ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ; ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ; Μπορεί να δικαιούστε επίδομα από 184 ΕΥΡΩ ως 215 ΕΥΡΩ το μήνα από το Γερμανικό κράτος. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 31, 2014

ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ; ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ; Μπορεί να δικαιούστε επίδομα από 184 ΕΥΡΩ ως 215 ΕΥΡΩ το μήνα από το Γερμανικό κράτος.


Τα Kindergeld ή Επίδομα Τέκνων είναι ένα βοήθημα που προσφέρει το Γερμανικό κράτος για να συνδράμει στα έξοδα που συνδέονται με την ανατροφή των παιδιών.

Αν σχεδιάζετε να μετακομίσετε στη Γερμανία ή είστε ήδη απόδημος και κατοικείτε στη χώρα, ενδέχεται να δικαιούστε επιδόματα ως φορολογούμενος πολίτης της Γερμανίας. Ένα από αυτά τα επιδόματα είναι γνωστό ως Kindergeld. Το κρατικό αυτό επίδομα έχει σχεδιαστεί ως συμπληρωματικό εισοδήματος για οικογένειες με παιδιά. Όλοι οι φορολογούμενοι στη Γερμανία οι οποίοι έχουν παιδιά δικαιούνται αυτό το βοήθημα. Εμείς στο sozialleistungen.org σας βοηθάμε να βρείτε το δρόμο σας μέσα από όλην τη γραφειοκρατία και να πάρετε τα επιδόματα που δικαιούστε.

Οι ομογενείς που κατοικούν στη Γερμανία και πληρώνουν φόρους δικαιούνται αυτό το επίδομα ακριβώς όπως και οι μόνιμοι κάτοικοι.

TΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΩ;
Το ποσό γενικά είναι από €184 ως €215 για κάθε τέκνο το μήνα.

Το ποσό γενικά των €184 ως €215 για κάθε παιδί το μήνα κατατίθεται με άμεση μεταφορά χρημάτων. Το επίδομα αυτό διατίθεται στις οικογένειες ωσότου όλα τα μέλη της ή μόνο τα παιδιά φύγουν από τη Γερμανία.
Οι πραγματικοί αποδέκτες αυτού του επιδόματος είναι οι γονείς, εκτός εάν τα παιδιά είναι ορφανά ή οι γονείς είναι αγνώστου διαμονής.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ KINDERGELD?
Οι περισσότερες μορφές απασχόλησης θα σας δώσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για το Kindergeld σε μερικές περιπτώσεις ακόμα κι αν μένετε εκτός Γερμανίας!

Οι περισσότερες μορφές απασχόλησης θα σας δώσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για το Kindergeld, συμπεριλαμβανομένης της αυτοαπασχόλησης, της ανεξάρτητης απασχόλησης, ή απασχόλησης σε εταιρία, επιχείρηση ή οργάνωση στη Γερμανία. Αν μένετε εκτός Γερμανίας αλλά υποχρεούστε να πληρώνετε φόρους εισοδήματος στη Γερμανία, μπορεί και πάλι να δικαιούστε αυτό το επίδομα τέκνων. Σε περίπτωση που η απασχόλησή σας στη Γερμανία τερματιστεί, αν λαμβάνετε ενίσχυση τέκνων από οποιαδήποτε άλλη χώρα, ή εάν το τέκνο έχει εισόδημα €8 004 το χρόνο από μόνο του επειδή εργάζεται το ίδιο ή λαμβάνει χρήματα από κάποιο ταμείο ή άλλη πηγή, τότε το βοήθημα Kindergeld δεν διατίθεται.

ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ;
Τα παιδιά σας το δικαιούνται μέχρι να φτάσουν στην ηλικία των 18 ή ακόμα και 25 ετών.
Η συνολική αξία του Kindergeld για μια οικογένεια με παιδιά που ξεκινούν στις ηλικίες των 3 και 10 ετών και που λαμβάνουν αυτό το βοήθημα μέχρι την ηλικία των 18, μπορεί να είναι γύρω στα 55 000 Eυρώ !
Τα παιδιά σας δικαιούνται αυτό το κρατικό επίδομα μέχρι να φτάσουν στην ηλικία των 18 ή ακόμα και των 25 ετών αν παραμένουν στο σχολείο. Δύο παιδιά δικαιούνται το καθένα ένα μηνιαίο βοήθημα €184, το τρίτο παιδί σας δικαιούται €190, και κάθε επιπλέον παιδί μπορεί να δικαιούται €215 το καθένα. Επιπροσθέτως, το Kindergeld παρέχει επίσης τα ίδια οφέλη για τα φιλοξενούμενα ή υιοθετημένα παιδιά σας ή τα παιδιά του/της συζύγου σας και ακόμα και για εγγόνια εφόσον κατοικούν στο σπίτι σας.

Περισσότερες πληροφορίες :http://www.sozialleistungen.org/gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: