Το ξενοδοχεία των γυμνιστών στην Ελλάδα - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Οκτωβρίου 20, 2014

Το ξενοδοχεία των γυμνιστών στην Ελλάδα

Η Ρόδος απέκτησε το δικό της ξενοδοχείο γυμνιστών μετά την Κρήτη!

Ο επίγειος παράδεισος για τους εραστές του γυμνισμού βρίσκεται μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, σε ξενοδοχείο του Παραδεισίου, όπου χωρίς φύλλο συκής οι φυσιολάτρες από κάθε γωνιά του κόσμου μπορούν να χαλαρώσουν, να κολυμπήσουν στην πισίνα, να κάνουν μασάζ. Το Naturist Angel (Φυσιολάτρης Αγγελος) άνοιξε τις πύλες του στις 29 Απριλίου και τους περιμένει

H ιδέα αυτή πώς προέκυψε;
Από την αρχή του χειμώνα που μας πέρασε σκεφτόμασταν ότι το ξενοδοχείο μας, που έχει ολάνθιστο κήπο, μια μεγάλη πισίνα και δεν είναι μπροστά στο δρόμο, θα μπορούσε να λειτουργήσει ως ξενοδοχείο γυμνιστών. Στην πορεία, κι ενώ γνωρίζαμε τον ʼγγελο Μιμικόπουλο, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελλήνων Γυμνιστών με τον οποίο διατηρούσαμε φιλικές σχέσεις, μας κάλεσε στην κοπή της πίτας των γυμνιστών στην Εκάλη, κι εκεί γνωρίσαμε τον Νικηφόρο Αλαφούζο και τη Ρωσίδα σύζυγό του Έλενα Ποντορόζνια, οι οποίοι έψαχναν από καιρό ένα ιδανικό κατάλυμα, μέλη και οι δύο της Ομοσπονδίας, για να το κάνουν ξενοδοχείο. Έτσι έγιναν οι συνέταιροί μας.

Συναντήσατε κάποια προβλήματα με την νομοθεσία ίσως ή κάτι άλλο; Το γυμνό δεν είναι ταμπού;

Ακολουθήσαμε τις διαδικασίες και το ξενοδοχείο μας είναι ανοιχτό από τις 29 Απριλίου και θα παραμείνει ανοιχτό σύμφωνα με το σχεδιασμό, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Η άμεση επαφή του σώματος με το φυσικό περιβάλλον χωρίς να θέλεις να δημιουργήσεις εντυπώσεις ή να προκαλέσεις, δεν δημιουργεί πρόβλημα. Το σώμα είναι όμορφο όπως κι αν είναι και το γυμνό έχει υμνηθεί ανά τους αιώνες από την τέχνη και τους μεγαλύτερους ζωγράφους.

Οι πρώτοι σας πελάτες τί εθνικότητας ήταν
Έλληνες, ειδικά από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και την Αθήνα. Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και των ʼγγλων, πολλοί είναι Τούρκοι, Ιταλοί, Ρώσοι, Κινέζοι και έπονται οι Γερμανοί… Ως επιχείρηση απευθυνόμαστε κυρίως σε ζευγάρια ώστε να νιώθουν περισσότερο άνετα οι φιλοξενούμενοί μας

Οι κρατήσεις πώς γίνονται;
Είναι κυρίως διαδικτυακές και έως τώρα πολύ ικανοποιητικές γιατί έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τη λειτουργία του ξενοδοχείου κυρίως περιοδικά του εξωτερικού που μας προβάλλουν. Έχουμε πολλές κρατήσεις για Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Το ενδιαφέρον μέρα με την ημέρα ανεβαίνει. Πολλοί από αυτούς που ήρθαν ήδη θα ξανάρθουν μέσα στον Ιούλιο.

Πού βρίσκεται ακριβώς;
Είναι στο Παραδείσι, στο 18ο χλμ Ρόδου-Καμείρου, λίγα μέτρα από τη θάλασσα, αλλά από την άλλη είναι λίγο απόμερο, είναι περιφραγμένο, έχει εξωτικό περιβάλλον, μέχρι χουρμαδιές, φοινικιές, μπανανιές, τεράστια πεύκα, και είναι περιφραγμένο ακόμα και με δίχτυ προστασίας.

Τι χώρους διαθέτει, πόσα δωμάτια έχει;
Είναι 32 τα δωμάτια, είναι άνετα με θέα βουνό και θάλασσα, ένα Lobby στο οποίο συγκεντρώνονται οι παραθεριστές και μπορούν να συζητήσουν, να ψυχαγωγηθούν, να παίξουν επιτραπέζια παιχνίδια. Διαθέτουμε δύο μπαρ, ένα μέσα κι ένα έξω με θέα την πισίνα, που είναι μεγάλη. Έχουμε δύο χώρους εστιατορίων, εσωτερικό και εξωτερικό, οι οποίοι διαθέτουν πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό. Η πισίνα όπως σας είπα είναι μεγάλων διαστάσεων και μπορεί κανείς να παίξει στο ύπαιθρο, στο σκάκι των μεγάλων διαστάσεων που έχουμε, να απολαύσει τους χυμούς ή τα κοκτέιλ που φτιάχνουν οι μπάρμεν μας.

Κι όλα αυτά ενώ οι πελάτες είναι γυμνοί;
Καταρχήν να σας πω ότι, το προσωπικό είτε εργάζεται σε εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου είτε σε εξωτερικούς, έχει διακριτική παρουσία και είναι ντυμένο. Σε ό,τι αφορά τους κανονισμούς οι οποίοι υπάρχουν και τηρούνται αυστηρά, θα σας πω ότι είναι υποχρεωτικός ο γυμνισμός των πελατών σε όλους τους εξωτερικούς, ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Κέντρου Παραθερισμού Γυμνιστών, όπως ονομάζεται ο χώρος μας. Δηλαδή είναι υποχρεωτικό να κάνεις γυμνισμό στον κήπο, στην πισίνα, στο εξωτερικό μπαρ, στο εξωτερικό εστιατόριο, στον αίθριο, από την ανατολή του ηλίου μέχρι τη δύση του ηλίου. Η χρήση πετσέτας είναι υποχρεωτική κατά την άσκηση του γυμνισμού σε εξωτερικό χώρο.

Αυτές τις πρώτες μέρες δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα ίσως από πελάτη προς πελάτη;
Όχι. Πελάτες οι οποίοι παραβιάζουν τον κανονισμό Λειτουργίας του Κέντρου απομακρύνονται άμεσα, με ευθύνη της Διεύθυνσης. Η ανάρμοστη συμπεριφορά παντός είδους, όπως παρενόχληση άλλων πελατών, επιδειξιμανία, ερωτικές περιπτύξεις σε εξωτερικούς χώρους, θεωρείται αιτία άμεσης απομάκρυνσης του συγκεκριμένου πελάτη. Επίσης δεν επιτρέπεται η φωτογράφηση ή βιντεοσκόπηση των πελατών χωρίς ρητή συγκατάθεση του ή γραπτή.

Εξωτερικοί γυμνιστές μπορούν να έρθουν στο ξενοδοχείο σας να κάνουν γυμνισμό;
Βεβαίως μπορούν. Ήδη έρχονται από άλλα ξενοδοχεία, κι όχι μόνον, αποκτούν την κάρτα μέλους πληρώνοντας ένα αντίτιμο, υπογράφουν ότι θα σέβονται τους κανονισμούς και μπορούν να έρχονται.

Μπορούν να έρθουν και Ροδίτες;
Βεβαίως, αν είναι γυμνιστές. Και από τη δύση του ηλίου που οι γυμνιστές είναι ντυμένοι μπορούν να έρθουν για το ποτό τους όλοι, ντυμένοι.

Δηλαδή για να το ξαναπούμε, οι πελάτες σας μέσα είναι ντυμένοι και έξω γυμνοί;
Στα δωμάτιά τους μπορεί να είναι ό,τι θέλουν εκείνοι, αλλά στη ρεσεψιόν, στην τραπεζαρία την εσωτερική, στο λόμπι, είναι ντυμένοι.

Το προσωπικό σας ήταν εύκολο να το επιλέξετε;
Οι περισσότεροι είναι και οι ίδιοι γυμνιστές, επομένως εξοικειωμένοι, όπως σας είπα βέβαια την ώρα της δουλειάς φοράνε τα ρούχα της δουλειάς. Υπάρχει σοβαρότητα. Επίσης προσφέρουμε τη μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, αλλά και το λιμάνι, όπως και προς την παραλία των γυμνιστών στο Φαληράκι. Οργανώνουμε ημερήσιες κρουαζιέρες σε δύσκολα προσβάσιμες παραλίες του νησιού, κι έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε μπάρμπεκιου πάρτι. Διοργανώνουμε ελληνικές βραδιές, λάτιν και καραόκε ώστε οι πελάτες να ψυχαγωγούνται και μέσα στον Ιούλιο θα διοργανώσουμε και καλλιστεία! Στους κατόχους Κάρτας Μέλους της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμνιστών, παρέχουμε έκπτωση.

Οι τιμές πώς είναι;
Είναι μέσες τιμές ξενοδοχείου.
Εφημερίδα

Η Ροδιακή

Δεν υπάρχουν σχόλια: