά, αν νιώθετε ότι δεν έχετε κοινούς στόχους μαζί, ίσως αποφασίσετε να τραβήξετε διαφορετικούς δρόμους. Και μια ακόμα προειδοποίηση: Με τον Άρη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, προσέξτε τα καυστικά λόγια σας και μην προκαλείτε. Αν ο αγαπημένος σας έχει τα νεύρα του ή συμπεριφέρεται αποστασιοποιημένα, περιμένετε μέχρι να είναι σε θέση να ασχοληθεί μαζί σας και μη δίνετε λαβή για λόγια που αργότερα θα μετανιώσετε. Είναι πιθανό να χτυπήσετε ένα ευαίσθητο σημείο του και να βλάψετε τη σχέση σας. Ανεξάρτητα του πόσο βαθιά είναι η σχέση σας, προσέξτε τις απαιτήσεις και τον εγωισμό σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Εισπράττετε το θαυμασμό και την εκτίμηση των θαυμαστών σας, καθώς η μαγνητική Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο σοβαρό και σταθερό ζώδιό σας και στο πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, σας χαρίζουνένα μεγάλο bonusΠόση αυτοεκτίμηση έχετε και πόσο αγαπάτε τον εαυτό σας;  Ίσως να ερωτευτείτε τον εαυτό σαςμε έναν τρόπο που αισθάνεστε καλά και γενναιόδωραΗ γλυκιά Αφροδίτη και το φεγγάρι στο ζώδιό σας θα σας δώσουν ό, τι επιθυμείτε, μπορεί να σας κάνουν να ποθείτεπερισσότερο την επαγγελματική καταξίωση ή μια νέα ερωτική εμπειρίαΑς ελπίσουμε ότι θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να απολαύσει μερικέςερωτικές περιπέτειες και να πάρει επιτέλους κάποια τολμηρά ρίσκα, προκειμένου να έχετε αυτή την ποιοτική αγάπη που θέλετε στο πλάι σας. Η Πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και του άγχους, σας ζητά να χαλαρώσετε και να αποφύγετε την επαγγελματική εξουθένωση. Μπορείτε και έχετε τη δύναμη να ξεφύγετε από ένα απαιτητικό πρόγραμμα και μια εξουθενωτική ρουτίνα, πράγμα το οποίο σας στερεί τη χαρά του έρωτα. Όσο μπορείτε, κάντε μια μικρή παύση, βγείτε έξω και διασκεδάστε, ακόμη κι αν έχετε την πολυτέλεια της εργασίας από το σπίτι.
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Αισθάνεστε ανανεωμένοι με την εξωτερική σας εμφάνιση και τη σχέση σας, καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο σοβαρό και σταθερό ζώδιό σας τονίζουν την ανάγκη σας για περισσότερη αρμονία και σταθερότητα στη σχέση σαςΤο μόνο πράγμα που σας απασχολεί τώρα είναι εσείς και ο σύντροφός σας να έχετε ένα κοινό σκοπό και την αγάπη για νέα όνειρα και σχέδιαΕίστε έτοιμοι για δέσμευση; Ίσως ναι, ίσως όμως και όχι. Δεδομένου ότι ο Άρης είναι στο δεύτερο οίκο σας, της αυτοεκτίμησης και των χρημάτων, μπορεί να χρειαστεί να εξερευνήσετε κάποια πράγματα, προκειμένου να μη σας διακατέχει η αμφιβολία. Ίσως πρέπει να νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά σχετικά με την κατάσταση των οικονομικών σας, δεν θέλετε να ζήσετε μια μίζερη ζωή. Παράλληλα, η Πανσέληνος στον αναλυτικό και αγχωτικό έκτο οίκο σας, σας βάζει σε προβληματισμό, προκειμένου να αποφασίσετε ποια κίνηση είναι η σωστή. Αναρωτηθείτε: με τι ικανοποιούνται οι ανάγκες της ψυχής σας; Αλλά θα μπορούσατε εξίσου εύκολα να προκαλέσετε περιττό άγχος, αποποιούμενοι την αλήθεια για τις επιθυμίες σας. Σεβαστείτε τον εαυτό σας για να σας σεβαστεί και ο αγαπημένος σας. Μια συμβουλή: Αν κάθε ώρα της ημέρας σας σχεδιάζετε και προγραμματίζετε, πώς μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τη σχέση σας;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ποιοί φόβοι σας κρατούν πίσω από την αγάπη; Τόσο η Αφροδίτη, όσο και η νέα Σελήνη στον κρυφό δωδέκατο οίκο σας, σας βοηθούν να αποκαλύψετε παλιά συναισθηματικά πρότυπα και συνήθειες που στέκονται εμπόδιο στην εξεύρεση της αγάπης και τα οποία θα πρέπει να αποβάλλετε. Ίσως ήρθε η ώρα να γκρεμιστεί ολόκληρη η προσέγγισή σας στον έρωτα και την αγάπη και να ξεκινήσετε από την αρχή, ειδικά αν κάποιες περιοριστικές πεποιθήσεις ή προστατευτικοί μηχανισμοί έχουν βάλει οδοφράγματα στο δρόμο της αγάπης. Μήπως ανησυχείτε υπερβολικά αν δεν πάρετε την έγκριση από την οικογένεια και τους φίλους σας; Αν ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει δεν πάρει την αποδοχή του κοινωνικού σας περιβάλλοντος και υπάρχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ σας, όπως για παράδειγμα, είστε πιο μορφωμένοι, έχετε διαφορετικές θρησκείες, μια τεράστια διαφορά ηλικίας, κλπ, μήπως νιώθετε αποδιοργανωμένοι συναισθηματικά; Τώρα ήρθε η ώρα να επαναστατήσετε. Ο Άρης στο φιλελεύθερο ζώδιό σας, σας προτρέπει να βάλετε τα πράγματα σε τάξη, πρώτα στην καρδιά σας και ύστερα με τους άλλους. Τώρα είστε ο επαναστάτης, με αιτία, δεν φοβάστε να κάνετε να ακουστεί η δική σας φωνή. Αντί να περιμένετε από τους άλλους να αλλάξουν, κάνετε εσείς την αλλαγή που θέλετε. Εξετάστε τον τρόπο δράσης σας, ο οποίος έχει γίνει εμπόδιο στους στόχους σας και κάντε μια αλλαγή.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Έχετε κοινό έδαφος με τον αγαπημένο σας; Ή σας χωρίζουν διαφορές στον τρόπο ζωής; Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, της θεραπείας και της πνευματικότητας, αποσαφηνίζει τις θολές καταστάσεις στη σχέση σας αλλά και συνειδητοποιείτε το σαμποτάζ που κάνετε στον εαυτό σας, αρνούμενοι να δείτε την πραγματικότητα. Αν έχετε κάνει απεριόριστες χάρες στην αγάπη σας, χωρίς να παίρνετε και πολλά σε αντάλλαγμα, μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε αυτές τις καταστροφικές για την ψυχή σας συνήθειες, να απεγκλωβιστείτε από αυτό το αρνητικό μοτίβο εξάρτησης ή ακόμα και να κόψετε τους δεσμούς. Μήπως είστε πάντα διαθέσιμοι; Δεν μπορείτε να πείτε ποτέ «όχι;» Εάν κάποιος/α σας πάει προς τα κάτω αντί προς τα πάνω, ίσως θα πρέπει να τον/την αφήσετε να φύγει. Ή ίσως το φεγγάρι ξαφνικά τραβήξει όλο αυτό το πέπλο μυστηρίου και συνειδητοποιήσετε ότι κάποια πράγματα που πιστεύατε ήταν απλώς ψευδαισθήσεις. Βλέπετε τα πάντα πεντακάθαρα και κάνετε μια νέα συναισθηματική ή πνευματική στροφή. Στη νέα αυτή φάση, βεβαιωθείτε ότι πράγματι έχετε κόψει αυτές τις νοσηρές εξαρτήσεις. Δεν μιλάτε πια μετά τα μεσάνυχτα, για να απαλύνετε τη στενοχώρια του αγαπημένου σας αλλά ούτε και λογομαχείτε μεταξύ σας. Με τον Άρη στο ζώδιό σας, αγωνίζεστε τώρα για τη δική σας ευτυχία, διεκδικείτε μόνο για τον εαυτό σας και με τη δική του δύναμη.

ΙΧΘΥΕΣ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Οι μάσκες πέφτουν, καθώς αποχωρίζεστε τον παλιό σας εαυτό, όπως το φίδι το παλιό του δέρμα. Ο Άρης στον πνευματικό και εσωστρεφή δωδέκατο οίκο σας, σας ζητά να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας και να κάνετε αποτοξίνωση από μια παλιά αγάπη, να καθαρίσετε όλα τα παλιά (τόσο κυριολεκτικά, όσο και μεταφορικά). Αυτή είναι μια στιγμή για συναισθηματική και πνευματική ανανέωση, προκειμένου να υποδεχτείτε το νέο στη ζωή σας. Να είστε προσεκτικοί, όσον αφορά τα άτομα που προσελκύετε τώρα, δεδομένου ότι το ζώδιό σας έχει την τάση να ερωτεύεται τον πόνο των άλλων και ως εκ τούτου να λαμβάνει κάθε είδους αρνητική ενέργεια. Από την άλλη πλευρά, επειδή ο δωδέκατος οίκος κυβερνά όλες τις κρυφές καταστάσειςενδεχομένως, ίσως αποκαλύψετεότι η νέα γνωριμία σας δεν μπορεί να σας προσφέρει τη σταθερότητα που είχατε φανταστείΝαι, μπορεί να λατρεύετε τη νέα σας κατάκτηση, έχετε ζήσει κάποιες αισθησιακές στιγμές, αλλά έχετε σκεφτεί μήπως η γνωριμία σας είναι περιστασιακή; Είναι τα λόγια του/της αληθινά; Δεν θα είστε εσείς που θα σώσετε ένα πλοίο που βυθίζεται. Ο Άρης σας προτείνει ένανπλήρη ολοκληρωμένο έλεγχο του ιστορικού του προσώπου που σας ενδιαφέρειΒεβαιωθείτε ότι μπορείτε πραγματικά να ξέρετε τι παίρνετε γιατον εαυτό σαςΕπειδή κάποιος μπορεί να μιλάει ωραία και να παίζει έναθαυμάσιο ερωτικό παιχνίδι, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να σαςπαραδώσει το κλειδί της καρδιάς του.
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Μήπως έχετε κάποια βαθιά θαμμένα συναισθήματα και σιωπηλές ανησυχίες; Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή σας, καθώς ο Άρης στον εσωστρεφή δωδέκατο οίκο σας, σας δίνει δύναμη ψυχής για να μιλήσει η καρδιά σας. Αν είστε με κάποιον/α που σας αποστραγγίζει συναισθηματικά, έχετε τη δύναμη να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Βασίζεστε στην έμφυτη διαίσθησή σας, έχετε την προειδοποίηση της «κόκκινης σημαίας» στο κεφάλι σας για να σταματήσετε αυτή την αρνητική  συζήτηση γρήγορα ή ακόμα και να τρέξετε μακριά. Η δύναμη είναι πραγματικά μαζί σας. Το λέμε αυτό, επειδή είστε πάντα εκεί για τους άλλους, χωρίς να υπολογίζετε τις δικές σας ανάγκες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή η κατάσταση πρέπει να συνεχιστεί. Εσείς μόνο έχετε τον πρώτο λόγο σε ποιόν/α θα χαρίσετε την καρδιά σας και την πολύτιμη ενέργειά σας. Τι μπορείτε να κάνετε για την ενίσχυση της δύναμής σας; Αν είστε με κάποιον/α που συνεχώς γκρινιάζει είναι συνετό να κάνετε δύο πράγματα: 1) αφήστε τον/την να ξέρει ότι δεν είστε διατεθειμένοι να συζητήσετε υπό αυτές τις προϋποθέσεις και 2) υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι θα τον προστατεύσετε, με το να απομακρυνθείτε έστω και για λίγο. Όταν θα το κάνετε αυτό, θα δείτε ότι δεν θα νιώθετε εξαντλημένοι και αγανακτισμένοι από την αρνητική του ενέργεια. Από την άλλη πλευρά, ίσως ο αγαπημένος σας, σας δείξει το αληθινό του πρόσωπορίχνοντας μια βόμβα αλήθειας που μπορεί και να σας σοκάρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add