Ερμής στον Τοξότη: Άνοιξε το μυαλό σου στη γνώση και στην περιπέτεια. - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Νοεμβρίου 28, 2014

Ερμής στον Τοξότη: Άνοιξε το μυαλό σου στη γνώση και στην περιπέτεια.


Τι καινούριο φέρνει στη ζωή μας ο Ερμής στον Τοξότη στις 28 Νοεμβρίου και πως θα μας επηρεάσει;



Στις 28 Νοεμβρίου, ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο έως τις 17 Δεκεμβρίου.

Ο Ερμής στον Τοξότη είναι σε πτώση και επομένως, ο πλανήτης δεν μπορεί να εκφράσει τα θετικά του στοιχεία. Υπάρχει μια βιασύνη για να μάθουμε και έχουμε παθιασμένη σκέψη, αλλά χάνουμε τις λεπτομέρειες και δεν έχουμε την ικανότητα να δούμε μια κατάσταση σε συναισθηματικό επίπεδο.Γινόμαστε ανήσυχοι και λέμε πολλά για να εξηγήσουμε αυτό που θέλουμε. Είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε τολμηρές ιδέες. Επιδιώκουμε να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, διαμέσου της φιλοσοφίας. Μαθαίνουμε καλύτερα, όταν μας δίνεται η ελευθερία να σκεφτόμαστε και όταν τα πράγματα που μαθαίνουμε είναι διασκεδαστικά. Δεν έχουμε οργάνωση στο μυαλό μας και δεν μπορούμε να βάλουμε τάξη στις σκέψεις μας. Οι άλλοι θαυμάζουν τον ενθουσιασμό μας και πιστεύουν ότι είμαστε πολύ ανοιχτόμυαλοι.

Φιλοσοφούμε τα πράγματα και απολαμβάνουμε κάθε πληροφορία που μπορεί να μας βοηθήσει να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Έχουμε νέες ιδέες και οράματα για το μέλλον. Οι συνομιλίες γίνονται τώρα με χαρούμενο τρόπο και επιδιώκουμε τις φιλοσοφικές συζητήσεις. Είμαστε περίεργοι και ανοιχτόμυαλοι και ψάχνουμε την αλήθεια. Όμως, έχουμε την τάση να λέμε ό, τι έρχεται στο μυαλό μας, με αποτέλεσμα τα καυστικά λόγια μας να πληγώνουν τους άλλους, όχι όμως σκόπιμα. Αυτό όμως, από τη θετική πλευρά, μας καθιστά εξαιρετικά τίμιους και ειλικρινείς, και ό, τι λέμε, γίνεται κάτω από την παρόρμηση της στιγμής. Επίσης, διακόπτουμε το συνομιλητή μας, χωρίς να ακούμε τίποτα από αυτά που μας λέει, κι αυτό διότι πρέπει να πούμε αυτό που σκεφτόμαστε, χωρίς καμία καθυστέρηση!

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. Συσχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης, τα ταξίδια, το εμπόριο, τα αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους στο σχολείο και τις διανοητικές αναζητήσεις. Είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας.
Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στον Τοξότη στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:


ΚΡΙΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, θέλετε να πειραματιστείτε, να μάθετε, να μιλήσετε τη δική σας αλήθεια και ό, τι λέτε, το λέτε ευθέως. Μπορεί να εξιδανικεύσετε κάποιο άτομο ή να το βοηθήσετε  να εκφράσει τις σκέψεις του πιο αποτελεσματικά. Ίσως έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες που θα αποδειχθούν σημαντικές για σας. Οι συνθήκες της ζωής σας, σας επιτρέπουν να αναπτύξετε τις διανοητικές ικανότητές σας εκτενώς και σας δίνουν το προνόμιο να ωφεληθείτε μέσω της γνώσης και νέων εμπειριών. Είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε κάποιες σημαντικές πληροφορίες με άτομα που ζουν μακριά σας.
ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, το μυαλό σας βρίσκετε στα κοινά οικονομικά με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας ή τα κοινά περιουσιακά στοιχεία που έχετε με τους άλλους. Μπορεί να νιώθετε μια εσωτερική νευρικότητα, και ίσως εξαντλήσετε τον εαυτό σας, αν παρασυρθείτε από εμμονές και σκοτεινές σκέψεις. Το ερώτημα που τίθεται τώρα δεν είναι πόσα χρήματα ή αγαθά έχετε, αλλά τι κάνετε με αυτά που έχετε. Επιδιώκετε να διευθετήσετε ζητήματα που αφορούν τα  οικονομικά, είτε πρόκειται για δικά σας χρήματα ή χρήματα των άλλων, και με τη διορατικότητά σας θα τα διαχειριστείτε σωστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, η σχέση σας θα είναι ενδιαφέρουσα και συναρπαστική και είστε πρόθυμοι να την κάνετε ζωντανή, διαμέσου της επικοινωνίας. Αναλύετε την πορεία της σχέσης σας και την συγκρίνετε με τις ζωές των γύρω σας. Τώρα κάνετε οτιδήποτε για να λειτουργούν τα πράγματα ομαλά και εξετάζετε τα πάντα από κάθε οπτική γωνία, ιδίως αν μπορεί να οδηγηθεί σε μια σταθερή δέσμευση. Θέλετε να βρίσκεστε με πολύ κόσμο και ίσως συζητήσετε για μια νέα επαγγελματική συμφωνία που φαίνεται στα μάτια σας δελεαστική και προσοδοφόρα. Αν και η ζωή σας θα είναι συναρπαστική, μπορεί να νιώθετε μια νευρική διέγερση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, είστε ένας πολυμήχανος στοχαστής και με το αναλυτικό μυαλό σας βρίσκετε λύσεις στην επίλυση των προβλημάτων σας. Προβάλλετε τις ικανότητές σας στην εργασία σας και έχετε μεγαλύτερο όφελος. Αν ψάχνετε για μια νέα θέση εργασίας, είναι μια καλή χρονική περίοδος για να κάνετε συζητήσεις και να προβάλλετε τις δημιουργικές ικανότητές σας. Ως εκ τούτου, βελτιώνετε τις πιθανότητες για να βρείτε την κατάλληλη δουλειά. Στην εργασία σας, υπερέχετε, χρησιμοποιώντας κάθε ταλέντο σας και εισπράττετε αποδοχή και αναγνώριση ή κολακευτικά σχόλια.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, απολαμβάνετε μια χαρούμενη επικοινωνία με το σύντροφό σας και τα παιδιά σας και διασκεδάζετε πολύ. Αποκτάτε νέα ενδιαφέροντα και κάνοντας νέες γνωριμίες ή ερχόμενοι σε επαφή με το κοινό, αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας προς τα έξω. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη δημιουργική φαντασία σας στην καριέρα σας και την ερωτική σας ζωή. Οι άλλοι άνθρωποι θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας, πράγμα που συνεπάγεται να είστε περισσότερο αποτελεσματικοί, ιδιαίτερα στην εργασία σας. Τώρα είστε πολύ φιλικοί και δεν θέλετε να είστε αποξενωμένοι από κανέναν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, προσπαθείτε να επωφεληθείτε από τις ιδέες και τις συμβουλές των προσφιλών σας προσώπων για να θέσετε κάποιες προτεραιότητες στη ζωή σας. Η έμπνευσή σας, σας βοηθά να κερδίσετε αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας, ενώ η πειθαρχία και η αποφασιστικότητά σας βελτιώνουν τις σχέσεις σας. Ο σύντροφός σας ή κάποιο φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι σε κάποια προβλήματα του παρελθόντος και θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε τυχόν υποδείξεις που σας κάνουν, γιατί υπάρχει πιθανότητα να ωφεληθείτε. Ή ίσως συζητήσετε κάποια ζητήματα του παρελθόντος που αφορούν τη σχέση σας και τα επιλύετε.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, εκφράζεστε με ευχέρεια και χωρίς κόπο προβάλλετε τις απόψεις σας. Επιδιώκετε τη γνώση, ενώ οι φίλοι σας, σας υποστηρίζουν στις προσπάθειές σας. Λάμπετε με την ευγλωττία σας στο περιβάλλον σας κι αυτό σας επιτρέπει να πάρετε ό, τι θέλετε. Δεν θα είστε τώρα υπερβολικά απασχολημένοι με τα καθήκοντά σας, γιατί πιστεύετε στον εαυτό σας και τη διανοητική δύναμή σας, ότι θα πετύχετε τους στόχους σας. Μπορεί να πάτε ένα σύντομο ταξίδι ή να συναντήσετε κάποιον που ζει μακριά σας. Έρχεστε σε επαφή με πολύ κόσμο και συμμετέχετε σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, είστε πρόθυμοι να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Επιδιώκετε να οικοδομήσετε μια οικονομική σταθερότητα στη ζωή σας, καταβάλλοντας προσπάθειες για την απόκτηση περισσότερων χρημάτων. Έχετε έναν πλούτο νέων ιδεών που μπορείτε να προωθήσετε για την επίτευξη των συγκεκριμένων στόχων σας. Κάνετε τα πάντα, προκειμένου να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας και να χαρίσετε στον εαυτό σας ευχάριστες δραστηριότητες. Κερδίζετε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων, οι οποίοι σας βοηθούν στο πώς να χειριστείτε τις οικονομικές υποθέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, έχετε πολλές δημιουργικές ιδέες αλλά από εσάς θα εξαρτηθεί να μη γίνετε επιτακτικοί και ανταγωνιστικοί. Δεν θα είναι τώρα εύκολο για σας να παραδεχτείτε πως είστε λάθος, ούτε θα υποχωρείτε εύκολα, πρεσβεύοντας και επιβάλλοντας τις δικές σας απόψεις στους άλλους. Ίσως πάρετε κάποιες αποφάσεις για τη μελλοντική πορεία της σχέσης σας ή τους στόχους της σταδιοδρομίας σας. Είστε τώρα πρόθυμοι να μάθετε περισσότερα και οι πληροφορίες που λαμβάνετε σας βοηθούν να αναπτυχθείτε. Είστε καλοί κριτές προσώπων και καταστάσεων και δεν κάνετε δεσμεύσεις «ελαφρά τη καρδία».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Με τον Ερμή να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις για να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. Τώρα είστε πιο συμπονετικοί με τους άλλους και θέλετε να τους βοηθήστε. Έχετε πλούσιες ιδέες, αλλά δυσκολία στο να βρείτε τρόπους για την εφαρμογή τους. Τώρα δεν θέλετε να τραβάτε την προσοχή, ειδικά όταν έλκεστε από κάποιον, ούτε επιδιώκετε να κοινωνικοποιηθείτε ή να μιλήσετε δημόσια. Αναζητάτε ποικίλα ενδιαφέροντα, ώστε να έχετε μια εναλλακτική κατεύθυνση για να ακολουθήσετε, αν το τρέχον πρόγραμμά σας αποτυγχάνει ή χάνετε το ενδιαφέρον σας. Εργάζεστε τώρα πίσω από τα παρασκήνια και αποδίδετε καλύτερα στην καριέρα σας, όταν είστε μόνοι. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, αναζητάτε τη διασκέδαση και να βρεθείτε με τους φίλους σας συζητώντας, γιατί αυτό είναι τώρα που σας διεγείρει εγκεφαλικά. Ο έρωτας μπορεί να είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι και ίσως αισθάνεστε ότι θέλετε ένα άτομο, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να είστε ερωτευμένοι με ένα άλλο! Ο έρωτας τώρα εκφράζεται διανοητικά και δεν θα προέρχεται από την καρδιά σας. Είστε ένας προοδευτικός στοχαστής, με το βλέμμα σας στραμμένο στους μελλοντικούς στόχους σας. Ξέρετε πώς να λύσετε τα προβλήματά σας και πώς να απαλλαγείτε για λίγο από τις απαιτήσεις της καριέρας σας, ώστε να διασκεδάσετε.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, σκέψεις για βελτίωση της υπάρχουσας κατάστασης στην καριέρα σας έρχονται στο μυαλό σας και δείχνετε τον καλύτερο εαυτό σας στους ανωτέρους σας. Ξέρετε πώς να εκφράσετε τις σκέψεις σας και οι ιδέες σας θα έχουν θετική επίδραση στην επαγγελματική ζωή σας. Κάποιες αποφάσεις που θα πάρετε στην καριέρα σας, ίσως επηρεαστούν από έναν γονέα σας. Έχετε εξουσία διαμέσου των λόγων σας, η οποία βγαίνει προς τα έξω πιο αποτελεσματικά, μέσα από το γράψιμο και την ομιλία. Όταν προβάλλετε τις δημιουργικές και επεκτατικές ιδέες σας, οι ανώτεροί σας, σας δίνουν προσοχή.


πηγη http://www.e-zwdia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add