Η πρώτη μεγάλη αλήθεια του Σημίτη: "Αν δεν με βάλετε φυλακή, η χώρα δεν θα βγει απο την κρίση"!!! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Νοεμβρίου 30, 2014

Η πρώτη μεγάλη αλήθεια του Σημίτη: "Αν δεν με βάλετε φυλακή, η χώρα δεν θα βγει απο την κρίση"!!!



Ειναι οτι πιο αληθινό εχει πει ο καταστροφεας του έθνους. Η χωρα βρίσκεται σε κριση γιατι αρνείται πεισματικά να αλλάξει.

Αυτο ακριβως αποδεικνύεται και απο τις περιπτώσεις χωρών που βρέθηκαν στην ίδια κατάσταση με την Ελλαδα αλλά βγήκαν ή βγαίνουν απο το τέλμα. Ποιος ηταν ο κοινός παρονομαστής; Πορτογαλία, Ισπανία, Ισλανδια κ.α. οδήγησαν τους Σημιτηδες, Παπανδρέηδες, Παπαδημους και Προβοπουλους στην φυλακή ή στο εδώλιο με βαρύτατες κατηγορίες.

Στην Ελλαδα, τοσο ο αρχιτέκτονας της καταστροφής, Σημιτης, όσο και ο άνθρωπος που προτίμησε να συγκαλύψει την κτηνωδία καταστρέφοντας την χωρα, Παπανδρεου, οχι μονον ειναι ελεύθεροι αλλά παραμένουν και κυβερνηση! Οι Στουρναρες και Χαρδουβεληδες των swaps κρατούν τις σημαντικότερες θεσεις στον κρατικό μηχανισμό, ενώ ο έτερος Παπακωνσταντινου ηταν ο άνθρωπος που συγκάλυψε τα Swaps που ο ίδιος έστησε με τον Σημιτη, εάν δεν υπήρχε ο ηρωικός εισαγγελέας Πεπόνης, θα ηταν ακομα «απυρόβλητος».

Εαν λοιπον η χωρα θέλει πράγματι να βγει απο την κριση, πρεπει όντως να αλλάξει και να ξεριζώσει απο την σάρκα της την πληγή που την κατατρώει.


Πηγές

Δεν υπάρχουν σχόλια: