Κλειστό σχεδόν όλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 6/12 - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της τροχαίας - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Δεκεμβρίου 06, 2014

Κλειστό σχεδόν όλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 6/12 - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της τροχαίας

Το Σαββάτου (06-12-2014), από τις 10.00 θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, λόγω εκδηλώσεων, συγκεντρώσεων και πορειών, οι οποίες να αναμένονται να πραγματοποιηθούν με πρωτοβουλία διαφόρων φορέων, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρξουν αλλαγές και στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων. 

Ειδικότερα:
- Από 10.00΄ ώρα σταδιακά θα υπάρξουν παρεμβάσεις (διακοπές- εκτροπές) της κυκλοφορίας στους δρόμους: Εγνατία, Εθν.Αμύνης, Τσιμισκή, Αγ.Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Καρ.Ντηλ, Βασ.Ηρακλείου, Γ΄Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρ.Λαμπράκη, Κ.Καραμανλή και όπου αλλού απαιτηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες κάθε φορά κυκλοφοριακές συνθήκες.
- Επίσης από 05.00΄ ώρα του Σαββάτου (06-12-2014) δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων στους δρόμους: Εθν.Αμύνης (από Αγ.Δημητρίου μέχρι πλατεία Λ.Πύργου), Αγ.Δημητρίου (από Εθν.Αμύνης μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου και από Προξένων μέχρι Φ.Δραγούμη), Γ΄ Σεπτεμβρίου (από οδό Αγ.Δημητρίου μέχρι Γρ.Λαμπράκη), Αρμενοπούλου (από Δημ.Γούναρη μέχρι Εθν.Αμύνης), Βασ.Ηρακλείου (από πλατεία Αριστοτέλους μέχρι Κ.Ντήλ), Κ.Ντήλ (από Τσιμισκή μέχρι Βασ.Ηρακλείου), Γρ.Λαμπράκη (από Εγνατία μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου), Κ.Καραμανλή (από Γ. Σεπτεμβρίου μέχρι Καυτατζόγλου) καθώς και όπου αλλού απαιτηθεί.
- Η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Αγγελάκη θα απαγορεύεται από ώρα 16.00΄ της Παρασκευής (05-12-2014).
Σε καίρια σημεία θα υπάρχουν τροχονόμοι που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και θα διευκολύνουν τους οδηγούς.

Παρακαλούνται οι πολίτες, προς αποφυγή ταλαιπωρίας τους, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους με τα Ι.Χ. αυτοκίνητά τους προς το κέντρο στις απολύτως απαραίτητες, να συνεργάζονται με τους ρυθμιστές τροχονόμους και να απομακρύνουν έγκαιρα τα σταθμευμένα οχήματα από τους δρόμους, όπου απαγορεύεται η στάθμευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: